- 18 Temmuz 2023
- 478
- 305
- 33
İlkBen düşünüyorum yaregl günü yaklaşınca oldum mu olcam mı bi beklenti
Aylar bende öyleydim son iki aydır saldım olacaksa adet olayımda diğer aya hazır olayım kafasına girdim. En kısa zamanda olsun da şu donguden kurtulalımBen düşünüyorum yaregl günü yaklaşınca oldum mu olcam mı bi beklenti
Kaç aydır istiyorsun.Çok düşününce de gecikiyor sanırım
Neredeyse 1 yıl olacak bir kaç tedavi gördüm, doktor normal yolla kalırsın dedi 1 buçuk ay önce hamile kaldım, gebelik sağlıklı gelişmedi malesef ikinci düşüğüm oldu bu da.Kaç aydır istiyorsun.
Anladım kaybın kötü olmuş ama üzülme daha iyisi için gecikiyordur. En kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.Neredeyse 1 yıl olacak bir kaç tedavi gördüm, doktor normal yolla kalırsın dedi 1 buçuk ay önce hamile kaldım, gebelik sağlıklı gelişmedi malesef ikinci düşüğüm oldu bu da.
Aman iyi olun ben de temizlik yapayım derken abarttım belim ağırdı nasıl ama şükür iyiyim yaİyiyim kız elhamdüllah sen nasılsın
Bende tam nasılsınız ne yapıyorsunuz diye yazıyordum djdndjdNasılsınız kızlarrr
İyiyim bende şükür sen nasılsın canım regl sancıları çekiyorum biraz ama henüz olmadım test aldım softec ve bebetime diye olmazsam yapcam testiNasılsınız kızlarrr
Yap bakalım inşallah güzel haber alırsın ben de şükür hafifleyen ağrılar olunca temizliğe vurdum kendimiİyiyim bende şükür sen nasılsın canım regl sancıları çekiyorum biraz ama henüz olmadım test aldım softec ve bebetime diye olmazsam yapcam testi
Ne zaman yapcan ay heyecanlandım inşAllahh sende pozitif görcezzİyiyim bende şükür sen nasılsın canım regl sancıları çekiyorum biraz ama henüz olmadım test aldım softec ve bebetime diye olmazsam yapcam testi
Bende aldırdım ama ne zman yapacagimi bilmiyorumİyiyim bende şükür sen nasılsın canım regl sancıları çekiyorum biraz ama henüz olmadım test aldım softec ve bebetime diye olmazsam yapcam testi
Bat ne zaman kii ay inşAllah çift çizgileri görürsünüzzzBende aldırdım ama ne zman yapacagimi bilmiyorum
Bat bugün bir de afedersiniz akıntım çoğaldı belime vuruyor.Bat ne zaman kii ay inşAllah çift çizgileri görürsünüzzz
Ayyy inşallah vardır ya test yaptın mı senn ne zaman yapcamBat bugün bir de afedersiniz akıntım çoğaldı belime vuruyor.
Test yaptın mı canım sen az kalmış çıkar ya testte varsa eğerKızlar benim bat 2 gün sonra halsizlik başladı normalde bir hafta öncesi regle göğüs ağrım olurdu şuan hiç yok kasık agrısi nadir olsa da var akıntım çok yüzüm hep sivilce olmuş gecen hafta hep iz olarak kalmış elimi kolumu kaldıracak halim yok
Adet gecikmesini beklemek istiyorum negatifi görmek çok sinir bozucu çünküTest yaptın mı canım sen az kalmış çıkar ya testte varsa eğer
Ben de halsizlik uyku hali ve kasık ağrısıyla öğrendim bugün pozitif olduğunu bat a 2 gün kala testin varsa yapabilirsin çıkar muhtemelen eğer gebelik varsaKızlar benim bat 2 gün sonra halsizlik başladı normalde bir hafta öncesi regle göğüs ağrım olurdu şuan hiç yok kasık agrısi nadir olsa da var akıntım çok yüzüm hep sivilce olmuş gecen hafta hep iz olarak kalmış elimi kolumu kaldıracak halim yok
Dün yada ondan önceki gün yaptım galiba negatif çıktı biri erken gebelik diğeri normal testi ikisi de negatiftiAyyy inşallah vardır ya test yaptın mı senn ne zaman yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?