- 24 Nisan 2025
- 26
- 15
- 3
- 31
Testim yok malesef sanırım korkudan yapmıyorumBen de halsizlik uyku hali ve kasık ağrısıyla öğrendim bugün pozitif olduğunu bat a 2 gün kala testin varsa yapabilirsin çıkar muhtemelen eğer gebelik varsa
Sadece bu belirtiler miBen de halsizlik uyku hali ve kasık ağrısıyla öğrendim bugün pozitif olduğunu bat a 2 gün kala testin varsa yapabilirsin çıkar muhtemelen eğer gebelik varsa
Benim goguslerim ağrıyordu va sismisti. Şisiklik indi ama sertlesti kasiklarima ara ara ağrı giriyorGöğüslerim normalde ağrıması lazımdı şimdi tam tersi
Benim hiç regl belirtim olmaz çünkü bir anda olurum anlamam bileSadece bu belirtiler mi
Hiç yok bende ki regle 2 gün var dokunamazdik normalde ağrıdanBenim goguslerim ağrıyordu va sismisti. Şisiklik indi ama sertlesti kasiklarima ara ara ağrı giriyor
Evet başka bir belirtim yok göğüs hassasiyeti vs yok bir de 1 haftadır beyaz kremsi akıntım var o kadar ama beta daha çok düşük 23 çıktı o yüzden sanırım yükseldikçe belirtiler ortaya çıkıyorSadece bu belirtiler mi
Amin inşallah sağlıklı bir şekilde. Sende kucağına alırsın inşallah sağlıkla yavrunu.Anladım kaybın kötü olmuş ama üzülme daha iyisi için gecikiyordur. En kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.
Eşime söyledim işten geliyor eczane kapanmamissa alicak alamazsa yarına artıkEvet başka bir belirtim yok göğüs hassasiyeti vs yok bir de 1 haftadır beyaz kremsi akıntım var o kadar ama beta daha çok düşük 23 çıktı o yüzden sanırım yükseldikçe belirtiler ortaya çıkıyor
Sağol canım inşallah, bakalım ne olacak bu sancılar normal mi onu da bilmiyorum ki, kolay gelsin şekerim fazla yorma kendiniYap bakalım inşallah güzel haber alırsın ben de şükür hafifleyen ağrılar olunca temizliğe vurdum kendimi
İnşallah güzel haberler alırsın sen deEşime söyledim işten geliyor eczane kapanmamissa alicak alamazsa yarına artık
Sabah yapcam Ay eğer regl olmazsamNe zaman yapcan ay heyecanlandım inşAllahh sende pozitif görcezz
Aminnnn inşallah canimAmin inşallah sağlıklı bir şekilde. Sende kucağına alırsın inşallah sağlıkla yavrunu.
Amin inşallah hepimiz güzel haberler alırızİnşallah güzel haberler alırsın sen de
hayırlı olsun canım belirtin var mıydı bi de kaç gün kalmıştı regline bu sonuç çıktığındaaBende çok mutluyum bu forumda ki herkes öğrenir inşallah
Ayyy hadi bekliyorummmm güzel haber geliversinnnSabah yapcam Ay eğer regl olmazsam
Bitirdim ya şükür hem de bugün eşim nöbette ya boş kalmayayım dedimSağol canım inşallah, bakalım ne olacak bu sancılar normal mi onu da bilmiyorum ki, kolay gelsin şekerim fazla yorma kendini
Bence sen yarın da yap psikolojik de gelmeyebilir olmadı kan ver canımDün yada ondan önceki gün yaptım galiba negatif çıktı biri erken gebelik diğeri normal testi ikisi de negatifti
Haklısın canım gerçekten öyle yaaa ben regl oldum yeni ay başladı biraz daha kendime balcam bu ay takviyelerimi alcam diyet yapcam sağlıklı beslencem bakalım nolcakkkkk inşAllah güzel haber gelir senden deeAdet gecikmesini beklemek istiyorum negatifi görmek çok sinir bozucu çünkü
İyi yapmışsın canım evde olmadıklarında zaman geçmiyorBitirdim ya şükür hem de bugün eşim nöbette ya boş kalmayayım dedim
Ben o yokken temizlik yapıyorum gün akşam oluyo farketmiyorum bile yaaİyi yapmışsın canım evde olmadıklarında zaman geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?