- 8 Nisan 2024
- 673
- 177
- 23
- 32
Arti medTest markası ne cnm
Gerçekten cok haklısın, sürekli araştırmak vs artık baya bilgimiz olduKuzenim ebe diyo benden çok biliyosun tıp terimlerini dedim artık tecrübe merak böyle yapıyo insanı
Doğrudur bebekten kaynaklanan bişey bence oBen de 9 ay olcakilk ikinci ayımda kaldım ve yaşadığım semptomlar çok çok büyük belirtilerdi. Su an hamile kalsam aynısını yaşamadıkca anlamam ama her vücudun her hamileliği farklı oluyormuş bir arkadasım ili gebelik yaşadı ikisi de birbirinden farklı belirti verdi dedi mesela
Evet yaaaGerçekten cok haklısın, sürekli araştırmak vs artık baya bilgimiz oldu
Yalancı pozitif ben kop koyu cift çizgi ile kanda negatif gördümArti med
Yaaaa muhtesemsiniz çok teşekkür ederim inşallah vardır inşallah yalancı pozitif değildir sabah sağlık ocağında kan veririm büyük ihtimalGaliba çok çok yeni Allahımmm çok güzelll bence git kan ver 30 larda bişey çıkar betan inşAllah test yanıltmıyodur hayırlı sağlıklı olsunnnn
Tabi canım bence bu duygular çok normalYooo kıskanmam tabi ki de Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin e gönül burukluğu oluyo insanda bizlere de nasip olur inşAllahhh yaaa
İnan neyim eksik demedim haşaa isyan değil ama gönül burukluğu boyun büyüklüğü hissediyo insanGeçen benden 20 gün önce evlenen bı arkadaş evlendikten sonra hemen hamile kalmış tek 1 defa regl olmuş şuan 5 aylık ama içimden diyorum ister istemez benim neyim eksik diye düşünüyorum istemeden oluyor tabi
İnşallah öyle değildir yaaaaYalancı pozitif ben kop koyu cift çizgi ile kanda negatif gördüm
Bize haber vermeyi unutma bakalım yalancı pozitifmiYaaaa muhtesemsiniz çok teşekkür ederim inşallah vardır inşallah yalancı pozitif değildir sabah sağlık ocağında kan veririm büyük ihtimal
Ay hadi inşallah hayırla sağlıkla gelsinYaaaa muhtesemsiniz çok teşekkür ederim inşallah vardır inşallah yalancı pozitif değildir sabah sağlık ocağında kan veririm büyük ihtimal
İnşallah öyle değildir yaaaa
Kesinlikle veririm tabikiBize haber vermeyi unutma bakalım yalancı pozitifmi
Yani varsa kötü düşünerek onu da kötü etkilemeyin yoksa daha o da zamanını bekliyorum elbet gelecek ne zaman hayırlı ve sağlıklı olacaksa o zaman gelsin hepimizeeee biz dua eder bekleriz Rabbim nasip ederYaaaa muhtesemsiniz çok teşekkür ederim inşallah vardır inşallah yalancı pozitif değildir sabah sağlık ocağında kan veririm büyük ihtimal
İnşallah amin cümlemize inşallah nasip etsin rabbim isteyen herkes eAy hadi inşallah hayırla sağlıkla gelsin
Sizde dualarimdasiniz burdaki bekleyen herkes inşallah sağlık la hayırlı haberler alsın inşallah çok istiyorum bakalım yarın belli olacak nasipseYani varsa kötü düşünerek onu da kötü etkilemeyin yoksa daha o da zamanını bekliyorum elbet gelecek ne zaman hayırlı ve sağlıklı olacaksa o zaman gelsin hepimizeeee biz dua eder bekleriz Rabbim nasip eder
10 yıllık evli eltim ovulasyon testini bilmiyor mesela ve 5 senede çocuğu olmadı araştırmak gerekiyor birazda ovulasyon falan bilmiyorGerçekten cok haklısın, sürekli araştırmak vs artık baya bilgimiz oldu
Amin canım cumlemize inşallahİnşallah rabbim gonlundekini verir
Göğüs ucunun kahverengi halkası var ya, orda pütürcükler çıkmıştı herkeste cıkıyomuş eğer yoksa, karnım davul gibi şişmişti. benim sağdan tutunmuştu sağ alt karnıma kramp giriyordu apandisit sanmıştım hatta dkfkfl bi de başın ağrımıştı 2-3 gün aralıksız migren gibi. Uyku hali cok olmuştu. Midem yanıyordu ne yesem. Ve meme ucların elektik çarpması gibi his olmuştu. Bunların hepsi tutunur tutunmaz başlamıştı belirti olmaz diyenler yanılıyor yani ben dolu dolu yaşadımDoğrudur bebekten kaynaklanan bişey bence o
Aminnn 10 gün kaldı regle hüzün ve umut arası bir yerdeyim. Ruh halim yumurtlama sonrası hep arada böyle. Hamile olsam da çıksam şu kafasındayım.İnşallah amin cümlemize inşallah nasip etsin rabbim isteyen herkes e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?