- 25 Eylül 2024
- 1.499
- 786
- 38
- 29
10 günün kalmış son 3-4 gün kala test yaparsın sen de aşkım ben de yarın progesteron sonucuna göre yapcam ya boşuna para vermiyim dedim30 Nisan canım
Valla çiçeğim bende çok yorulduğum için haftaya ptesi test yapacağım olumsuz olursa gecikmesi beklerim olmadı zaten hsgnin yolu bana gözüktü10 günün kalmış son 3-4 gün kala test yaparsın sen de aşkım ben de yarın progesteron sonucuna göre yapcam ya boşuna para vermiyim dedim
Sizde dualarimdasiniz burdaki bekleyen herkes inşallah sağlık la hayırlı haberler alsın inşallah çok istiyorum bakalım yarın belli olacak
Tabii kiiiiiVeririm elbette dualarınıza ihtiyacım var ama benide bulundururmusunuz
Adet başlangıcından 21.gun muebraarrr kız sen de 21.gününde progesteron versene 15in üstünde falan çıkınca hamilelik değeri oluyormuş
Hsg yi doktor mu istiyor peki aşkım nasıl oluyo oValla çiçeğim bende çok yorulduğum için haftaya ptesi test yapacağım olumsuz olursa gecikmesi beklerim olmadı zaten hsgnin yolu bana gözüktü
Evet kuzum progesteron bakıyorlar eğer 10un üzerindeyse çatlama olmuş demek. 15-20 üstünde cıkarsa da 1.trimester aralıgı oluyomuş o yüzden baktırcam ben yineAdet başlangıcından 21.gun mu
20 üzeri gebelik sayılıyor yaniEvet kuzum progesteron bakıyorlar eğer 10un üzerindeyse çatlama olmuş demek. 15-20 üstünde cıkarsa da 1.trimester aralıgı oluyomuş o yüzden baktırcam ben yine
Devlette çok ugrastiriyolar bana sakaryada 3 ay izlemeye alacagiz vs dendi normalde acı eşiğime güvenirim anestezisiz yapardim ama prosedür vs uğraşmak istemediğim için kafam rahat özel hastanede kendi isteğimle cekilecegim. Birde ben eşimin görevi dolayısıyla doğuya geldik. Burada üni hastanesi yok o yüzden özelde olacagimHsg yi doktor mu istiyor peki aşkım nasıl oluyo o
Evet birçok kişide gördüm 20 küsür cıkmış o ay hamileymiş ben de o yüzden yarın 21.günüm bi baktırcam20 üzeri gebelik sayılıyor yani
Anladım canım evet cok acılı oluyormuş oyle okumuştum özelde ne kadar ücret istediler pekiDevlette çok ugrastiriyolar bana sakaryada 3 ay izlemeye alacagiz vs dendi normalde acı eşiğime güvenirim anestezisiz yapardim ama prosedür vs uğraşmak istemediğim için kafam rahat özel hastanede kendi isteğimle cekilecegim. Birde ben eşimin görevi dolayısıyla doğuya geldik. Burada üni hastanesi yok o yüzden özelde olacagim
Ayy bende baktirim bir fırsatım olursa merkeze uzaktayım biraz arabayla 20 dk kdr ancak eşim gotururEvet birçok kişide gördüm 20 küsür cıkmış o ay hamileymiş ben de o yüzden yarın 21.günüm bi baktırcam
Döngünün 21.gününe denk gelirse daha iyi yumurtlamadan 7-8 gün sonra yükseliyormuş çünkü progesteronYarın veya diğer gün versem olurmu
Yanlış hatırlamıyorsam anestezisiz 7 bin anestezili 7,5 dediler.Anladım canım evet cok acılı oluyormuş oyle okumuştum özelde ne kadar ücret istediler peki
Döngünün 21.gününe denk gelirse daha iyi yumurtlamadan 7-8 gün sonra yükseliyormuş çünkü progesteron
O zaman yarına bi baktır özelde ya da devlette sıra bulursan devlette. Ama devlette sonuc geç cıkıyor bilgin olsun benim 10 saat sonra falan cıkmıştıYarın 21. Günü ayın 15 inde de pik gördüm aynı günde çatladı zaten
Uygunmuş aslında ya ben de bakayım bi mayısta amh testi var tekrar bakacaklar. Eğer iyice düştüyse ben de istiyim bi HsgYanlış hatırlamıyorsam anestezisiz 7 bin anestezili 7,5 dediler.
Yakınımda devlet yok ozele giderim ancak yada eşim hangisine götürürse bakarım biO zaman yarına bi baktır özelde ya da devlette sıra bulursan devlette. Ama devlette sonuc geç cıkıyor bilgin olsun benim 10 saat sonra falan cıkmıştı
Sonuca göre test yaparızYakınımda devlet yok ozele giderim ancak yada eşim hangisine götürürse bakarım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?