- 25 Eylül 2024
- 1.499
- 785
- 38
- 29
Ay o kadarı da şov bi cahillik djkcckc10 yıllık evli eltim ovulasyon testini bilmiyor mesela ve 5 senede çocuğu olmadı araştırmak gerekiyor birazda ovulasyon falan bilmiyor
Yumurtlama sonrası 7. Gün itibariyle mi oldu bu belirtiler?Göğüs ucunun kahverengi halkası var ya, orda pütürcükler çıkmıştı herkeste cıkıyomuş eğer yoksa, karnım davul gibi şişmişti. benim sağdan tutunmuştu sağ alt karnıma kramp giriyordu apandisit sanmıştım hatta dkfkfl bi de başın ağrımıştı 2-3 gün aralıksız migren gibi. Uyku hali cok olmuştu. Midem yanıyordu ne yesem. Ve meme ucların elektik çarpması gibi his olmuştu. Bunların hepsi tutunur tutunmaz başlamıştı belirti olmaz diyenler yanılıyor yani ben dolu dolu yaşadım
Demi belirsizlik de kötü bir durum inşallah vardır inşallah olur hayırla ve sağlıklaAminnn 10 gün kaldı regle hüzün ve umut arası bir yerdeyim. Ruh halim yumurtlama sonrası hep arada böyle. Hamile olsam da çıksam şu kafasındayım.
Ben 28 eylülde çatlama yaşadım o zaman tutunmuş, 4-5 ekim itibariyle başladı işte tam tamına. Hepsini not almıştımYumurtlama sonrası 7. Gün itibariyle mi oldu bu belirtiler?
Ya bende de ağrı sadece sağ kasığımda oluyor arada bide en ufak bişey yesem mideme bı sizlama geliyor göğüsdeki o kahverengi halkalarda genişledi göğüs ucum daha belirgin oldu sanki ve hassaslık var ( inşallah psikolojik değildir skbdksbdjdj)Göğüs ucunun kahverengi halkası var ya, orda pütürcükler çıkmıştı herkeste cıkıyomuş eğer yoksa, karnım davul gibi şişmişti. benim sağdan tutunmuştu sağ alt karnıma kramp giriyordu apandisit sanmıştım hatta dkfkfl bi de başın ağrımıştı 2-3 gün aralıksız migren gibi. Uyku hali cok olmuştu. Midem yanıyordu ne yesem. Ve meme ucların elektik çarpması gibi his olmuştu. Bunların hepsi tutunur tutunmaz başlamıştı belirti olmaz diyenler yanılıyor yani ben dolu dolu yaşadım
Bize de haber ver bekliyorummmSizde dualarimdasiniz burdaki bekleyen herkes inşallah sağlık la hayırlı haberler alsın inşallah çok istiyorum bakalım yarın belli olacak
Aynenn...Ay o kadarı da şov bi cahillik djkcckc
Ben 28 eylülde çatlama yaşadım o zaman tutunmuş, 4-5 ekim itibariyle başladı işte tam tamına. Hepsini not almıştımYumurtlama sonrası 7. Gün itibariyle mi oldu bu belirtiler?
Veririm elbette dualarınıza ihtiyacım var ama benide bulundururmusunuzBize de haber ver bekliyorummm
Hangi taraftan yumurtladıysan en cok orası ağrıyo ben de bu ay soldan yumurtam gelişti çatladı arada da sola ağrı giriyor. Bi de sabah karnımda yogun bi gaz sancısı uyandım. Gaz da cok büyük belirti haberin olsun aşko patır patır gaz cıkarasın geliyoYa bende de ağrı sadece sağ kasığımda oluyor arada bide en ufak bişey yesem mideme bı sizlama geliyor göğüsdeki o kahverengi halkalarda genişledi göğüs ucum daha belirgin oldu sanki ve hassaslık var ( inşallah psikolojik değildir skbdksbdjdj)
Benin sol tarafımda yunurtaligimi hissediyordum. Şu an orada bi his var belimin ağrısı ise ben vücuduma odaklaninca ağrıyor. Ama en çok göğüs halkam büyüyüp dolgunlasti. Inslalah belirtiler bunlar olurYa bende de ağrı sadece sağ kasığımda oluyor arada bide en ufak bişey yesem mideme bı sizlama geliyor göğüsdeki o kahverengi halkalarda genişledi göğüs ucum daha belirgin oldu sanki ve hassaslık var ( inşallah psikolojik değildir skbdksbdjdj)
Valla şuan gaz sancısı dan gebericem yerimde oturamiyorum gece uykumdan uyandırıyor zkbdksbsjsbskw ve ben bu defa sağdan yumurtam çatladı doktor 3 tane demisfiHangi taraftan yumurtladıysan en cok orası ağrıyo ben de bu ay soldan yumurtam gelişti çatladı arada da sola ağrı giriyor. Bi de sabah karnımda yogun bi gaz sancısı uyandım. Gaz da cok büyük belirti haberin olsun aşko patır patır gaz cıkarasın geliyo
Anladım canım daha catlamamın üzerinden 2 3 gün geçti o yüzden sordum ozellikleBen 28 eylülde çatlama yaşadım o zaman tutunmuş, 4-5 ekim itibariyle başladı işte tam tamına. Hepsini not almıştım
Senden cok umutluyum hadi baklımValla şuan gaz sancısı dan gebericem yerimde oturamiyorum gece uykumdan uyandırıyor zkbdksbsjsbskw ve ben bu defa sağdan yumurtam çatladı doktor 3 tane demisfi
İnşallah inşallah nsbdmsbwkjsSenden cok umutluyum hadi baklım
Herkeste aynı olur mu bilemem ama benim çok belirgin belirtilerim bunlardı ve çatlamadan 5-6gün sonra başlamış zaten bebiş 6-10 gün arası tutunuyor bende hemen tutunmuş o dönem. İnşallah bebiş senledirAnladım canım daha catlamamın üzerinden 2 3 gün geçti o yüzden sordum ozellikle
İnşallah canım hepimizin gönlüne göre olurBenin sol tarafımda yunurtaligimi hissediyordum. Şu an orada bi his var belimin ağrısı ise ben vücuduma odaklaninca ağrıyor. Ama en çok göğüs halkam büyüyüp dolgunlasti. Inslalah belirtiler bunlar olur
Bat ne zamandı senin kuzumBenin sol tarafımda yunurtaligimi hissediyordum. Şu an orada bi his var belimin ağrısı ise ben vücuduma odaklaninca ağrıyor. Ama en çok göğüs halkam büyüyüp dolgunlasti. Inslalah belirtiler bunlar olur
Bat ne zamandı senin kuzum
İnşallah canimHerkeste aynı olur mu bilemem ama benim çok belirgin belirtilerim bunlardı ve çatlamadan 5-6gün sonra başlamış zaten bebiş 6-10 gün arası tutunuyor bende hemen tutunmuş o dönem. İnşallah bebiş senledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?