Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Yumurtlama sonrası 7. Gün itibariyle mi oldu bu belirtiler?

Ya bende de ağrı sadece sağ kasığımda oluyor arada bide en ufak bişey yesem mideme bı sizlama geliyor göğüsdeki o kahverengi halkalarda genişledi göğüs ucum daha belirgin oldu sanki ve hassaslık var ( inşallah psikolojik değildir skbdksbdjdj)

Hangi taraftan yumurtladıysan en cok orası ağrıyo ben de bu ay soldan yumurtam gelişti çatladı arada da sola ağrı giriyor. Bi de sabah karnımda yogun bi gaz sancısı uyandım. Gaz da cok büyük belirti haberin olsun aşko patır patır gaz cıkarasın geliyo

Benin sol tarafımda yunurtaligimi hissediyordum. Şu an orada bi his var belimin ağrısı ise ben vücuduma odaklaninca ağrıyor. Ama en çok göğüs halkam büyüyüp dolgunlasti. Inslalah belirtiler bunlar olur

Valla şuan gaz sancısı dan gebericem yerimde oturamiyorum gece uykumdan uyandırıyor zkbdksbsjsbskw ve ben bu defa sağdan yumurtam çatladı doktor 3 tane demisfi

Anladım canım daha catlamamın üzerinden 2 3 gün geçti o yüzden sordum ozellikle
Herkeste aynı olur mu bilemem ama benim çok belirgin belirtilerim bunlardı ve çatlamadan 5-6gün sonra başlamış zaten bebiş 6-10 gün arası tutunuyor bende hemen tutunmuş o dönem. İnşallah bebiş senledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…