Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Uygunmuş aslında ya ben de bakayım bi mayısta amh testi var tekrar bakacaklar. Eğer iyice düştüyse ben de istiyim bi Hsg
Bazı arkadaşlar 15 bine falan yapınca bana da uygun geldi. Bende perşembe günü progesterona baktiracam eğer ultrasonla yumurtanın catladigina bakmazsa. Merkeze gidince de amh testi isterim.

Bazı arkadaşlar 15 bine falan yapınca bana da uygun geldi. Bende perşembe günü progesterona baktiracam eğer ultrasonla yumurtanın catladigina bakmazsa. Merkeze gidince de amh testi isterim.
Evet bence de yarı yarıya fiyat su an amh için regl 2.veya 3.günü baktırman lazım

O zaman yarına bi baktır özelde ya da devlette sıra bulursan devlette. Ama devlette sonuc geç cıkıyor bilgin olsun benim 10 saat sonra falan cıkmıştı
Nasıl baktırıyoruz acilden mi yoksa kadın doğuma sıra alıp mı baktırmak gerekiyor benim de Salı günü 21.gün oluyor. Duymamıştım bu dediğinizi hiç. Bir de benim dün 5-6 damla gibi açık pembe akıntı geldi ve geçti. Şuan reglime 1 hafta var.

Hayırlı olsun yerleşme olabilir, kadın doğumdan baktırılıyor canım istersen özelde de verebilirsin direkt ben devlete gidiyorum

Yumurtlamadada kan gelebılır

Özeller ticarethaneye dönmüş valla bapcaz bilmiyorum
Ben şehir hastanesine sordum profesör doktor çok iyi bi kadın 840 TL muayene 840 TL hsg dedi ama gebe olunca kaldı kürtaj oldum bu ay bebiş tutmazsa yine bi gitcem ona uzak biraz ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…