Hemeeennn 1-2 saat sabredin gelicemGünaydınnnn lütfen bizi aydınlatır mısın
Canım ben yumurtlamayı çok güzel hissettim hadi inşAllahhh güzel haberler gelir şifa olsunnYaptım
Yaptım canım
BekliyoruzZzz hahaHemeeennn 1-2 saat sabredin gelicem
Markaya güvenmiyorum hatta hiçbirine ama inşAllahhh vardır hadi hayırlısı canım sağlıkla gelsin bebişşşAttığım fotoğrafda biraz kalitesi düştü görünmüyor ama canlı daha belirgin
Bende güvenmiyorum pek ama hemen saniyesinde çıkması beni arada bıraktı ve belirtilerim de var başka marka test alıp denemem lazımMarkaya güvenmiyorum hatta hiçbirine ama inşAllahhh vardır hadi hayırlısı canım sağlıkla gelsin bebişşş
Olsun inşAllahh vardır dene haber et kızBende güvenmiyorum pek ama hemen saniyesinde çıkması beni arada bıraktı ve belirtilerim de var başka marka test alıp denemem lazım
Ayy inşallah canımOlsun inşAllahh vardır dene haber et kız
İyi az kalmış senin bat a inşAllahhh güzel haber gelir kuzu ya benim pozitif olursa bi kan vercem teyit etmek için bayramdan sonra kadın doğuma gitcemAyy inşallah canımbiraz geçsin hemen aldıracam hazır eşim de evdeyken
İncir suyu ve inciri yiyorum bende .sorun olurmu.ovalasyon dönrmindede havuç yerim diye düşünmüştümYapan var ya malesef birde bu hormon hamile kalmakta çok etkiliymis. Böyle yazınca da bi değişik oldum. Acaba meslek secim hatası mı yaptık topluca sağlıkçı olmamız gerekiyormuş
Canım pik yaptı bugün gayet net hissediyorum yarın catlar insallahCanım ben yumurtlamayı çok güzel hissettim hadi inşAllahhh güzel haberler gelir şifa olsunn
İnşAllahhh bak benim akşamına çatlamıştı güzel değerlendir kuzu bebişler gelsin bu ayyyCanım pik yaptı bugün gayet net hissediyorum yarın catlar insallah
İncir prolaktin hormonunun yukseltebiliyormuş doktor kullanımını onermemişti. Hayıt kullansan daha iyiİncir suyu ve inciri yiyorum bende .sorun olurmu.ovalasyon dönrmindede havuç yerim diye düşünmüştüm
Ayyyy inşallah ya bubay hepimize çok dua ettim bakalım hayırlısı olsun. Değerlendirecem insallahİnşAllahhh bak benim akşamına çatlamıştı güzel değerlendir kuzu bebişler gelsin bu ayyy
Ben de çokk dua ediyorum yaaa hepimizin isteyen herkesin tutsunAyyyy inşallah ya bubay hepimize çok dua ettim bakalım hayırlısı olsun. Değerlendirecem insallah
Yaa bu aralar hiç bir teste güven yokKızlar prodoctor test yaptım negatif çıktı hiç silik çizgi bile yok moralim çok bozuldu ya artimed neden silik çıkardı profoctor güvenilir mi
Gerçekten ya hayal kırıklığına uğratıyor sadece bu testler neyse ya daha 23 mayısa kadar zamanım var beklemedeyimYaa bu aralar hiç bir teste güven yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?