Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ben 2 gün daha bekliyim en iyisi varsa anlarız zaten ya 2 gün ya da 3 gün var bata
Ya işte çarşamba bat görünüyor benim de bizim burada sağlık ocaklarında perşembe günleri kan verilmiyor iyi ihtimal de cuma günü vereceğim gelen giden olmazsa bir de kızlar şöyle bir durum öğrendim sitede gezinirken eğer âdetten 1.02 gün önce ovu testi çift çizgi çıkarsa o da Hamilesin demekmiş Lh değerini ölçüyor ya yumurtlamada erken gebelikte de lh değeri yükseliyormuş betadan önce ama ikiside pik görünüyorsa oluyormuş. Eğer gebelik testiniz yoksa ovu testiyle de bakabilirsiniz Zeytincii elinde varsa dener misin bu bilgi doğru mu

Ovüyü ben de duymuştum, ay inşallah gelmez regl de pozitif görürsün aşkommm

Aşko ben hiç Ovulasyon kullanmadım ki testim de yok

Aşko ben hiç Ovulasyon kullanmadım ki testim de yok
Sağlık olsun soguknevalee oturdum şimdi kabak çekirdeği yiyorum birazdan üstüne muzla havuç yiyeceğim D Dua ile size de tavsiye ediyorum varsa hem bebeğin yerleşmesini kolaylaştırıyormuş hem de düşüğü önlüyormuş ya varya bu ay bayağı efor sarfettim ama en önemlisi derseniz kızlar kesinlikle omega 3 folik asit yalan bence doktorlar folik asiti ezbere veriyor gerçekten omega 1. Sıradaysa folikasit 3-4 sırada. Hani zaten bu ay eğer hamileysem diyeceğim ki folik asit koca bir yalan tek gerçek omega 3

Ben her akşam kabak çekirdeği yiyorum kız havuç çatladığı gün diye yemedim artık onu da yerimm

Valla ben de bi değerlerime baktırcam neyim eksik onu alcam takviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…