pusjajahaha ben hafifte olsa görmüştüm yaa eheheAsla göremedimaynen bana sorsan başta negatif bu derdim
Sanki var gibi mi
Bence görmek istediğimiz için görüyoruz ya ben de T nin hizasında var gibi görüyorum sanıyorum sonra bakıyorum yok diyorumSanki var gibi mi
Bu kaset test, bi de erken gebelik artımed de herkese koyu koyu çizgi cıkarır bende yok gibi bişey cıkardıSanki var gibi mi
Valla aşkım benim gördüğüm testi attım ben benimki bariz negatif 2 gün sonra kan verdiğim de çıktı hiç belli olmazBu kaset test, bi de erken gebelik artımed de herkese koyu koyu çizgi cıkarır bende yok gibi bişey cıkardı
Kız var gibi
Ben 2 gün daha bekliyim en iyisi varsa anlarız zaten ya 2 gün ya da 3 gün var bataValla aşkım benim gördüğüm testi attım ben benimki bariz negatif 2 gün sonra kan verdiğim de çıktı hiç belli olmaz
Ya işte çarşamba bat görünüyor benim de bizim burada sağlık ocaklarında perşembe günleri kan verilmiyor iyi ihtimal de cuma günü vereceğim gelen giden olmazsaBen 2 gün daha bekliyim en iyisi varsa anlarız zaten ya 2 gün ya da 3 gün var bata
Ovüyü ben de duymuştum, ay inşallah gelmez regl de pozitif görürsün aşkommmYa işte çarşamba bat görünüyor benim de bizim burada sağlık ocaklarında perşembe günleri kan verilmiyor iyi ihtimal de cuma günü vereceğim gelen giden olmazsabir de kızlar şöyle bir durum öğrendim sitede gezinirken eğer âdetten 1.02 gün önce ovu testi çift çizgi çıkarsa o da Hamilesin demekmiş Lh değerini ölçüyor ya yumurtlamada erken gebelikte de lh değeri yükseliyormuş betadan önce ama ikiside pik görünüyorsa oluyormuş. Eğer gebelik testiniz yoksa ovu testiyle de bakabilirsiniz Zeytincii elinde varsa dener misin bu bilgi doğru mu
Aşko ben hiç Ovulasyon kullanmadım ki testim de yokYa işte çarşamba bat görünüyor benim de bizim burada sağlık ocaklarında perşembe günleri kan verilmiyor iyi ihtimal de cuma günü vereceğim gelen giden olmazsabir de kızlar şöyle bir durum öğrendim sitede gezinirken eğer âdetten 1.02 gün önce ovu testi çift çizgi çıkarsa o da Hamilesin demekmiş Lh değerini ölçüyor ya yumurtlamada erken gebelikte de lh değeri yükseliyormuş betadan önce ama ikiside pik görünüyorsa oluyormuş. Eğer gebelik testiniz yoksa ovu testiyle de bakabilirsiniz Zeytincii elinde varsa dener misin bu bilgi doğru mu
Sağlık olsunAşko ben hiç Ovulasyon kullanmadım ki testim de yok
Ben her akşam kabak çekirdeği yiyorum kız havuç çatladığı gün diye yemedim artık onu da yerimmSağlık olsunsoguknevalee oturdum şimdi kabak çekirdeği yiyorum birazdan üstüne muzla havuç yiyeceğim D Dua ile size de tavsiye ediyorum varsa hem bebeğin yerleşmesini kolaylaştırıyormuş hem de düşüğü önlüyormuş ya varya bu ay bayağı efor sarfettim ama en önemlisi derseniz kızlar kesinlikle omega 3 folik asit yalan bence doktorlar folik asiti ezbere veriyor gerçekten omega 1. Sıradaysa folikasit 3-4 sırada. Hani zaten bu ay eğer hamileysem diyeceğim ki folik asit koca bir yalan tek gerçek omega 3
Gebelik hazırlıkta yiyecekler tam listeBen her akşam kabak çekirdeği yiyorum kız havuç çatladığı gün diye yemedim artık onu da yerimm
Ceviz pek almiyimmm ama diğerlerini yiyorum yaaa yani mecburiyetten hahahGebelik hazırlıkta yiyecekler tam liste
Omega üç havuç muz ceviz kabak çekirdeği avokado
Valla ben de bi değerlerime baktırcam neyim eksik onu alcam takviyeSağlık olsunsoguknevalee oturdum şimdi kabak çekirdeği yiyorum birazdan üstüne muzla havuç yiyeceğim D Dua ile size de tavsiye ediyorum varsa hem bebeğin yerleşmesini kolaylaştırıyormuş hem de düşüğü önlüyormuş ya varya bu ay bayağı efor sarfettim ama en önemlisi derseniz kızlar kesinlikle omega 3 folik asit yalan bence doktorlar folik asiti ezbere veriyor gerçekten omega 1. Sıradaysa folikasit 3-4 sırada. Hani zaten bu ay eğer hamileysem diyeceğim ki folik asit koca bir yalan tek gerçek omega 3
Ben değerlerime baktırdım çok şükür tüm değerlerim yerinde ama yine de multivitamin desteği alıyorum her gün çünkü çok fazla sigara tüketen biriyim düşmesini istemiyorum o yüzdenValla ben de bi değerlerime baktırcam neyim eksik onu alcam takviye
Ahahaha maşallah ya senin gözlere malesef ben göremedim.Görebildiniz mi ben bile zor görmüştüm o gün
soguknevalee D Dua ile Susluprenses2473 @Vanilya7 E esrarengizl
Eki Görüntüle 3593129
Agahahahahahsh siz buradan göremiyorsunuz ben gördüm hohohohAhahaha maşallah ya senin gözlere malesef ben göremedim.
Bende aynı ya sigara alışkanlığı cok kötü ama içiyoruz işteBen değerlerime baktırdım çok şükür tüm değerlerim yerinde ama yine de multivitamin desteği alıyorum her gün çünkü çok fazla sigara tüketen biriyim düşmesini istemiyorum o yüzden
Sigaramı içiyorsunuz içmeyinnnnnnBende aynı ya sigara alışkanlığı cok kötü ama içiyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?