Evet evet daha var olmazsın inşAllahh gebelik haberini verirsinGerçekten ya hayal kırıklığına uğratıyor sadece bu testler neyse ya daha 23 mayısa kadar zamanım var beklemedeyim
Beklemedeyiz bu bilgi şehir efsanesi mi değil mi söyle bizeHemeeennn 1-2 saat sabredin gelicem
Günaydınnn sen ne durumdasın aşkoooo var mı regl belirtisi falanBeklemedeyiz bu bilgi şehir efsanesi mi değil mi söyle bize
Aşkoooo 2 gün kaldı şeninde dimi test yapmadın daha dimiGünaydınnn sen ne durumdasın aşkoooo var mı regl belirtisi falan
Elimde 1 tane daha artimed vardı yaptım oda silik çıktı kafam karıştı 2 artimed de yanlış olabilir mi yada prodoctor yanlış negatif vermiş olabilir miYaa bu aralar hiç bir teste güven yok
Kuzu sabah bi sancım oldu 5-10 dk sürdü geri gitti şu an iyiyim ovu testi yapıyorum koyulaşmaya başladı tekrarGünaydınnn sen ne durumdasın aşkoooo var mı regl belirtisi falan
Olabilir tabi ki neden olmasın en güzeli yarın kan verElimde 1 tane daha artimed vardı yaptım oda silik çıktı kafam karıştı 2 artimed de yanlış olabilir mi yada prodoctor yanlış negatif vermiş olabilir mi
Bi de elinde ovu varsa yapsana sende ne çıkıcak bakalımGünaydınnn sen ne durumdasın aşkoooo var mı regl belirtisi falan
Evet öyle yapacam belirsiz kötü yaaOlabilir tabi ki neden olmasın en güzeli yarın kan ver
Kızzz ovulasyon yaptım da t cizdigisi c den koyu çıktıKuzu sabah bi sancım oldu 5-10 dk sürdü geri gitti şu an iyiyim ovu testi yapıyorum koyulaşmaya başladı tekrarebraarrr derse ki evet benim de koyu inancam ki var limon sıkıp içiyorum kan sulandırıcı varsa tutsun iyice diye onun dışında göğüslerim çok hassas başka da bişey yok sen ne durumdasın detaylı bilgi ver
Evet aşkım 2 gün kaldı. Yok yapmadım zaten bugün bacaklarım sızlamaya başladı regl geliyo sanırımAşkoooo 2 gün kaldı şeninde dimi test yapmadın daha dimi
Hahahaha ay hadi inşallahKuzu sabah bi sancım oldu 5-10 dk sürdü geri gitti şu an iyiyim ovu testi yapıyorum koyulaşmaya başladı tekrarebraarrr derse ki evet benim de koyu inancam ki var limon sıkıp içiyorum kan sulandırıcı varsa tutsun iyice diye onun dışında göğüslerim çok hassas başka da bişey yok sen ne durumdasın detaylı bilgi ver
Bende yok kuzu ben hiç ovülasyon kullanmadımBi de elinde ovu varsa yapsana sende ne çıkıcak bakalım
Demek ki efsane değilmişşşş
Demek ki efsane değilmişşşş
Ayyyy hadi inşAllahKuzu sabah bi sancım oldu 5-10 dk sürdü geri gitti şu an iyiyim ovu testi yapıyorum koyulaşmaya başladı tekrarebraarrr derse ki evet benim de koyu inancam ki var limon sıkıp içiyorum kan sulandırıcı varsa tutsun iyice diye onun dışında göğüslerim çok hassas başka da bişey yok sen ne durumdasın detaylı bilgi ver
En iyisi kan kuzu var galiba sendeee bebişşElimde 1 tane daha artimed vardı yaptım oda silik çıktı kafam karıştı 2 artimed de yanlış olabilir mi yada prodoctor yanlış negatif vermiş olabilir mi
Ne demek oluyor ya bu biri bana açıklasınDemek ki efsane değilmişşşş
Yani gebelikte de şh hormonu yüksek oluyo canım bu da ovulastestinde pşk görüyoruzNe demek oluyor ya bu biri bana açıklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?