Canım sanmam pskolojik olabilir diye düşünüyorumAy kızlar öğlen kısa süreli de olsa misafirim gelcek diye ev süpürdüm mutfakta iki iş yaptım ama yorulcak bişi yok bembeyaz belimin sol tarafı kalçama vuran ağrı ve uyku var aşırı ya belirti için aşırı erken ben mi kafamdan uyduruyorum herşeyi ona bağlıyorum anlamadımmm
Çok vicdan yapıyorum ama içiyorum bi yandan daBende aynı ya sigara alışkanlığı cok kötü ama içiyoruz işte
Evet ya da kaç gündür yumurtlama ağrısı var bugün de yorgunluktan olduCanım sanmam pskolojik olabilir diye düşünüyorum
Ben de ama aynıyız işteÇok vicdan yapıyorum ama içiyorum bi yandan da
Canım sen adetin ertesi günü yumurtlama testi yapmiyor musunBen bi de regl biter bitmez yumurtlama ihtimalini de düşünüyorum ya bakalım hayırlısı inşAllahh güzel şeylerin habercisidir
Yok iki gün sonra başladım kuzu kız sen naptınnn nasılsınCanım sen adetin ertesi günü yumurtlama testi yapmiyor musun
İyiyim bende ne yapayım misafirlerim vardı yatılı sabah yolcu ettim. Bende piki bekliyorum. Daha yakalayamadım gibiYok iki gün sonra başladım kuzu kız sen naptınnn nasılsın
Kaçıncı gün bugün kuzuİyiyim bende ne yapayım misafirlerim vardı yatılı sabah yolcu ettim. Bende piki bekliyorum. Daha yakalayamadım gibi
16.gün yarın olur diye düşünüyorumKaçıncı gün bugün kuzu
Hadi bakalım inşAllah olur yaa16.gün yarın olur diye düşünüyorum
İnşallah canım dünden başlayan sağ ve sol taraftan kasiklarima ağrı vuruyor. Normalde tek taraflı olurdu.Hadi bakalım inşAllah olur yaa
E senin yumurtlama başlamış o zaman sen bal tarçın çörek otu yaptın mı bu ayInsall
İnşallah canım dünden başlayan sağ ve sol taraftan kasiklarima ağrı vuruyor. Normalde tek taraflı olurdu.
Sen doktora gittin mi cuma günü kızYok iki gün sonra başladım kuzu kız sen naptınnn nasılsın
Gittim canım kist düşmüş yumurta çatlamış dedimSen doktora gittin mi cuma günü kız
Yaptım canımE senin yumurtlama başlamış o zaman sen bal tarçın çörek otu yaptın mı bu ay
Bende var dur denerim ben birazdanYa işte çarşamba bat görünüyor benim de bizim burada sağlık ocaklarında perşembe günleri kan verilmiyor iyi ihtimal de cuma günü vereceğim gelen giden olmazsabir de kızlar şöyle bir durum öğrendim sitede gezinirken eğer âdetten 1.02 gün önce ovu testi çift çizgi çıkarsa o da Hamilesin demekmiş Lh değerini ölçüyor ya yumurtlamada erken gebelikte de lh değeri yükseliyormuş betadan önce ama ikiside pik görünüyorsa oluyormuş. Eğer gebelik testiniz yoksa ovu testiyle de bakabilirsiniz Zeytincii elinde varsa dener misin bu bilgi doğru mu
Günaydınnnn lütfen bizi aydınlatır mısınBende var dur denerim ben birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?