Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yeni yeni dölleniyordur belki istersen hastaneye yakınsan kan ver derim benim testi gördün o halde kan verdim benKızlar günaydın gecikmenin ikinci günü ne gelen var ne giden kocaman biri negatif sadeceasla geciken biri degilimdır ne oluyor anlamadım valla testte çıkardı bişey olsa
Yani olabilir tabi o da ihtimal çünkü bugün yumurtlamanın üstünden henüz 11-12 gün geçti maks. Bugün sağlık ocakları kan almıyor yarın sabah gidip vereceğim sen kan vererek mi öğrenmiştin yoksa teste mi çıkmıştıDaha yeni yeni dölleniyordur belki istersen hastaneye yakınsan kan ver derim benim testi gördün o halde kan verdim benolmayacak bir şey değil hayırlısı olsun
![]()
Kan vererek testte negatif çıkmıştı benim hepYani olabilir tabi o da ihtimal çünkü bugün yumurtlamanın üstünden henüz 11-12 gün geçti maks. Bugün sağlık ocakları kan almıyor yarın sabah gidip vereceğim sen kan vererek mi öğrenmiştin yoksa teste mi çıkmıştı
Peki adet olcakmış gibi ağrın olmuş muyduKan vererek testte negatif çıkmıştı benim hep
Evet olmaz mı hala da öyleyim hattaPeki adet olcakmış gibi ağrın olmuş muydu
Benim catlamanın üzerinden 3.günümdeyim az önce lavaboda peçeteye çok ufak bir kahve kırmızı karışımı akıntı geldi. Biraz bu ay hsg olduğum için ona bağlıyorum ama yerlesme olma ihtimali var mıdır? Ayyyy umutlanmakta istemiyorumEvet olmaz mı hala da öyleyim hatta![]()
Ben duydum aşkım dün 7+0Kizlarrr benim yarın randevum varda kalp atışı için 7+3 oluyor yarın duyulur demi kalp atışı
İyyiiii bende duyarım inşallahBen duydum aşkım dün 7+0
duyarsın bebeğim inşallah benim karından rahat duyulduİyyiiii bende duyarım inşallah
duyarsın bebeğim inşallah benim karından rahat duyuldu
Ayyy yerleşme miiiiiiiiBenim catlamanın üzerinden 3.günümdeyim az önce lavaboda peçeteye çok ufak bir kahve kırmızı karışımı akıntı geldi. Biraz bu ay hsg olduğum için ona bağlıyorum ama yerlesme olma ihtimali var mıdır? Ayyyy umutlanmakta istemiyorum
Geç döllenmedir inşAllahhhhKızlar günaydın gecikmenin ikinci günü ne gelen var ne giden kocaman biri negatif sadeceasla geciken biri degilimdır ne oluyor anlamadım valla testte çıkardı bişey olsa
Kasık ağrısı bel ağrısı halsizlik devamke senin canım benimİnşallah canım ya sen nasılsınnnnnn nasıl gidiyor
Kasık ağrısı bel ağrısı halsizlik devamke senin canım benim
Çatlamanın 3. Günü lekelenme bana biraz erken geldi kuzu yaBenim catlamanın üzerinden 3.günümdeyim az önce lavaboda peçeteye çok ufak bir kahve kırmızı karışımı akıntı geldi. Biraz bu ay hsg olduğum için ona bağlıyorum ama yerlesme olma ihtimali var mıdır? Ayyyy umutlanmakta istemiyorum
Daha çok erken değil mi yaaaa ayyy kafayı yemezsem iyidir nasıl geçecek bu 11 günAyyy yerleşme miiiiiiii
Bende öyle düşünüyorum canım. Ayyyy çok heyecanlı nasıl geçecek bu günlerÇatlamanın 3. Günü lekelenme bana biraz erken geldi kuzu ya