- 18 Temmuz 2023
- 478
- 305
- 33
İnşallah regl olmazsın ama bat ayın sonu gibiEvet evet ben kürü yaptım ya acaba erken mi regl olcam diye düşünüyorum ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah regl olmazsın ama bat ayın sonu gibiEvet evet ben kürü yaptım ya acaba erken mi regl olcam diye düşünüyorum ya
Benim de öyle ya 29 u ama yumurtlamadan 13 gün sonra oluyo belki 30 u olabilir pazartesiyi beklicezİnşallah regl olmazsın ama bat ayın sonu gibi
Ben cuma yaparım gibiBenim de öyle ya 29 u ama yumurtlamadan 13 gün sonra oluyo belki 30 u olabilir pazartesiyi beklicez
Naptın aşkım son durum neİlk defa üstüne düştük dikkat ettik ovuyu filan ilk defa kullandım adet gelse bile zamanı değilmiş diyip rahatlıkla tevekkül edeceğim çünkü bu ay gerçekten elimizden gelen herşeyi yaptıkbenim kimyasalda da böyle olmuştu lekelenmem adet günü başladı uzun sürdü beta 9 ken öğrendim perişan oldum yükseldi mi yükselcek mi diye 2 hafta tuvalet harici ayağa kalkamadım yasaktı ilaçlar iğneler vs tutmadı bu sefer üstüne düşmüyorum çünkü sağlamsa ve vaktiyse rabbim ben napsam da zaten nasip edecek herşeyden önce sağlıklı bebiş olsun
![]()
Adet oldum akşama doğru söküldü ama yarın yine de kab vereyim diyorum belki kimyasaldır eğer öyleyse hsg çekilmeme gerek kalmazNaptın aşkım son durum ne
Ay pozitif olsun daaaaBen cuma yaparım gibi
Bi daha ki ay inşAllahhh
Yine de sabah kan vereceğim hiç aklıma yatmadı farklı bişey oldu bu ay acaba omega 3 ten dolayı mı kiÜzülme bidahaki aya inşallah
Belli olmaz hayatım bı ver kan için rahatlasın en azındanYine de sabah kan vereceğim hiç aklıma yatmadı farklı bişey oldu bu ay acaba omega 3 ten dolayı mı ki
Ya da çok mu kabak çekirdeği yedim acabaÜzülme bidahaki aya inşallah
Yani gebelikte bu tarz akıntıların çok normal olduğunun söylüyorlar su gibi yoğun gelmesinin ama bildiğim kadarıyla tabi kiKızlar 6+4 teyim az önce su gibi akıntım geldi ama baya vardı yani öncedende oluyordu ama sanki bu biraz fazlaydı su gibi berrak kokusuz normal mi kızlar çocugun suyu falan değildir dimi herhangi bi ağrı kanama leke vs yok
Ver ver hayatım hatta tüm hormonlarına baktır Amh da baktır baktırmadıysanAdet oldum akşama doğru söküldü ama yarın yine de kab vereyim diyorum belki kimyasaldır eğer öyleyse hsg çekilmeme gerek kalmaz![]()
Sen nasılsınnnnnn nasıl gidiyorVer ver hayatım hatta tüm hormonlarına baktır Amh da baktır baktırmadıysan
Canım nasılsın ne yaptınAdet oldum akşama doğru söküldü ama yarın yine de kab vereyim diyorum belki kimyasaldır eğer öyleyse hsg çekilmeme gerek kalmaz![]()
Gittin mi kızz kontroleSen nasılsınnnnnn nasıl gidiyor
Yoldayım hayatımGittin mi kızz kontrole