Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

İlk defa üstüne düştük dikkat ettik ovuyu filan ilk defa kullandım adet gelse bile zamanı değilmiş diyip rahatlıkla tevekkül edeceğim çünkü bu ay gerçekten elimizden gelen herşeyi yaptık 🤷🏼‍♀️ benim kimyasalda da böyle olmuştu lekelenmem adet günü başladı uzun sürdü beta 9 ken öğrendim perişan oldum yükseldi mi yükselcek mi diye 2 hafta tuvalet harici ayağa kalkamadım yasaktı ilaçlar iğneler vs tutmadı bu sefer üstüne düşmüyorum çünkü sağlamsa ve vaktiyse rabbim ben napsam da zaten nasip edecek herşeyden önce sağlıklı bebiş olsun 🤲🏻
Naptın aşkım son durum ne

Kızlar 6+4 teyim az önce su gibi akıntım geldi ama baya vardı yani öncedende oluyordu ama sanki bu biraz fazlaydı su gibi berrak kokusuz normal mi kızlar çocugun suyu falan değildir dimi herhangi bi ağrı kanama leke vs yok

Kızlar 6+4 teyim az önce su gibi akıntım geldi ama baya vardı yani öncedende oluyordu ama sanki bu biraz fazlaydı su gibi berrak kokusuz normal mi kızlar çocugun suyu falan değildir dimi herhangi bi ağrı kanama leke vs yok
Yani gebelikte bu tarz akıntıların çok normal olduğunun söylüyorlar su gibi yoğun gelmesinin ama bildiğim kadarıyla tabi ki 🤷🏼‍♀️ bebeğin suyu değildir 😊

Back
X