- 18 Temmuz 2023
- 440
- 291
- 23
En iyisi iki defa kan vermeye gerek kalmaz. Zaten testlerde bazen negatften pozitife dönebiliyor.12 gün olsun öyle yapayım ya şimdi çok erken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisi iki defa kan vermeye gerek kalmaz. Zaten testlerde bazen negatften pozitife dönebiliyor.12 gün olsun öyle yapayım ya şimdi çok erken
Yani peçeteyi sildiğimde geliyor normal bir şekilde hani öyle çok da diyemem az da diyemem orta evet bebeğe bakıldı yani kese gayet iyi Bebek de iyi dedi ama belli olmaz da dedi rengi canlı değil kanamanın çok soluk böyle Bulanık bir rengi varKızlar yaa
kanamanız nasıl acaba rengi peçeteye çok mu geliyor bir de bebeğe bakıldı mı
Evet evet zaten perşembe ya da cuma regl tarihi ya beklemek en iyisiEn iyisi iki defa kan vermeye gerek kalmaz. Zaten testlerde bazen negatften pozitife dönebiliyor.
Evet ya birde sonraki aya gün saymak var zaten. Bende cuma yada sonrası bir gün test veririm muhtemelenEvet evet zaten perşembe ya da cuma regl tarihi ya beklemek en iyisi
Evet ya ben de onu düşündüm tutmazsa bi daha gün saymaya başlıcam rahat bırakmam lazım kendimi yani asker yolu da gözledim gün saymak bu kadar zor olmadıEvet ya birde sonraki aya gün saymak var zaten. Bende cuma yada sonrası bir gün test veririm muhtemelen
İnşallah bu ay son gün sayman olur. Pozitif görelim inşallah. Belirtin var mı canım. Bende tık yok sadece arada bel ağrıları oluyorEvet ya ben de onu düşündüm tutmazsa bi daha gün saymaya başlıcam rahat bırakmam lazım kendimi yani asker yolu da gözledim gün saymak bu kadar zor olmadı
Benim de lekelenmem var korkmayın bence kalp atışını duymuş muydunuzYani peçeteyi sildiğimde geliyor normal bir şekilde hani öyle çok da diyemem az da diyemem orta evet bebeğe bakıldı yani kese gayet iyi Bebek de iyi dedi ama belli olmaz da dedi rengi canlı değil kanamanın çok soluk böyle Bulanık bir rengi var
Rengi toprak gibi bir şey aslında bende tuvaletimi yaptıktan sonra görüyordum doktor kanama alanı yok dedi Progesteron başlattı sabah akşam içiyorumYani peçeteyi sildiğimde geliyor normal bir şekilde hani öyle çok da diyemem az da diyemem orta evet bebeğe bakıldı yani kese gayet iyi Bebek de iyi dedi ama belli olmaz da dedi rengi canlı değil kanamanın çok soluk böyle Bulanık bir rengi var
Biraz sol kasık batması arada bel ağrısı oluyo göğüslerim şişmesi benim hem şiş hem acıyor aşırı gaz problemi var gaz sıkışması da çok oluyo rahatsız ediyo bilmiyorum nasip yaa zaman da geçmiyoİnşallah bu ay son gün sayman olur. Pozitif görelim inşallah. Belirtin var mı canım. Bende tık yok sadece arada bel ağrıları oluyor
Benim sadece bel arada oluyor ama yarindan sonra belirtiler olursa olur diye tahmin ediyorum. Evet zman hiç gecmiyorBiraz sol kasık batması arada bel ağrısı oluyo göğüslerim şişmesi benim hem şiş hem acıyor aşırı gaz problemi var gaz sıkışması da çok oluyo rahatsız ediyo bilmiyorum nasip yaa zaman da geçmiyo
Evet yarın başlar benim de regl belirtileriBenim sadece bel arada oluyor ama yarindan sonra belirtiler olursa olur diye tahmin ediyorum. Evet zman hiç gecmiyor
Yani benim kırmızı ama Bulanık koyu renkte ben fitil olarak alıyorum bide iğne varRengi toprak gibi bir şey aslında bende tuvaletimi yaptıktan sonra görüyordum doktor kanama alanı yok dedi Progesteron başlattı sabah akşam içiyorum
Duymadım ama doktor var dedi geçen hafta gittiğim dün gittiğim belli belirsiz dediBenim de lekelenmem var korkmayın bence kalp atışını duymuş muydunuz
Canım senin catlama ne zman olmustuEvet yarın başlar benim de regl belirtileri
16 sıCanım senin catlama ne zman olmustu
Bekleyelim yaaa bence regl geciksin öyle yapalım hatta
Haklısın ben erken gebelik aldırcam şimdiBekleyelim yaaa bence regl geciksin öyle yapalım hatta
Belki geç dölleniyodur kuzu yaEki Görüntüle 3596698 Kızlar Regl gecikeli beş gün oldu sonuç negatif
Bugün iki kere kahverengi pencereye sılınce lekelenmem olmustu
Çok umutlanmıştım![]()