• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

İnşallah kuzu ya gerçekten yoruldum artık. Eşimi de yoruyorum ilişkimizi de hersey sekteye uğramış gibi...
Lütfen böyle yansıtmayın kendinize en hayırlı zaman ne zamansa rabbim o zaman kısmet eder bundan süphen olmasın hep psikolojinizi düzeltin regl olmanda iyi bişey için temizleniyor nerdeyse ben regl bile olmuyorsun 2 ay olmadığım oluyordu

Lütfen böyle yansıtmayın kendinize en hayırlı zaman ne zamansa rabbim o zaman kısmet eder bundan süphen olmasın hep psikolojinizi düzeltin regl olmanda iyi bişey için temizleniyor nerdeyse ben regl bile olmuyorsun 2 ay olmadığım oluyordu
Evet haklısın. Aslında Şubat ayından beri baya toparlamıştım. Elimden geleni yapayım gerisi Allah'tandır diyip bütün tahlilleri hsgyi yaptırdım. Eşimde aynı şekilde bekleyeceğiz artık. Bize dua edersen çok mutlu olurum.

Evet haklısın. Aslında Şubat ayından beri baya toparlamıştım. Elimden geleni yapayım gerisi Allah'tandır diyip bütün tahlilleri hsgyi yaptırdım. Eşimde aynı şekilde bekleyeceğiz artık. Bize dua edersen çok mutlu olurum.
Ediyorum canım hep dualarimdasiniz inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz
Ovulasyon kullaniyomusun

Ediyorum canım hep dualarimdasiniz inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz
Ovulasyon kullaniyomusun
Amin inşallah canım teşekkür ederim. Evet 2 aydır kullanıyorum. Bu ay letu yumurta geliştirici ilaç kullanmama rağmen yine geç yumurtlama oldu. Diğer ay günde 2 defa kullanırım herhalde

Back
X