- 10 Ocak 2025
- 262
- 90
- 13
İnşallah canım ya umarım öyledirBelki geç dölleniyodur kuzu ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ya umarım öyledirBelki geç dölleniyodur kuzu ya
Hayır hiç bu kadar geç kalmamıştı ve lekelenmez görünce direk o gün adet olurdum ama bu sefer olmadımBu kadar geç kalır mı normalde
Tahminim ve inşAllah yerleşmedir geç döllenmedir sağlıklıdır yaaaHayır hiç bu kadar geç kalmamıştı ve lekelenmez görünce direk o gün adet olurdum ama bu sefer olmadım
İnşallah canım ya inşallah çok istiyorumTahminim ve inşAllah yerleşmedir geç döllenmedir sağlıklıdır yaaa
Ben de ben de çok istiyorum bakalım yaaa beklemedeyimİnşallah canım ya inşallah çok istiyorum
Hayırlısı olsun kuzu hakkımızdaBen de ben de çok istiyorum bakalım yaaa beklemedeyim
Aminn beklemek zor ciddenHayırlısı olsun kuzu hakkımızda
Bunlar tatlı bekleyişler kuzumAminn beklemek zor cidden
Kızlar napıyorsunuz iyi misiniz konuşmadık he uzun zamandır E esrarengizl D Dua ilesoguknevalee
Susluprenses2473
ebraarrr
Ben giyiniyorum kız o taytlardanNerelerdesinizzz yazdım bakan olmadı
Karına baskı uyguluyor ya o yüzden soruyorum hayatımBen giyiniyorum kız o taytlardan
Ayyy ben çok durgunum ya olumsuz gibi bu ay da bakalım bekleyeceğim artikNerelerdesinizzz yazdım bakan olmadı
Regl olmadıkca ümit kesilmez hayatım inşallah vardirrAyyy ben çok durgunum ya olumsuz gibi bu ay da bakalım bekleyeceğim artik
İnşallah kuzu ya gerçekten yoruldum artık. Eşimi de yoruyorum ilişkimizi de hersey sekteye uğramış gibi...Regl olmadıkca ümit kesilmez hayatım inşallah vardirr
Lütfen böyle yansıtmayın kendinize en hayırlı zaman ne zamansa rabbim o zaman kısmet eder bundan süphen olmasın hep psikolojinizi düzeltin regl olmanda iyi bişey için temizleniyor nerdeyse ben regl bile olmuyorsun 2 ay olmadığım oluyorduİnşallah kuzu ya gerçekten yoruldum artık. Eşimi de yoruyorum ilişkimizi de hersey sekteye uğramış gibi...
Evet haklısın. Aslında Şubat ayından beri baya toparlamıştım. Elimden geleni yapayım gerisi Allah'tandır diyip bütün tahlilleri hsgyi yaptırdım. Eşimde aynı şekilde bekleyeceğiz artık. Bize dua edersen çok mutlu olurum.Lütfen böyle yansıtmayın kendinize en hayırlı zaman ne zamansa rabbim o zaman kısmet eder bundan süphen olmasın hep psikolojinizi düzeltin regl olmanda iyi bişey için temizleniyor nerdeyse ben regl bile olmuyorsun 2 ay olmadığım oluyordu
Ediyorum canım hep dualarimdasiniz inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmazEvet haklısın. Aslında Şubat ayından beri baya toparlamıştım. Elimden geleni yapayım gerisi Allah'tandır diyip bütün tahlilleri hsgyi yaptırdım. Eşimde aynı şekilde bekleyeceğiz artık. Bize dua edersen çok mutlu olurum.
Amin inşallah canım teşekkür ederim. Evet 2 aydır kullanıyorum. Bu ay letu yumurta geliştirici ilaç kullanmama rağmen yine geç yumurtlama oldu. Diğer ay günde 2 defa kullanırım herhaldeEdiyorum canım hep dualarimdasiniz inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz
Ovulasyon kullaniyomusun