- 25 Eylül 2024
- 1.329
- 666
- 38
- 28
İyi canım aynı devam zaman geçirmece işte günlük aktiviteler vs sen nasılsın asıl, nasıl gidiyo hamilelikKızlar napıyorsunuz iyi misiniz konuşmadık he uzun zamandır E esrarengizl D Dua ilesoguknevalee Susluprenses2473 ebraarrr
gebe değilim ama umarım sorunsuz ilerler gebeliğinBugün tam 8 haftalık oldum kızlar doktora gittim ve kesen biraz uzamış dedi rahimde kasılma var büyük ihtimalle dedi lekelenmem yok ama doktor düşük riski olabilir dedi kalp atışı gayet iyi uzun uzun dinledi bol su iç dedi dinlen Progesteron kullan dedi başka doktora da danışacağımsizce başka neler yapabilirim D Dua ile ebraarrr soguknevalee E esrarengizl Susluprenses2473
Teşekkür ederim canım benim Allah en tez zamanda güzel bir şekilde nasip etsin önceden bir boş gebeliğim var o yüzden biraz endişeliyimgebe değilim ama umarım sorunsuz ilerler gebeliğinbol bol dinlen ve rahmi kasmayacak şeylerle beslen . Kahve tüketme , hurma yeme gibi
Boş gebelikte beta artıyor muydu düzenliTeşekkür ederim canım benim Allah en tez zamanda güzel bir şekilde nasip etsin önceden bir boş gebeliğim var o yüzden biraz endişeliyim
Elbette korkuların çok normal , ama sen iyi ol ki bebegin de iyi olsunTeşekkür ederim canım benim Allah en tez zamanda güzel bir şekilde nasip etsin önceden bir boş gebeliğim var o yüzden biraz endişeliyim
Bak bakalımmmGunaydinnnnhadi at testiniii
Evet bende artmıştı düzenliBoş gebelikte beta artıyor muydu düzenli
Allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsinn gönlünü ferah tut ve de dediklerini yap su dinlenBugün tam 8 haftalık oldum kızlar doktora gittim ve kesen biraz uzamış dedi rahimde kasılma var büyük ihtimalle dedi lekelenmem yok ama doktor düşük riski olabilir dedi kalp atışı gayet iyi uzun uzun dinledi bol su iç dedi dinlen Progesteron kullan dedi başka doktora da danışacağımsizce başka neler yapabilirim D Dua ile ebraarrr soguknevalee E esrarengizl Susluprenses2473
Evet canım çok düzenliydi ama bebek hiç görünmediBoş gebelikte beta artıyor muydu düzenli
Amin birtanem çok teşekkür Allah razı olsun canım benimElbette korkuların çok normal , ama sen iyi ol ki bebegin de iyi olsunbolbol dua edeceğim sağlıkla kucağına al inşallah
Tamam bebeğim benimmmAllahım sağlıkla doğurmayı nasip etsinn gönlünü ferah tut ve de dediklerini yap su dinlen
İnşallah sağlıkla devam eder gebeligin canım. Bence başka doktora daha danış. Kendimden biliyorum surekli tetikte olup kafanda kurarsın. Belki hiç böyle bir durum yok.Evet canım çok düzenliydi ama bebek hiç görünmedi
Ay bilemedim ki buraya atınca biraz düşüyor ya kalite sen görüyor musunBak bakalımmm
Dün çok gölgeyi bugün bi tık daha görünüyo ama bilemedim ben derAy bilemedim ki buraya atınca biraz düşüyor ya kalite sen görüyor musun
Hamislerin dualari kabul olur ismim nuray sen de beni unutma , biz de kavusalim bebeğimizeAmin birtanem çok teşekkür Allah razı olsun canım benim
Bat yarın miydi senin ,elinde test varsa her gün yap biraz daha koyulaşınca kan verirsin inşallah pozitiftirDün çok gölgeyi bugün bi tık daha görünüyo ama bilemedim ben der
Evet yarın bat benim yani ya yarın ya 3 gün içinde olmam gerek ama olacak gibi değilimBat yarın miydi senin ,elinde test varsa her gün yap biraz daha koyulaşınca kan verirsin inşallah pozitiftir
Olmazsin inşallahEvet yarın bat benim yani ya yarın ya 3 gün içinde olmam gerek ama olacak gibi değilim
İnşAllahhh canımOlmazsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?