Ben klomenle hamile kaldım Nisan yanında günde iki tane kullandimAmin inşallah canım teşekkür ederim. Evet 2 aydır kullanıyorum. Bu ay letu yumurta geliştirici ilaç kullanmama rağmen yine geç yumurtlama oldu. Diğer ay günde 2 defa kullanırım herhalde
Ben de normalde iki tane kullanıyordum ama ara vermiştim tekli kullandım ama işe yaramadı buyumediBen klomenle hamile kaldım Nisan yanında günde iki tane kullandim
Hmm yumurta kalitesi için takviye falan kullaniyomusunBen de normalde iki tane kullanıyordum ama ara vermiştim tekli kullandım ama işe yaramadı buyumedi
Yok doktor hic vermedi sadece letu verdiler.Hmm yumurta kalitesi için takviye falan kullaniyomusun
Sor bı konuş ben sitolart kullandım 2 ay bide hamile kalmadan önce pharmasupra life başlamıştım hamile kalınca bıraktımYok doktor hic vermedi sadece letu verdiler.
Sağol canım regl olmadan hemen önce yine doktora giderim. Söylerim bana uyarsa kullanirim tabiSor bı konuş ben sitolart kullandım 2 ay bide hamile kalmadan önce pharmasupra life başlamıştım hamile kalınca bıraktım
Ben bu görme konularında iyi değilim göremedim ama inşallah vardır çiçeğimKızlar ben bugün bişiler gördüm gibi ya da görmek istedim bilmiyorum akşam üstü deli gibi ateşledi vücudum çok aşırı ağrıdı bacaklarım falan pert şimdi üşümem falan geçti daha iyi hissediyorum kendimi bakın bakalım görebilen var mı bi de bugün 11. Gün yumurtlamadan sonra
Ben de hayali gibi görüyorum ya zaten daha erken bakalımBen bu görme konularında iyi değilim göremedim ama inşallah vardır çiçeğim
Aynen daha erkenBen de hayali gibi görüyorum ya zaten daha erken bakalım
Sanki çok ince bir çizgi görünüyor gibiKızlar ben bugün bişiler gördüm gibi ya da görmek istedim bilmiyorum akşam üstü deli gibi ateşledi vücudum çok aşırı ağrıdı bacaklarım falan pert şimdi üşümem falan geçti daha iyi hissediyorum kendimi bakın bakalım görebilen var mı bi de bugün 11. Gün yumurtlamadan sonra
SankiiiSanki çok ince bir çizgi görünüyor gibi
Evet görünüyor bence varSankiii
Ya zaten idrar sıkıntısı yaşıyorum tutmak sıkıntı haha ama yarın sabah bakcaz artıkkEvet görünüyor bence varsen bir kaç gün koyulaşmaya takip et sabah ilk idrarla yap
Güzel haberler var sende inanıyorumYa zaten idrar sıkıntısı yaşıyorum tutmak sıkıntı haha ama yarın sabah bakcaz artıkk
Ayyy inşAllah canım yaaaGüzel haberler var sende inanıyorumkonuştuğumuz günden beri senden baya umutluydum
Bende gördüm gibi regle kaç gün var
2 Gün 29 unda olmam gerek aslında ama geç yumurtladım yani yumurtlamadan 11 gün sonra bu yarın daha belli olmalı varsa eğerBende gördüm gibi regle kaç gün var
Gunaydinnnn2 Gün 29 unda olmam gerek aslında ama geç yumurtladım yani yumurtlamadan 11 gün sonra bu yarın daha belli olmalı varsa eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?