Korkma bebişin etkilenir gönlün rahat olsun bi benceYa benim beta 3 kata yakın artıyor korkuyorum 4+4 şuan
Canım ben göremedim varsada
Dünkü gölgeyi bugün çıplak gözle silik ama emin değilim yine de benCanım ben göremedim varsada
Hayırlısı olsun canımDünkü gölgeyi bugün çıplak gözle silik ama emin değilim yine de ben
İnşAllahhh ama kesin değil baksana zor görülüyorHayırlısı olsun canım
Ben göremedim fotoğrafı ya nerede
Bak gözlerime görülür bi silik ama yine de bilmiyorum yaBen göremedim fotoğrafı ya nerede
Yaaaa gördüm beeeen kaç gün var dahaBak gözlerime görülür bi silik ama yine de bilmiyorum ya
Ya yarın ya da 3 gün içindeYaaaa gördüm beeeen kaç gün var daha
Ben de gördüm hemen börğndü yarın gece netleşecek var mı yok muYaaaa gördüm beeeen kaç gün var daha
Soldaki fotoğrafta ben de gördüm çizgiyiBak gözlerime görülür bi silik ama yine de bilmiyorum ya
Çok ince var yaaaaSoldaki fotoğrafta ben de gördüm çizgiyi
Evet evet varÇok ince var yaaaa
Ayyy ben daha silikle öğrendim gebeliği 3 güne kadar baya belli olur benceBen de gördüm hemen börğndü yarın gece netleşecek var mı yok mu
Pik gibi değerlendir bu günlerini yarında yap bence sabahtan falanEki Görüntüle 3597523 benim de ovulasyon bugün böyle çıktı sizce pik mi yoksa yarın da yapayım mi
Evet silikleşene kadar bir kaç gün daha takip edeyimPik gibi değerlendir bu günlerini yarında yap bence sabahtan falan
Ya din gölgeyi ama bugün silik bilmiyorum yaa ama kan vercem yarın regl olmazsamAyyy ben daha silikle öğrendim gebeliği 3 güne kadar baya belli olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?