Kasıklarına çörek otu yağı sürmek bikaç gün yumurtalııklarına inşAllah güzel haberini bekliyEvet silikleşene kadar bir kaç gün daha takip edeyimiki uç aydır görmüyordum hiç umut oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasıklarına çörek otu yağı sürmek bikaç gün yumurtalııklarına inşAllah güzel haberini bekliyEvet silikleşene kadar bir kaç gün daha takip edeyimiki uç aydır görmüyordum hiç umut oldu
İnşallahKasıklarına çörek otu yağı sürmek bikaç gün yumurtalııklarına inşAllah güzel haberini bekliy
Evet evet uğraşma hiç güzel değerlendir hayırlısı olsun yasİnşallahtestim bitti ya yapamayacağım artık pik gördüm nasılsa almıyim başka test dağıl mi
İnşallahEvet evet uğraşma hiç güzel değerlendir hayırlısı olsun yas
Benim de dinlenmekten daha iyi bir önerim yok hayatım allahın izniyle sağlıkla gelsin, endişe edip strese girme o cok etkiliyor inan.Bugün tam 8 haftalık oldum kızlar doktora gittim ve kesen biraz uzamış dedi rahimde kasılma var büyük ihtimalle dedi lekelenmem yok ama doktor düşük riski olabilir dedi kalp atışı gayet iyi uzun uzun dinledi bol su iç dedi dinlen Progesteron kullan dedi başka doktora da danışacağımsizce başka neler yapabilirim D Dua ile
ebraarrr
soguknevalee @esrarengizl @Susluprenses2473
Aşkoooo naptın test yaptın mı yada kan verdin miYa din gölgeyi ama bugün silik bilmiyorum yaa ama kan vercem yarın regl olmazsam
Canımm kan verdim sancım için kadın doğuma geldim rahim duvarı kalınlaşmışş 2 buçukta çıkcak sonuçç büyük ihtimalle gebelikkkAşkoooo naptın test yaptın mı yada kan verdin mi
Ayyy gerçekten miiiiğCanımm kan verdim sancım için kadın doğuma geldim rahim duvarı kalınlaşmışş 2 buçukta çıkcak sonuçç büyük ihtimalle gebelikkk
Evettt ama sonuç çıksın bakalım ya yine deee ama regl fln yok ortadaaaAyyy gerçekten miiiiğ![]()
Allahımmmm inşallah yaaa haberdar et beni bizi tamam mı 14:30 dan önce çıkar belki bak dur e nabıza EheheheEvettt ama sonuç çıksın bakalım ya yine deee ama regl fln yok ortadaaa
E nabızda yatıyorum artık ahhaahAllahımmmm inşallah yaaa haberdar et beni bizi tamam mı 14:30 dan önce çıkar belki bak dur e nabıza Ehehehe
Hastanede verdin dimi kanı saat kaçta verdin bir deE nabızda yatıyorum artık ahhaah
9 buçuk mu ne ever hastanede verdim sağlık ocağı gece çıkarıyor yaaa dedi gel 2 buçuk gibiHastanede verdin dimi kanı saat kaçta verdin bir de
O zaman 14:30 dan önce çıkıyor genelde ben dün tsh verdim 09:30 da 12:30 gibi çıkmış o yüzden net erken çıkar kontrol edip dur9 buçuk mu ne ever hastanede verdim sağlık ocağı gece çıkarıyor yaaa dedi gel 2 buçuk gibi
Tamamm tabii hep oradayım zaten hahah sıkıntı takip yapıyorum hahaO zaman 14:30 dan önce çıkıyor genelde ben dün tsh verdim 09:30 da 12:30 gibi çıkmış o yüzden net erken çıkar kontrol edip dur![]()
Daha sonuç çıkmadı mı kızzzzzTamamm tabii hep oradayım zaten hahah sıkıntı takip yapıyorum haha
Kiiizzz gercektenmiii ay nasıl mutlu oldumCanımm kan verdim sancım için kadın doğuma geldim rahim duvarı kalınlaşmışş 2 buçukta çıkcak sonuçç büyük ihtimalle gebelikkk
Sonuç neeeTamamm tabii hep oradayım zaten hahah sıkıntı takip yapıyorum haha
Canım napıyorsun sen nasılsın bakalımSonuç neee![]()