- 19 Aralık 2024
- 1.413
- 251
- 38
- 25
1 hafta sonra tekrardan gittim canım benimcanım kalp atısını duyduktan sonra tekrar ne zaman gittin doktora :) ben uzaktan izliyorum grubu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 hafta sonra tekrardan gittim canım benimcanım kalp atısını duyduktan sonra tekrar ne zaman gittin doktora :) ben uzaktan izliyorum grubu![]()
benımde son adetim 3 nisan bugün doktora gittim kalbi duydum ilk defa 1 ay sonra gel dedi de bilemedim1 hafta sonra tekrardan gittim canım benim![]()
Canım benim biraz düşük riskim var önceden de kaybım oldu o yüzdenbenımde son adetim 3 nisan bugün doktora gittim kalbi duydum ilk defa 1 ay sonra gel dedi de bilemedim
TamammmHerhalde canım benim eheheh daha sık gelip git konuşuruz hem
Sıkıntısız geçer inşallahCanım benim biraz düşük riskim var önceden de kaybım oldu o yüzden
İnşallah aşkım bi kaç haftayı da geçirsem riskim azalacak bayaSıkıntısız geçer inşallah
Ehehehehehewh canım benimTamammmzaten başından beri okuyroum da konuşmalara katilmamistim her gün sitede yatıp kalıyorum
![]()
anladım canım , inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucagımıza :) bulantıların var mı nasıl geçiyor hamileliğin :)Canım benim biraz düşük riskim var önceden de kaybım oldu o yüzden
Hiç bulantım yok kasık ve bel ağrılarım var arada baş dönmesi senin canımanladım canım , inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucagımıza :) bulantıların var mı nasıl geçiyor hamileliğin :)
benim felaket midem bulanıyor ne yesem cıkarıyorum bel ağrım falan yok sadece midem sıkıntı canım günde 3 defa cıkarıyorumHiç bulantım yok kasık ve bel ağrılarım var arada baş dönmesi senin canım
Yaaa geçmiş olsun canım kalp atışını yeni mi gördünbenim felaket midem bulanıyor ne yesem cıkarıyorum bel ağrım falan yok sadece midem sıkıntı canım günde 3 defa cıkarıyorum
evet canım bugün gördümYaaa geçmiş olsun canım kalp atışını yeni mi gördün
Çok güzel canımmmmevet canım bugün gördüm![]()
Ayyy kizlar benim yumurtlama günlerim su an yumurta akı kıvamında akıntım oluyor az önce yoğun akıntıyla hafif kan geldi şok oldum hayatımda ilk kez yaşıyorum böyle bir şey yumurtlamadan mi kaynakli acabaÇok güzel canımmmm
Evettt k kere demiştin inşAllah sağlıkla gelir ve isteyen herkese nasip olurHamile olacagini anlamıştım ben![]()
Evet olabiliyo öyle şeylerrAyyy kizlar benim yumurtlama günlerim su an yumurta akı kıvamında akıntım oluyor az önce yoğun akıntıyla hafif kan geldi şok oldum hayatımda ilk kez yaşıyorum böyle bir şey yumurtlamadan mi kaynakli acaba
Yumurtlama lekelenmesi miEvet olabiliyo öyle şeylerr
Evet kuzuYumurtlama lekelenmesi mi
Ayyy 27 yaşındayım yani daha ilk kez böyle bir şey yaşadımEvet kuzu