- 2 Mayıs 2025
- 724
- 317
- 18
- 27
Adetime 13 gün var bir umutla bekliyorumCanım napıyorsun sen nasılsın bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetime 13 gün var bir umutla bekliyorumCanım napıyorsun sen nasılsın bakalım
Allah’ın izniyle inşallah yaşın kaç kaç yıllık evliliğiniz varAdetime 13 gün var bir umutla bekliyorumacaba bu ay ben de müjdeli haberi verebilir miyim
![]()
Yaşım 27 2.5 yıllık evliyiz ama 10 aydır korunmuyoruz onda da düzenli olmadı yani 6-7 kez falan denedik dahaAllah’ın izniyle inşallah yaşın kaç kaç yıllık evliliğiniz var
Canım ben tüm gün uzanıyorum ehehehe biraz kasıklarım ve belim ağrıyor Progesteron kullanıyorum işte alttan öyle eheheheYaşım 27 2.5 yıllık evliyiz ama 10 aydır korunmuyoruz onda da düzenli olmadı yani 6-7 kez falan denedik dahasen nasılsın ağrın sızın var mı bebis nasıl
![]()
Allah nasip etsin en kısa zamanda inşallah canım benimYaşım 27 2.5 yıllık evliyiz ama 10 aydır korunmuyoruz onda da düzenli olmadı yani 6-7 kez falan denedik dahasen nasılsın ağrın sızın var mı bebis nasıl
![]()
Onu geçen ay kliman kullanırken bana da vermişlerdi çok zır kullanmasıCanım ben tüm gün uzanıyorum ehehehe biraz kasıklarım ve belim ağrıyor Progesteron kullanıyorum işte alttan öyle ehehehe
Amin güzelim inşallahAllah nasip etsin en kısa zamanda inşallah canım benim![]()
Kliman ne canımOnu geçen ay kliman kullanırken bana da vermişlerdi çok zır kullanması![]()
Ay klomen yazacaktımKliman ne canım
Hamile olacagini anlamıştım benTeşekkür ederimmmm @nryy ay inşallah yaaaaZeytincii
Nedense benim de içime doğmuştu darısı senin başına bebeğimHamile olacagini anlamıştım ben![]()
Ben kimsenin içine doğmuyorum kiNedense benim de içime doğmuştu darısı senin başına bebeğim![]()
Ben seni daha yeni gördüm topiğimde kızzz 1 nisandan beri konuşuyoruz bu kızlarla canım benimBen kimsenin içine doğmuyorum kiumudum kirik
Arada geliyorum burayaBen seni daha yeni gördüm topiğimde kızzz 1 nisandan beri konuşuyoruz bu kızlarla canım benim
Herhalde canım benim eheheh daha sık gelip git konuşuruz hemArada geliyorum burayalaf atıp çıkıyorum ondan görmedin
![]()
canım kalp atısını duyduktan sonra tekrar ne zaman gittin doktora :) ben uzaktan izliyorum grubuBen seni daha yeni gördüm topiğimde kızzz 1 nisandan beri konuşuyoruz bu kızlarla canım benim