- 2 Mayıs 2025
- 825
- 354
- 18
- 27
Ya sen onu hiç duyma bile benim arkadaşım 140la öğrendiğinde bile kimyasal olabilir dedi onlar hep aynı şeyi söylüyor , pozitif düşünDün soracaktım işte kimyasal bilmem ne ihtimali deyince benim kafa gitti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sen onu hiç duyma bile benim arkadaşım 140la öğrendiğinde bile kimyasal olabilir dedi onlar hep aynı şeyi söylüyor , pozitif düşünDün soracaktım işte kimyasal bilmem ne ihtimali deyince benim kafa gitti
Ay inşAllahh pozitif düşünüyorum şansıma hafta sonu giriyo kan da veremiyorum pazartesi artıkYa sen onu hiç duyma bile benim arkadaşım 140la öğrendiğinde bile kimyasal olabilir dedi onlar hep aynı şeyi söylüyor , pozitif düşün![]()
Özel varsa orda versen anında çıkıyor aslındaAy inşAllahh pozitif düşünüyorum şansıma hafta sonu giriyo kan da veremiyorum pazartesi artık
Uzak kuzu ya o da mecbur beklicem pazartesiyi adet olmazsam tabiiÖzel varsa orda versen anında çıkıyor aslında
Olmazsın olmazsınUzak kuzu ya o da mecbur beklicem pazartesiyi adet olmazsam tabii
Ay dur aklına kötüyü getirme bence sağlıkla gelişen bir bebeğin olacak insallahTeşekkür ederim darısı başına işte ya çok yeni ya kimyasal ihtimali var bakalım nolcakk inşAllah sen de sağlıkla bebişini kucağına alırsınız![]()
İyiyim bebeğim sen nasılsın ağrılarım baya azaldı Progesteron sayesinde herhaldeSen nasılsın güzelim![]()
Çok şükürİyiyim bebeğim sen nasılsın ağrılarım baya azaldı Progesteron sayesinde herhalde
Ayyyy inşallah leeen bende öyle hissediyorum kese şekli fasülye gibi zaten Heheehehe eşimin tarafı kız istiyor gibi çünkü onlar hep erkek ehehehe hayırlısı ve sağlıklı olsun yeterÇok şüküroğlun olcak gibi hissediyorum
![]()
Senin hamile olduğunu gördüğümden beri içime doğan buAyyyy inşallah leeen bende öyle hissediyorum kese şekli fasülye gibi zaten Heheehehe eşimin tarafı kız istiyor gibi çünkü onlar hep erkek ehehehe hayırlısı ve sağlıklı olsun yeter![]()
Yaaaa sen grubu baya takip ediyormuşsunSenin hamile olduğunu gördüğümden beri içime doğan bu![]()
TabiiiYaaaa sen grubu baya takip ediyormuşsun![]()
İnşAllah canım ben de öyle düşünüyorum yaaa hiç onu yaşamadım bilmiyorum geçenkini de 31 ile öğrenmiştim yani bence sıkıntı çıkmayacakkkAy dur aklına kötüyü getirme bence sağlıkla gelişen bir bebeğin olacak insallah![]()
Deli yaa senin bata ne kadar kaldıTabiiiama hamile değildim ya bir de sat1 nisan olmayınca yazmadım
![]()
12 gün varDeli yaa senin bata ne kadar kaldı
12 dediğin gün hızlı geçiyor Allah’ın izniyle sende bayram önü güzel haberler alırsın12 gün var![]()
İnşallah12 dediğin gün hızlı geçiyor Allah’ın izniyle sende bayram önü güzel haberler alırsın
İyi bari canımYok yok önceki gece geldi dün öğlen geldi bitti şükür takip ettim yok gelen giden çok şükür ya
Evet boş gebelikte beta sağlıklı gebelik gibi artıyorBoş gebelikte beta artıyor muydu düzenli