• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Bugün tam 8 haftalık oldum kızlar doktora gittim ve kesen biraz uzamış dedi rahimde kasılma var büyük ihtimalle dedi lekelenmem yok ama doktor düşük riski olabilir dedi kalp atışı gayet iyi uzun uzun dinledi bol su iç dedi dinlen Progesteron kullan dedi başka doktora da danışacağım💗sizce başka neler yapabilirim D Dua ile ebraarrr ebraarrr @soguknevalee @esrarengizl Susluprenses2473 Susluprenses2473
Bu durumda bol dinlenme dışında yapabileceğin pek bişey yok canım benim dikkat et kendine 🌸

Teşekkür ederimmm inşAllah herkesin ve benim sağlıklı gebeliğimiz olır yumurtlamam geç olduğu için bata 2 gün vardı yumurtlamadan 13 gün geçmişti göğüsuçlatım acıyodu halka epey genişlemiş gerilmişti aşırı kasık batmam oldu benim bi de bi önceki gün yerleşme kanaması olmuştu iki gğn önce ateşli enfeksiyonlu hastalandım bu yüzden belirtileri tam kestiremiyorum hala toparlayamadım çünkü canım
Ay hayırlı olsunn kimyasal değildir inşallah hiç kötü düşünme 🥰 kaç gün vardı bata bir de herhangi bir belirtin var mı

Sen nerdesinnnn nasılsınnn Susluprenses2473 Susluprenses2473
Ya benim bugün siteye girme sebebim aklıma gelmiş olman 💖 dedim ki acaba naptı bi bakayım sorayım günü geldi diye tam siteye girdim mesajlara bakıyorum neler olup bitmiş diye senin mesajlarını arıyorum bu arada kızlara da yazıyorum ama içime doğdu biliyor musun öyle girdim yani 😍 allahım sağlıkla tutunsun bebeğin inşallah çok dua etmiştim hepimiz için🙏🏻 öyle sevindim ki kendim olmuş gibi sanki 😍😍😍 sonra işte yoğunlaştım yazamadım ama aklımdasın diyorum bi müsait olayım yazayım 🥹 anca yazabildim allahım inşallah inşallah sorunsuz güzel bi gebelik geçirirsin çok ama çok sevindimmmmmm 🌸

Ya benim bugün siteye girme sebebim aklıma gelmiş olman 💖 dedim ki acaba naptı bi bakayım sorayım günü geldi diye tam siteye girdim mesajlara bakıyorum neler olup bitmiş diye senin mesajlarını arıyorum bu arada kızlara da yazıyorum ama içime doğdu biliyor musun öyle girdim yani 😍 allahım sağlıkla tutunsun bebeğin inşallah çok dua etmiştim hepimiz için🙏🏻 öyle sevindim ki kendim olmuş gibi sanki 😍😍😍 sonra işte yoğunlaştım yazamadım ama aklımdasın diyorum bi müsait olayım yazayım 🥹 anca yazabildim allahım inşallah inşallah sorunsuz güzel bi gebelik geçirirsin çok ama çok sevindimmmmmm 🌸
Aminnn Allah razı olsun teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese içinde de bana sağlıklı gebelikler bebekleri nasip etsinnn ben de baktım sen yoksun kaç gündür ondan dur dedim etiketliyimmm

Aminnn Allah razı olsun teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese içinde de bana sağlıklı gebelikler bebekleri nasip etsinnn ben de baktım sen yoksun kaç gündür ondan dur dedim etiketliyimmm
Bende siparişlerle uğraşıyorum napıyım adettim işte bi kaç gün oldu biteli çalışmalara devam edeceğiz bu ay da allahım aminnn inşallah bu ay olsun artık 🥰 sende hamişsin artık bana da dua ett 🥹 inan aklıma geldin naptı acaba diye girdim yoksa yoğunluktan unutmuştum 😂

Bende siparişlerle uğraşıyorum napıyım adettim işte bi kaç gün oldu biteli çalışmalara devam edeceğiz bu ay da allahım aminnn inşallah bu ay olsun artık 🥰 sende hamişsin artık bana da dua ett 🥹 inan aklıma geldin naptı acaba diye girdim yoksa yoğunluktan unutmuştum 😂
Yaa canımsınnn inşAllah nasip olur sağlıcaklaaa 🫠🫠🫠

Nerdesin yaa kız özledik

Evet evet yaaa çok güzel 2 Li tarama mı yaptıracaksın ben sadece fetal dna düşünüyorum
Ya açıkçası doğruları konusmak istiyorum ben bu konulardan çok anlamıyorum daha doğrusu araştırmiyorum kafam karışır diye doktoruma bırakıyorum çoğu şeyi biraz fazla güveniyorum sanırım

Ya açıkçası doğruları konusmak istiyorum ben bu konulardan çok anlamıyorum daha doğrusu araştırmiyorum kafam karışır diye doktoruma bırakıyorum çoğu şeyi biraz fazla güveniyorum sanırım
O sana en iyi yolu gösterir kesinlikle

Back
X