- 25 Eylül 2024
- 1.499
- 786
- 38
- 29
Dedi chatgbt aşko
Ayyyy minnacık yaa fasülye
Kız hissettim bilmiyorum amaaaqqKızlar cinsiyet tahmini yapacak var mı çok erken amaD Dua ile soguknevalee ebraarrr E esrarengizl nryyy Susluprenses2473
İnşallah sorum çıkmaz öbür ay bebişim sağlıkla gelirKızlar sonuç çıkamıyo resmen genetikte kan verdik hem eşim hem ben hematoloji ye gittim kan verdim sabah da kadın doğumda verdim beta çıkmadı ne dünkü ne bugünkü ama kanamam epey var
Kız diye içimden geçti ams kese şekline bakarsak erkek görünüyorUltrason fotoğrafı var atayım mı ki
Canım sonucun çıktı mı inşallah bişey olmamıştır ya aşırı üzüldümKızlar sonuç çıkamıyo resmen genetikte kan verdik hem eşim hem ben hematoloji ye gittim kan verdim sabah da kadın doğumda verdim beta çıkmadı ne dünkü ne bugünkü ama kanamam epey var
Allah şifa versinKızlar beta 31 inde 22 idi bugün 30 kala kanamam var epey ama ağrım yok şükür bissürü kan verdim başım dönüyo kanamadan kaynaklı sanırım ama ben iyiyim
Canım benim dinlen bol bolKızlar beta 31 inde 22 idi bugün 30 kala kanamam var epey ama ağrım yok şükür bissürü kan verdim başım dönüyo kanamadan kaynaklı sanırım ama ben iyiyim
Bir daha verecek misin kan canımKızlar beta 31 inde 22 idi bugün 30 kala kanamam var epey ama ağrım yok şükür bissürü kan verdim başım dönüyo kanamadan kaynaklı sanırım ama ben iyiyim
Yarın veririm belki yaaBir daha verecek misin kan canım
Baya baya adet kanaman mı var böyle kahvemsi kanaman mı varYarın veririm belki yaa
Yok yok fazla fazla adetten de çok geliyo bugün 4 gündür aşırı kanamam varBaya baya adet kanaman mı var böyle kahvemsi kanaman mı var
Aşkım ben evdeyim bel ağrısından kıvranıyorummmKızlaaaar grup bi sessizleşti ne yapıyorsunuz memleketlere mi gittiniz D Dua ilenryyy soguknevalee Susluprenses2473 ebraarrr E esrarengizl
Anaaaaa bata kaç kaldı az kalmıştır gariAşkım ben evdeyim bel ağrısından kıvranıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?