Aşkım hiç belli olmaz benim ilk gebeliğim de adet oldum zannetmiştim öyle kan vermiştim bildiğin de ped dolduruyordu ama 3. Günü verdiğim de beta hcg 30 çıkmıştı yarın bi ver istersenBugün sabah verdim ama bildiğin regl oldum yani pek umutlu bi durum yok düşmüştür artık böyleyken sağlam bişi kalacağını sanmam
Bugün verdim kuzu yarınnda sonuç çıkar hem tıbbi genetikten randevu aldım yarın hem de hematolojiden şehir hastanesine bakalım nolcakAşkım hiç belli olmaz benim ilk gebeliğim de adet oldum zannetmiştim öyle kan vermiştim bildiğin de ped dolduruyordu ama 3. Günü verdiğim de beta hcg 30 çıkmıştı yarın bi ver istersen
Aldım kuzu sağol ben de kadın doğum bakar diye düşünmüştüm yarın dicektim hiç onu beklemeden aldım randevuEvet evet
Yarın haberdar et beniBugün verdim kuzu yarınnda sonuç çıkar hem tıbbi genetikten randevu aldım yarın hem de hematolojiden şehir hastanesine bakalım nolcak
Genetiğe yönlendiriyor aşkım orası da , Allah korusun pıhtılaşma sebebiyle falan düşük oluyorsa gebelik olduğu andan itibaren tedavi ediyorlarAldım kuzu sağol ben de kadın doğum bakar diye düşünmüştüm yarın dicektim hiç onu beklemeden aldım randevu
Ederim canım sağolYarın haberdar et beni
İnşAllah canım ya bakalım neler olcak ama benim hemen lekelenme başlıyo ya çok kötü oluyorum inşAllahh kolayca herşey hallolurGenetiğe yönlendiriyor aşkım orası da , Allah korusun pıhtılaşma sebebiyle falan düşük oluyorsa gebelik olduğu andan itibaren tedavi ediyorlarinşallah daha güzel şeyler yaşayacaksın
İnşallahİnşAllah canım ya bakalım neler olcak ama benim hemen lekelenme başlıyo ya çok kötü oluyorum inşAllahh kolayca herşey hallolur
Vala napayım yeni bir ovu dönemi bekliyorum askm sen napıyorsun nasıl gidiyor hamişlikKızlar nabersiniz keyifler nasıl E esrarengizlSusluprenses2473 nryyy ebraarrr soguknevalee D Dua ile
Ayyyyyy ne diyorsunjn şok içindeyimBugün sabah verdim ama bildiğin regl oldum yani pek umutlu bi durum yok düşmüştür artık böyleyken sağlam bişi kalacağını sanmam
Canımsın çok sağol nasipte böyleymiş artık bi donuklaştım ya ne olcak bilmiyorum gelen RabbimdenAyyyyyy ne diyorsunjn şok içindeyimaşırı üzüldüm şu an varya bugün kan verecekti acaba yükseldi mi naptın bakıyım yazıyım diye girdim gördüğüme inanamadım çok dua ediyorum senin için inşallah bişey olmamıştır ya
Çıktı mı canım sonucunCanımsın çok sağol nasipte böyleymiş artık bi donuklaştım ya ne olcak bilmiyorum gelen Rabbimden
Güzel gidiyor kızzzz yumurtlama dönemine ne kadar varVala napayım yeni bir ovu dönemi bekliyorum askm sen napıyorsun nasıl gidiyor hamişlik
Kıııız ben kız hissediyorum çıtı pıtı minnak bi prensesKızlar cinsiyet tahmini yapacak var mı çok erken amaD Dua ile soguknevalee ebraarrr E esrarengizl nryyy Susluprenses2473
Ultrason fotoğrafı var atayım mı kiKıııız ben kız hissediyorum çıtı pıtı minnak bi prenses
At yapay zekaya soralımUltrason fotoğrafı var atayım mı ki
At attttUltrason fotoğrafı var atayım mı ki
Erkek diye düşünüyorum sağlıklı olsun da insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?