Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Kızlar beta 31 inde 22 idi bugün 30 kala kanamam var epey ama ağrım yok şükür bissürü kan verdim başım dönüyo kanamadan kaynaklı sanırım ama ben iyiyim
Canım çok çok geçmiş olsun neler hissettiğini tahmin ediyorum çok çok zor yaşadığın durum . Rabbim tekrarını göstermesin inşallah güçlü kalmaya çalış. Biz burdayız . Kendine dikkat et

Ben dün regl oldum. Bayramda eşime aileme guzel haber vermeyi cok isterdim ama olmadı nasip iste.Yeni Ay yeni umutlar önümüze bakıyoruz öyle

Ben dün regl oldum. Bayramda eşime aileme guzel haber vermeyi cok isterdim ama olmadı nasip iste.Yeni Ay yeni umutlar önümüze bakıyoruz öyle
İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız balım , bebişin geldiği gün bayram zaten dualarım hep seninle bizim de olacak

Valla ben hasteneyle kan vermeyle uğraşıyorum bı kaç gündür bide bayram yaklaştı gelen giden temizlik falan kayınvalidem deyim şuanda çok bakamıyorum amaa nasilsinizzzz
Bende bugün hastaneye gittim kan sulandırıcım bitmişti onu yazdırdım bebişi gördük bayram öncesi öyle

İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız balım , bebişin geldiği gün bayram zaten dualarım hep seninle bizim de olacak
Amin inşallah birgun hepimiz o güzel haberi alacağız inanıyorum. Yaaaa çok teşekkür ederim çiçeğim benimde hep dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…