7 günAnaaaaa bata kaç kaldı az kalmıştır gari
Aşkım benim Tiroitlerim aşırı fenaydı ilk gebeliğimde 20ydi 2. Haftada 8 e inmişti senin kaç kiZeytincii balım senin tiroid falan kaçtı hatırlıyor musun
Ya 3 çıkmış 2.5 altı istiyorlar ya bayram sonu ilaç alcamAşkım benim Tiroitlerim aşırı fenaydı ilk gebeliğimde 20ydi 2. Haftada 8 e inmişti senin kaç ki
Şuan benim 1,5 ilaç hemen işe yarıyor düzenli kullanYa 3 çıkmış 2.5 altı istiyorlar ya bayram sonu ilaç alcam
Evet Salı günü gidicem işte zaten verir ilaç ya bir de bunlarla uğraşıyorum zaten insülin direncim falan var canım sıkıldıŞuan benim 1,5 ilaç hemen işe yarıyor düzenli kullan
Canım çok çok geçmiş olsun neler hissettiğini tahmin ediyorum çok çok zor yaşadığın durum . Rabbim tekrarını göstermesin inşallah güçlü kalmaya çalış. Biz burdayız . Kendine dikkat etKızlar beta 31 inde 22 idi bugün 30 kala kanamam var epey ama ağrım yok şükür bissürü kan verdim başım dönüyo kanamadan kaynaklı sanırım ama ben iyiyim
İş yerinde yoğunluktan kaç gündür hiç bişey yapamadım valla bayramdada evdeyim zaten bi değişiklik yok yaniKızlaaaar grup bi sessizleşti ne yapıyorsunuz memleketlere mi gittiniz @Dua ilenryyy soguknevalee Susluprenses2473 ebraarrr E esrarengizl
Canını sıkma hiç hemen düşüyor ilaçla birlikteEvet Salı günü gidicem işte zaten verir ilaç ya bir de bunlarla uğraşıyorum zaten insülin direncim falan var canım sıkıldı
İnşallah çiçeğim sen nasılsınCanını sıkma hiç hemen düşüyor ilaçla birlikte
İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız balım , bebişin geldiği gün bayram zatenBen dün regl oldum. Bayramda eşime aileme guzel haber vermeyi cok isterdim ama olmadı nasip iste.Yeni Ay yeni umutlar önümüze bakıyoruz öyle
Valla ben hasteneyle kan vermeyle uğraşıyorum bı kaç gündür bide bayram yaklaştı gelen giden temizlik falan kayınvalidem deyim şuanda çok bakamıyorum amaa nasilsinizzzzKızlaaaar grup bi sessizleşti ne yapıyorsunuz memleketlere mi gittiniz @Dua ilenryyy soguknevalee Susluprenses2473 ebraarrr E esrarengizl
Allah’ın her zaman planı vardır merak etme kucağımız boş kalmayacakBen dün regl oldum. Bayramda eşime aileme guzel haber vermeyi cok isterdim ama olmadı nasip iste.Yeni Ay yeni umutlar önümüze bakıyoruz öyle
Bende bugün hastaneye gittim kan sulandırıcım bitmişti onu yazdırdım bebişi gördük bayram öncesi öyleValla ben hasteneyle kan vermeyle uğraşıyorum bı kaç gündür bide bayram yaklaştı gelen giden temizlik falan kayınvalidem deyim şuanda çok bakamıyorum amaa nasilsinizzzz
Amin inşallah birgun hepimiz o güzel haberi alacağız inanıyorum. Yaaaa çok teşekkür ederim çiçeğim benimde hep dualarımdasınızİnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız balım , bebişin geldiği gün bayram zatendualarım hep seninle bizim de olacak
Amiiin diğer bayramlarda tamamlanırız biz deAmin inşallah birgun hepimiz o güzel haberi alacağız inanıyorum. Yaaaa çok teşekkür ederim çiçeğim benimde hep dualarımdasınız
İnşallah canım insallahAmiiin diğer bayramlarda tamamlanırız biz de
İyi bayramlar canııım biz evdeyiz ya bi yere gitmedikKızlaaaar grup bi sessizleşti ne yapıyorsunuz memleketlere mi gittiniz @Dua ilenryyy soguknevalee Susluprenses2473 ebraarrr E esrarengizl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?