Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ayy heyecanlandım haaa inşallah seninledir bebişin

Pcos değilim infertilite 2 kez tüp bebek negatif bunu önerdiler bana iyi geldi mi size yan etki yaptı mı

Pcos değilim infertilite 2 kez tüp bebek negatif bunu önerdiler bana iyi geldi mi size yan etki yaptı mı
Hayır hiç bı yan etki yapmadı yumurta kalitesine çok iyi geldi öneririm yani gece yatmadan önce içiyordum ben günde 1 tane ama istersen pharmasupra life da çok iyi yumurta kalitesi için onuda tavsiye ederim yani dediğim gibi icinede günde 5 damla kadar çörek otu yağı damlatirsaniz daha iyi olur emin olun pharmasupra life hem hap hem toz şeklinde hapı sabah tok tozu akşam tok kullanılıyor onada bakabilirsin fiyat açısından birbirlerine yakınlar

Ayy heyecanlandım haaa inşallah seninledir bebişin
Ay inşallah ya erken yaptım ya testleri varsa da cıkmadı döngüm kısa cunku yumurtlama üstüne daha 9 gün olmuştu ben test yapalı. Bugün 12.gün ben çatlamadan 12 gün sonra oluyorum regl cunku ilk akıntı da çatlamadan 2 gün once geliyo işte o yüzden akıntıyı baz alırsak 14 gün, çatlamayı baz alırsak 12 gün. 10 haziran tam regl olcak gibiydim bugün ince Bi batma oluyo kasıkta bi de meme ucu çevresi sızlaması ay deliriciiiim

Kasıkların tek tarafında özellikle yürürken veya bacağın katlandiginda batma oluyorsa oda ihtimali yükseltiyor biraz yarın hemen kan ver olmazsan haber de et mutlaka

Kullandıktan ne kadar süre sonra gebe kaldınız ?

Kullandıktan ne kadar süre sonra gebe kaldınız ?
Askm ben gebe kalmadan önce biraz vitamin degerlerimi düzeltmek istedim hemde bende pcos vardı o süreçte sitolart kullandıkça hem vitaminlerim düzeldi hemde biraz kilo verdim pcos var die ilaçsız adet olamiyordum olsa bile iki ayda bir oluyordu yani 4 ay boyunca kendimi gebeliğe hazırladım sonrada klomen kullanıp gebe kaldım 10 haftalık gebeyim şuan mesela bende TSH yüksekliği vardı o süreçte onuda düşürdüm sağlıksız bir gebelik olurdu olsa bile yani sanada tavsiyem o istersen düzgün bir doktorla başla yola önce kendi vücudunu gebeliğe hazırla sonra gebelik için biseyler yap tabiki korun demiyorum bende korunmadim ama çokta üstüne düşme derim mesela bende enfeksiyon vardı o geçti oyle hamile kaldım belki geçmese bebeğimi kötü etkilicekti yani tavsiyem sana bu gibi durumlar varsa bile önce vücudunu iyilestir ki bebeğin olursa kötü etkilenmesin ve gebelik planladigin her ay mutlaka ovulasyon testi öneririm

Teşekkür ederim canım

Kızlar bilmediğim için soruyorm şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederim adetim bazen 21 başlangıç bazen 24 başlangıç oluyor geçen ay 21.adet başlangıç 25 bitiş
Bütünlerde ara sıra mıgdem bulanıyor kasıklarıma kramp görüyor ve göğüs ağrım oluyor (meme ucu )
Sizde hamilelikle alakalı olabılır mı

Ovulasyon kullanıyor musun birtanem hormon testi falan verdin mi tsh düşmüş müydü
Ovulasyon kullandim bu ay ama tsh yüksek d vitamini düşükmus ondan tutmamış olabilir iki gün önce ilaca başladım bakalım inşallah birkaç aya olacak öyle hissediyorum nasibini bekliyor bebeğim

Naptın kizz kan vericekmisinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…