Ay ben gala olmadım regl bugün çatlamadan sonraki 13.gün normalde dün veya bugün kesin olmam gerekiyordu test de yapmadım kan da vermedim iki arada bi deredeyim
Testim yoktu ya ondan yapamadım aşkım sımdı verdim kan birkaç saate cıkcakTest yapsana en azından kan vermiyosan bileee
Ayyy hadii hayırlısı olsun inşallahTestim yoktu ya ondan yapamadım aşkım sımdı verdim kan birkaç saate cıkcak
aAyyy hadii hayırlısı olsun inşallah
Aynen hayatım ama kötü düşünmeYoksa da içim rahatlar ya artık
a
Kullanıyorsun dimi ilaçlarınıOvulasyon kullandim bu ay ama tsh yüksek d vitamini düşükmus ondan tutmamış olabilir iki gün önce ilaca başladım bakalım inşallah birkaç aya olacak öyle hissediyorumnasibini bekliyor bebeğim
Test var mı aşkooo yapsan merak ettikYoksa da içim rahatlar ya artık
a
Yok aşkım varsa allahtan yoksa da allahtan sadece 2 gün gecikince öğreneyim bi sesimAynen hayatım ama kötü düşünme
Sımdı alayım bi test kan cıkana kadar bakalım,Test var mı aşkooo yapsan merak ettik
Wn iyisi böyle düşünmek niye olmuyor diye düşünmek insanı çok yoruyorYok aşkım varsa allahtan yoksa da allahtan sadece 2 gün gecikince öğreneyim bi sesim
Evet balımKullanıyorsun dimi ilaçlarını
Yok ben artık hayr olan olsun sağlıklı gebelik sağlıklı evlat diye dua edip olmayınca da yapcak bi şey yok diyorum sımdı de gecikince bi acaba dedim olmazsa da geçen ayki kadar üzülmemWn iyisi böyle düşünmek niye olmuyor diye düşünmek insanı çok yoruyor
He yaaa 1 saat bile bir omur gibi sen ozeldemi verdin kan
Canım Sitolart bağışıklık güçlendirir mi?Rica ederim hayatım
Canım Sitolart bağışıklık güçlendirir mi?
He yaaa 1 saat bile bir omur gibi sen ozeldemi verdin kan
Ayyy bekliyoruz ya illaki bişey olue gecikirEvet aşkım özelde verdim 2 saat oldu daha cıkmadı
2 bardak su içmiştim cok sıkışınca girdim 1 saat anca tutabildim onun testi bu. Boşuna kan verdim bence olsa cıkardıAyyy bekliyoruz ya illaki bişey olue gecikir
Yok gibi görünüyor ama bellide olmaz geç döllenme olabilir belki2 bardak su içmiştim cok sıkışınca girdim 1 saat anca tutabildim onun testi bu. Boşuna kan verdim bence olsa cıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?