- 25 Eylül 2024
- 1.498
- 784
- 38
- 29
Yok aşkım yumurta çatlama günü 30 mayıs. Neyse efendi efendi bekliyim gelmesiniYok gibi görünüyor ama bellide olmaz geç döllenme olabilir belki
Bekle bakalım bı kan daha çıkmadı demiYok aşkım yumurta çatlama günü 30 mayıs. Neyse efendi efendi bekliyim gelmesini
Anaaaaa kan mı verdin heyecanlandımmmm yaaa of ne zaman çıkacakEvet aşkım özelde verdim 2 saat oldu daha cıkmadı
Kullan kullan aşkım 2 3 gün kullanmayınca direk yükseliyor benim öyleydiEvet balım
Yok canım çıkmadı halaBekle bakalım bı kan daha çıkmadı demi
Kan verdim testte yaptım gözle görülen gölge var ama su içmiştim o yüzden ona da güvenmiyorumAnaaaaa kan mı verdin heyecanlandımmmm yaaa of ne zaman çıkacak
Su içmekle ne alakası var aşkımmmmm çizginin ne zaman çıkacak ayy heyecanlandımKan verdim testte yaptım gözle görülen gölge var ama su içmiştim o yüzden ona da güvenmiyorum
Ben önceden özelde kan vermiştim 1 gün boyunca çıkmamıştı hastaneye gittim öyle sonucu vermişlerdiYok canım çıkmadı hala
Düşük hcg seyrek oluyo ya onu kast ettim aşkımSu içmekle ne alakası var aşkımmmmm çizginin ne zaman çıkacak ayy heyecanlandım
Galiba benimkinde de hst ye gitmek gerekicek ya aradım da dış laboratuvar oldugu için hst den alabilirsiniz dediBen önceden özelde kan vermiştim 1 gün boyunca çıkmamıştı hastaneye gittim öyle sonucu vermişlerdi
Yakinindaysa koş git alGaliba benimkinde de hst ye gitmek gerekicek ya aradım da dış laboratuvar oldugu için hst den alabilirsiniz dedi
Gidecek misin almayaGaliba benimkinde de hst ye gitmek gerekicek ya aradım da dış laboratuvar oldugu için hst den alabilirsiniz dedi
Yakın da misafir geldi cıkamıyorum ya ay deliricimYakinindaysa koş git alcatlicam ben
Bugün gidemiyorum gibi ya olmadı sabah gidicemGidecek misin almaya
Oyyy oyyy merak ettim yaaaaBugün gidemiyorum gibi ya olmadı sabah gidicem
Ben de meraktan çatlıcam yaOyyy oyyy merak ettim yaaaa
Hastaneyi arasan bilgi de vermiyorlarBen de meraktan çatlıcam ya
0.09 sonuc gittim aldım test mest hikaye yaniHastaneyi arasan bilgi de vermiyorlar
Aldın mı sonucu 0.09 mu adetin geldi mi0.09 sonuc gittim aldım test mest hikaye yani
Hayırlısı buymuş hayatım en kısa vakitte inşallah sanada kısmet olur0.09 sonuc gittim aldım test mest hikaye yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?