- 25 Eylül 2024
- 1.496
- 783
- 38
- 29
Evet evet benim rahim hemen düzelmişti zaten erken dönem kürtajdı ya, 30-31inde çatlamayı gördüğümü düşünürsek tam 14 gün sonra regl gelmiş oluyo. Ama feci ağrılı gececek gibi bakalımYaaaa bu ay tekrardan dene kürtajdan sonra rahmine baktırdın mı ki herşey normale dönmüş mü diye
Anladığım kadarıyla bi sıkıntı yok dimi
Anladığım kadarıyla bi sıkıntı yok dimi
Sıkıntı yok herhalde kızz bende anlamıyorum pıhtılaşmayıAnladığım kadarıyla bi sıkıntı yok dimi
Aynen araştırdım birazda yok görünüyo şükür yaSıkıntı yok herhalde kızz bende anlamıyorum pıhtılaşmayı
Valla ben hazırlık yakıyorum memlekete gidicezKızlar napıyorsunuz nasılsınız uzun zamandır konuşamıyoruz hiçnryyy Susluprenses2473 soguknevalee ebraarrr E esrarengizl D Dua ile
Ayyy memleket neresi kızzzz, evet de alttan baktı ihtimal dedi ya bakalım ehehehe yanılma payım da olabilir dediValla ben hazırlık yakıyorum memlekete gidicezsen nasıl bebis nasıl kız demiş galiba doktor
AfyonAyyy memleket neresi kızzzz, evet de alttan baktı ihtimal dedi ya bakalım ehehehe yanılma payım da olabilir dedi
13 gün sonra ikili tarama testim var özelde o zaman belli olur alttan baktırırım yine ayyy bende denizliliyim heeee yakınmışız kızzzAfyonkardeşim evleniyor ayy sağlıkla gelsin minnos kaç haftaya net belli olur ki
Sağlıklı olsun iyi olsun da hiç önemli değil13 gün sonra ikili tarama testim var özelde o zaman belli olur alttan baktırırım yine ayyy bende denizliliyim heeee yakınmışız kızzz
ayyy ben kontrole gittim bugunKızlar napıyorsunuz nasılsınız uzun zamandır konuşamıyoruz hiçnryyy Susluprenses2473 soguknevalee ebraarrr E esrarengizl D Dua ile
Yaaa neden kiayyy ben kontrole gittim bugunkıza benziyor dedi ve ikili yaptırabilirsiniz artık dedi form doldurdu verdi ama yaptirmicamEki Görüntüle 3606418
Evet evet çok güzel Afyon nasıl kiSağlıklı olsun iyi olsun da hiç önemli değilDenizli çok güzel ya
Afyon daha küçük Denizli’den ama memleket işte bana sorsan paha biçilmezEvet evet çok güzel Afyon nasıl ki
Olur olur Allah’ın izniyle iyi ki baktırmışsın ben tsh aşırı yüksekken hamile kaldım ve sağlıksız olduAfyon daha küçük Denizli’den ama memleket işte bana sorsan paha biçilmezşu izin mevzuları bitsin döndüğümüzde adet oluyorum o zamana değerlerim daha düzelmiş olur ilacımı 1.5aydır kullanıyor olacağım inşallah döndüğümde bebiş olur ya
Valla iyi ki balım zaten 5 ay önce baktırmıştım da işte belli olmuyor artıp azalıyor habireOlur olur Allah’ın izniyle iyi ki baktırmışsın ben tsh aşırı yüksekken hamile kaldım ve sağlıksız oldu
Elbette ederim canım benim en güzeli senin olsun inşallahValla iyi ki balım zaten 5 ay önce baktırmıştım da işte belli olmuyor artıp azalıyor habirebana dua et nolur valla bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?