Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Yaaaa bu ay tekrardan dene kürtajdan sonra rahmine baktırdın mı ki herşey normale dönmüş mü diye
Evet evet benim rahim hemen düzelmişti zaten erken dönem kürtajdı ya, 30-31inde çatlamayı gördüğümü düşünürsek tam 14 gün sonra regl gelmiş oluyo. Ama feci ağrılı gececek gibi bakalım

Kızlar pıhtılaşma sonucum çıkmış ama anlamıyorum tabii kii fikri olan var mıdır Zeytincii ebraarrr

Eklentiler

• 1000008596.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 24
Evet evet çok güzel Afyon nasıl ki
Afyon daha küçük Denizli’den ama memleket işte bana sorsan paha biçilmez şu izin mevzuları bitsin döndüğümüzde adet oluyorum o zamana değerlerim daha düzelmiş olur ilacımı 1.5aydır kullanıyor olacağım inşallah döndüğümde bebiş olur ya

Olur olur Allah’ın izniyle iyi ki baktırmışsın ben tsh aşırı yüksekken hamile kaldım ve sağlıksız oldu

Olur olur Allah’ın izniyle iyi ki baktırmışsın ben tsh aşırı yüksekken hamile kaldım ve sağlıksız oldu
Valla iyi ki balım zaten 5 ay önce baktırmıştım da işte belli olmuyor artıp azalıyor habire bana dua et nolur valla bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…