Var ben görebiliyorumYumurtlamadan sonra 12.gün bugün ikinci çizgi varmı sizce kızlar ?
Ay nasip artık gelsin yoksa diye triplere girdim valla aşkım hiç böyle bi durum yaşamadım hayatımdaAllah’ın izniyle güzel haberler al inşallah
Ay ben de gördüüüüm var varYumurtlamadan sonra 12.gün bugün ikinci çizgi varmı sizce kızlar ?
Ya çok teşekkür ederim gerçekten artık bu konuda ferahlamaya o kadar ihtiyacım varki bakmaktan kör oldum bide bu testler kuruma çizgisi çıkarır mıVar ben görebiliyorum
Ay ben de gördüüüüm var var
Pazartesi istersen kan ver bebeğim hem biraz daha betan yükselirPek bi belirtim yok ama o kadar çok yalancı pozitif gördüm ki dua edin kızlae ya bu sefer olsun çok zorlu süreçlerden geçiyorum bu bana çok iyi gelecek
Teşekkür ederim İnşallahPazartesi istersen kan ver bebeğim hem biraz daha betan yükselir
İnşallah güzel haberler alırsin pazartesiValla sağlık olsun da su an hormonal bi dengesizlik mi diye düşünmeye başladım pzt ye kadar olmazsa doktora gidicem amh düşük benim ya o geliyo aklıma
Elinde fazla test varsa testi tekrarla yarın falan, regl günün ne zamn canım tam bat gününde de kan ver ki cok bekleme yükselmesi içinPek bi belirtim yok ama o kadar çok yalancı pozitif gördüm ki dua edin kızlae ya bu sefer olsun çok zorlu süreçlerden geçiyorum bu bana çok iyi gelecek
Hayr olan olsun diyorum artık aşkım valla sağolasınİnşallah güzel haberler alırsin pazartesi
Yarın ama düzensiz benim döngüm bakalım pzt ilk idrarla yaparımElinde fazla test varsa testi tekrarla yarın falan, regl günün ne zamn canım tam bat gününde de kan ver ki cok bekleme yükselmesi için
Tamam canım idrarla takip et sonra kan ver bence kanda pozitif görüp değer yükseliyor mu diye de stres yapılıyor çünküYarın ama düzensiz benim döngüm bakalım pzt ilk idrarla yaparım
Ben iyiyim toparlanmaya çalışıyorum bayram kimyasal biraz rahatsızlandı derken yeni yeni idrak ediyorum ve kendime gelmeye çalışıyorum sen napıyosun nasılsın bebiş nasol jerşey çok güzeldir inşAllahhhKiiizzz napiyorsun nerelerdesin
Sağol hayatım iyiyim bendee seni merak ettim gozukmuyorsun günlerdirBen iyiyim toparlanmaya çalışıyorum bayram kimyasal biraz rahatsızlandı derken yeni yeni idrak ediyorum ve kendime gelmeye çalışıyorum sen napıyosun nasılsın bebiş nasol jerşey çok güzeldir inşAllahhh
Peki saçlarında etkili oldu mu?Bilmem bende öyle bir etkisi olmadı sadece yumurtalar için kullanıyordum ben
Evet yaa kendi halimdeyim bu aralar ondan canımSağol hayatım iyiyim bendee seni merak ettim gozukmuyorsun günlerdir
Hiç fark etmedim bilmiyorumPeki saçlarında etkili oldu mu?
En iyisiEvet yaa kendi halimdeyim bu aralar ondan canım
Yaaaa bu ay tekrardan dene kürtajdan sonra rahmine baktırdın mı ki herşey normale dönmüş mü diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?