Aslında hiç dayanamıyorum ama mecbur çünkü çıkmazsa negatifler çok üzüyo insanı geçen çatlamadan 12 gün sonra pozitif çıkmıştı 31 ile öğrenmiştim şimdi bakalım ne olucakk Allahım sağlıklı hayırlı olsunlardaaaVallahi helal olsun o kadar dayanabilirsen:) ben aşırı sabırsızım her sabah test yapıyorum ki daha çatlamanın üstünden 7 gün anca geçti
Sadece sol kasık batmam var bugünde ekstra bi şey yok sen nasılsın
Ben göremedim canım ya bekle belki erkendirBat 25 nisan çizgi gören varmııı çok hafif bi çizgi var ama fotoda zor görünüyor
Ya umutlandırmak istemem ama sanki var ya bana mı öyle geldi acabaaaaaa çok minik çok yeni olabilir ama sen yarın ya da ertesi gün bi daha yappMerhaba bat 25 nisan çizgi gören var mı acaba
23 Nisan'da tekrar denicm artk bakalm nasipYa umutlandırmak istemem ama sanki var ya bana mı öyle geldi acabaaaaaa çok minik çok yeni olabilir ama sen yarın ya da ertesi gün bi daha yapp
Canım bende yapmayacağım 1 mayısa kadar bekleyelim varsa zaten göreceğiz inşallahAslında hiç dayanamıyorum ama mecbur çünkü çıkmazsa negatifler çok üzüyo insanı geçen çatlamadan 12 gün sonra pozitif çıkmıştı 31 ile öğrenmiştim şimdi bakalım ne olucakk Allahım sağlıklı hayırlı olsunlardaaa
Aynen yaaa çok güzel haberler alalımmmCanım bende yapmayacağım 1 mayısa kadar bekleyelim varsa zaten göreceğiz inşallah
Ay ben heyecan yaptım sanki çok silik de olsa var gibi ama sakin olalım bekle Rabbim inşAllahhh hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde nasip eder23 Nisan'da tekrar denicm artk bakalm nasip
Ya bende ilk kez silikte olsa bi çizgi görüyorum ondan çok mutlu oldm yaklaştm gibi geldi sankiAy ben heyecan yaptım sanki çok silik de olsa var gibi ama sakin olalım bekle Rabbim inşAllahhh hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde nasip eder
Baya baya belirti gibi hepsi hayırlısı olsun aşkom inşallah vardır bebişBen iyiyim sanki psikolojik de olabilir ufak belirtiler var gibi aşırı yorgunum sanki beni dövmüşler sol kasığımda hafif bişeyler hissediyorum şişlik gibi idrara çok değil ama bi tık fazla çıkıyo gibiyim bi de uykum var dün öğleden beri uykum var bş de hazımsızlık çok var
Benim de aynı kuzum sol kasıkta aynı durumu yaşıyorum yumurtlama da soldan olmuştu ona yoruyorum ekstra bi şeyim yok sanırım tutmadı bu ay az once sıkıştım diye bi kaset test yaptım ama yok bence çizgi yerini goruyorum ama pembe silik değilSadece sol kasık batmam var bugünde ekstra bi şey yok sen nasılsın
Ağzın bal yesin inşallah yaaa kürtajdan sonra ilk deneme bakalımBaya baya belirti gibi hepsi hayırlısı olsun aşkom inşallah vardır bebiş
İnşallah aşkımAğzın bal yesin inşallah yaaa kürtajdan sonra ilk deneme bakalım
Hadi inşAllahhhhYa bende ilk kez silikte olsa bi çizgi görüyorum ondan çok mutlu oldm yaklaştm gibi geldi sankieczaneden awox erken test aldm 23 Nisan'da onu denicm artk gerisi nasip
Ben şubat somu oldum doktor bekleme gerek yok dedi hadi hayırlısı yaaaa valla heyecan merak çatlıcam sanki herkes hamile hep haberler geliyorİnşallah aşkımben de kürtajdan beri 3.denemedeyim kasımda oldum şubatta denemeye başladım
3 ay korun dediler ben de korundum sımdı bekliyorum bakalım az once gün içi idrarla sıkışığım diye denedim kaset test silik gibi cıktı ama emin değilim işteHadi inşAllahhhh
Ben şubat somu oldum doktor bekleme gerek yok dedi hadi hayırlısı yaaaa valla heyecan merak çatlıcam sanki herkes hamile hep haberler geliyor
Emin değilim ama böyle cıktıHadi inşAllahhhh
Ben şubat somu oldum doktor bekleme gerek yok dedi hadi hayırlısı yaaaa valla heyecan merak çatlıcam sanki herkes hamile hep haberler geliyor
Sanki silik çıkmış demii daha erkendir belki ya ben ondan bekliyorum bi hafta daha belki bekleyemem bilmiyorum yaaaaEmin değilim ama böyle cıktı
Silik gibi işte ama gün içi idrarı oldugu için emin değilim daha 5 gün var regl yeSanki silik çıkmış demii daha erkendir belki ya ben ondan bekliyorum bi hafta daha belki bekleyemem bilmiyorum yaaaa
Yarın sabah ilk idrarla yap hem bi gün geçmiş olur hem ilk idrarla olur yaaSilik gibi işte ama gün içi idrarı oldugu için emin değilim daha 5 gün var regl ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?