Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Vallahi helal olsun o kadar dayanabilirsen:) ben aşırı sabırsızım her sabah test yapıyorum ki daha çatlamanın üstünden 7 gün anca geçti
Aslında hiç dayanamıyorum ama mecbur çünkü çıkmazsa negatifler çok üzüyo insanı geçen çatlamadan 12 gün sonra pozitif çıkmıştı 31 ile öğrenmiştim şimdi bakalım ne olucakk Allahım sağlıklı hayırlı olsunlardaaa

Canım bende yapmayacağım 1 mayısa kadar bekleyelim varsa zaten göreceğiz inşallah

Ay ben heyecan yaptım sanki çok silik de olsa var gibi ama sakin olalım bekle Rabbim inşAllahhh hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde nasip eder
Ya bende ilk kez silikte olsa bi çizgi görüyorum ondan çok mutlu oldm yaklaştm gibi geldi sanki eczaneden awox erken test aldm 23 Nisan'da onu denicm artk gerisi nasip

Baya baya belirti gibi hepsi hayırlısı olsun aşkom inşallah vardır bebiş

Sadece sol kasık batmam var bugünde ekstra bi şey yok sen nasılsın
Benim de aynı kuzum sol kasıkta aynı durumu yaşıyorum yumurtlama da soldan olmuştu ona yoruyorum ekstra bi şeyim yok sanırım tutmadı bu ay az once sıkıştım diye bi kaset test yaptım ama yok bence çizgi yerini goruyorum ama pembe silik değil

Ya bende ilk kez silikte olsa bi çizgi görüyorum ondan çok mutlu oldm yaklaştm gibi geldi sanki eczaneden awox erken test aldm 23 Nisan'da onu denicm artk gerisi nasip
Hadi inşAllahhhh
İnşallah aşkım ben de kürtajdan beri 3.denemedeyim kasımda oldum şubatta denemeye başladım
Ben şubat somu oldum doktor bekleme gerek yok dedi hadi hayırlısı yaaaa valla heyecan merak çatlıcam sanki herkes hamile hep haberler geliyor

Bana
Hadi inşAllahhhh

Ben şubat somu oldum doktor bekleme gerek yok dedi hadi hayırlısı yaaaa valla heyecan merak çatlıcam sanki herkes hamile hep haberler geliyor
3 ay korun dediler ben de korundum sımdı bekliyorum bakalım az once gün içi idrarla sıkışığım diye denedim kaset test silik gibi cıktı ama emin değilim işte

Hadi inşAllahhhh

Emin değilim ama böyle cıktı

Eklentiler

• IMG_20250421_133839.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 31
14 ü pik 15 çatlama teste göre hangisini baz almalıyım sizce 12. Gün test yapcam çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…