- 25 Eylül 2024
- 1.499
- 786
- 38
- 29
Olur aşkım zaten bi tane erken gebelik testi var onu sabaha yaparım bu kaset test ya heyecan yaptım salak gibi gün içi idrarla denedimYarın sabah ilk idrarla yap hem bi gün geçmiş olur hem ilk idrarla olur yaa
İnşallah sağlıklı olsun da valla çok mutlu oluruzzzz bekleyrn herkes güzel haberler olsun bol bol pozitiflerrrOlur aşkım zaten bi tane erken gebelik testi var onu sabaha yaparım bu kaset test ya heyecan yaptım salak gibi gün içi idrarla denedimbi de hamile cıkıyomuşum ne şok oluruz ya 3tür boş dönüyor çark
Ay inşallah canım ya Allah sağlıklı tatlış tombiş bebeler versin bizeİnşallah sağlıklı olsun da valla çok mutlu oluruzzzz bekleyrn herkes güzel haberler olsun bol bol pozitiflerrr
Aminnnnn böyle bal ballllAy inşallah canım ya Allah sağlıklı tatlış tombiş bebeler versin bize
Öncelikle keyfini kaçırma ne zaman nasibi varsa o zaman gelecek elbet nasip olur yani ben şubatta boş gebelik geçirdim 1 yıllık evliyim şimdi ilk deneme inşallah nasip olur ovulasyonla takip et yumurtlamanı tavsiye ederimKızlar başlığı görünce çok heyecanlandım. Çünkü hep tek tek başlıklara bakıp kimle yaşıyor diye arıyordum şimdi aşağı yukarı herkesin tarihi aynıben geçen sene bugün kimyasal yaşadım sonrada bişey olmadı her ay böyle bekliyorum hiç bi sıkıntım da yok eşiminde yok ama bebiş de yok yaş 31 bi boş gebelik bi kimyasal var 4 senelik evliyim
Ya kızlar bilgisi olan var mı böyle oldu ertesi gün silik oldu yani çatladı bana göre doktor küçük kist gördü önemsiz dedi gebeliğe engel değil dedi dedim çatlamış mı ya çatlamış ya kist dönmüş dedi kist olsa silikleşir mi ertesi gün
Bende öyle düşünüyorum zamanını o benden iyi biliyor geleceği zamanıÖncelikle keyfini kaçırma ne zaman nasibi varsa o zaman gelecek elbet nasip olur yani ben şubatta boş gebelik geçirdim 1 yıllık evliyim şimdi ilk deneme inşallah nasip olur ovulasyonla takip et yumurtlamanı tavsiye ederim
Aşkım bildiğim kadarıyla kistten dolayı olsa silikleşmezdiYa kızlar bilgisi olan var mı böyle oldu ertesi gün silik oldu yani çatladı bana göre doktor küçük kist gördü önemsiz dedi gebeliğe engel değil dedi dedim çatlamış mı ya çatlamış ya kist dönmüş dedi kist olsa silikleşir mi ertesi gün
Çok üzüldüm acısını bilirim ilk gebeliğimdi ne olduğunu bilmiyordum çok cahildim boş gebelik dendi nasıl baş edeceğimi bilemedim o acıyla ben sanıyordum ki hamile kalıp 9 ay sonra hop diye doğuruyoruz bitiyorÖncelikle keyfini kaçırma ne zaman nasibi varsa o zaman gelecek elbet nasip olur yani ben şubatta boş gebelik geçirdim 1 yıllık evliyim şimdi ilk deneme inşallah nasip olur ovulasyonla takip et yumurtlamanı tavsiye ederim
Ayy inşAllahhh yaaaBende öyle düşünüyorum zamanını o benden iyi biliyor geleceği zamanıPepapp uygulamasını kullanıyorum. Yumurtlamamı da şeffaf akıntıdan takip ediyorum bu ay çok umutluyum her ay olduğu gibi
Gerçekten öyle insan kendini suçluyor ya suçlayacak bişey buluyo acaba ağur mı kaldırdım bi yere mi uzandım diye kendimi suçladım bende ama Rabbim en iyisini bilir detip umutsuzluğa kapılmadan devammmm ama ben de testte pozitif olunca kafamda doğumu bile yaptım yaaaÇok üzüldüm acısını bilirim ilk gebeliğimdi ne olduğunu bilmiyordum çok cahildim boş gebelik dendi nasıl baş edeceğimi bilemedim o acıyla ben sanıyordum ki hamile kalıp 9 ay sonra hop diye doğuruyoruz bitiyorpskolojisi çok zor bebeğim beni terketme diye çok ağladım sonra düşük yaptım boş keseyi 11. Haftada. Sonra da eşimle çok kavga ediyorduk o dönem bizi istemedi o yğzden gelmedi psikolojisine girdim ama hala da ona inanıyorum yani. Çok zor kimyasalı da boşu da dışı da hepsi apayrı pskoloji ve yıpratıcı . Ama hayat devam ediyor bi şekilde işte yeniden yeniden deniyoruz. Çok geçmiş olsun inşallah dileyen herkese versin rabbim
O akıntı işte gebe kalmamızı engelliyormuşAyy inşAllahhh yaaaama uygulama doğru göstermez kesinlikle boş bana göre tabi ama akıntı kesin iş yaaa bende testte pik oldu ertesi akşam ve ertesi gün akıntı oluyo hemen
Ay ben şeffaf akıntı dediğini normal akıntı anladımAyy inşAllahhh yaaaama uygulama doğru göstermez kesinlikle boş bana göre tabi ama akıntı kesin iş yaaa bende testte pik oldu ertesi akşam ve ertesi gün akıntı oluyo hemen
İlk 3-5 dk arasındaki sonuç geçerli diye biliyorum
lk dakikalarda gölge gibiydi gitgide belirginleşti yaaİlk 3-5 dk arasındaki sonuç geçerli diye biliyorum
Kız ilk güzel haberi sen mi vercen yoksaaaaa hadi valla çok sevindim ben bi hafta nasıl beklicemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?