- 25 Eylül 2024
- 1.499
- 786
- 38
- 29
Bence sen yarın teste başla, benim de su an yürüdükçe sol kasığımda böyle içerden çekiliyor gibi his oluyo ağrılıKız ben ağrıdan gebericem ağladım resmen az önce normal mi bu hem gaz ağrısı hem kasık ağrısı
Benimde sağ öyle ama gaz sancısı kasigimdaki agriyi bastırıyor korkumdan ilaçta içemiyorumBence sen yarın teste başla, benim de su an yürüdükçe sol kasığımda böyle içerden çekiliyor gibi his oluyo ağrılı
Benimde öyle seğirme sancı var ve dolgunduk şişkinlikKızlar sol kasığıma ara ara kendini belli eden sancı giriyoo acaba belirtiler yavaş yavaş başlıyo muuu
Ay yok içme aşkım bekle takip et birkaç gün dahaBenimde sağ öyle ama gaz sancısı kasigimdaki agriyi bastırıyor korkumdan ilaçta içemiyorum
Tamammmm hayatımAy yok içme aşkım bekle takip et birkaç gün daha
Şimdilik gaz sancısı hafifledi ama kasigim batıyor gibi uzandım kalkmayı düşünmüyorum sknskxnssjdjdjdAy yok içme aşkım bekle takip et birkaç gün daha
Hazımsızlık var şişkinlik var sanki daha sık lavaboya gidiyorum ama bilmiyorum yaaaBenimde öyle seğirme sancı var ve dolgunduk şişkinlik
Benim lavabo durumunda bi değişiklik yokHazımsızlık var şişkinlik var sanki daha sık lavaboya gidiyorum ama bilmiyorum yaaa
Bi de sanki daha sık idrara çıkıyorum acaba psikolojik mi ahh zamannnBenimde öyle seğirme sancı var ve dolgunduk şişkinlik
Shsjdkdlfl iyiye yoralım iyi olsun bebiş tutunuyordur inşallahŞimdilik gaz sancısı hafifledi ama kasigim batıyor gibi uzandım kalkmayı düşünmüyorum sknskxnssjdjdjd
Shsjdkdlfl iyiye yoralım iyi olsun bebiş tutunuyordur inşallah
Test yaptın mııı naptın nasılsınİnşallah
Yaptım negatif çıktı ya erken yada bu defada olmadıTest yaptın mııı naptın nasılsın
Ne zaman adet oluyorsunYaptım negatif çıktı ya erken yada bu defada olmadı
Duzenlo değil benimki en son 1 inde olmuştum işteNe zaman adet oluyorsun
Doktor 27 sinden sonra yapmaya başla dedi ben dayanamadimNe zaman adet oluyorsun
Merhaba bat 25 nisan çizgi görünüyor mu
Daha 1hafta var erken ama olsunYaptım negatif çıktı ya erken yada bu defada olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?