Merhaba bat 25 nisan çizgi gören var mı acabaKızlar adet tarihi 1 Nisan 2 Nisan 3 Nisan olanlar beraber bekleyelim
Foto yükleyebilir misin canımMerhaba bat 25 nisan çizgi görünüyor mu
Ah tamam sımdı geldi görüntü, silik var gibi kaç dk da cıktıMerhaba bat 25 nisan çizgi gören var mı acaba
Aynen birazcık moralim bozuldu ama erken olduğunun farkındayım bir hafta test yapmam artık sishdksjejjendnDaha 1hafta var erken ama olsun
Yüklenmemiş pardonFoto yükleyebilir misin canım
2 3 dk içinde çıktı laboquick markasıAh tamam sımdı geldi görüntü, silik var gibi kaç dk da cıktı
Hevesin geçtiyse beklersin rahatça dkdlflflAynen birazcık moralim bozuldu ama erken olduğunun farkındayım bir hafta test yapmam artık sishdksjejjendn
O zaman yüksek ihtimal canım, ister regl tarihini bekle ister test ver 20nin üstündedir beta kasette cıktı gına göre2 3 dk içinde çıktı laboquick markası
Teşekkür ederim çok silik çıktıgı için şimdi olumsuz olursa üzülürüm regl günümü bekleyip tekrar test yapacgm ona göre kan verırım artk nasipO zaman yüksek ihtimal canım, ister regl tarihini bekle ister test ver 20nin üstündedir beta kasette cıktı gına göre
Fazla testin varsa çarsamba sabah tekrar test yap koyulaşacaktır bence varTeşekkür ederim çok silik çıktıgı için şimdi olumsuz olursa üzülürüm regl günümü bekleyip tekrar test yapacgm ona göre kan verırım artk nasip
Aynenn kNxkdnsdmHevesin geçtiyse beklersin rahatça dkdlflfl
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin tekrar test yaptgmda atacgm mutlaka çok sağolunFazla testin varsa çarsamba sabah tekrar test yap koyulaşacaktır bence varallahım bize de nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah bebeğin senledir canım benim haberdar et bizi ve bu süreçte bol su iç günde bir tane de sade maden suyu ve yumurta tüket + bir muz. Tutunmasına destek oluyor
Ben de sımdı test aldım sıkışırsam yapcam ama daha 5 günüm var sabah yaparım ya daAynenn kNxkdnsdm
Ay inşallah sende vardır dndnjdjsBen de sımdı test aldım sıkışırsam yapcam ama daha 5 günüm var sabah yaparım ya da
Ay inşallah ya hahahah hiç umudum yok ama nasipAy inşallah sende vardır dndnjdjs
Ben iyiyim sanki psikolojik de olabilir ufak belirtiler var gibi aşırı yorgunum sanki beni dövmüşler sol kasığımda hafif bişeyler hissediyorum şişlik gibi idrara çok değil ama bi tık fazla çıkıyo gibiyim bi de uykum var dün öğleden beri uykum var bş de hazımsızlık çok var
Bozma sakın moralini belki bebişin tutunma aşamasında ve bu sırada stres yapmamak çok önemli en erken yumurtlamadan 12 gün önce yap onda bile ihtimal yani geçmeden yapma çok çok erken daha güzel haberler alalım inşAllahhhhAynen birazcık moralim bozuldu ama erken olduğunun farkındayım bir hafta test yapmam artık sishdksjejjendn
Vallahi helal olsun o kadar dayanabilirsen:) ben aşırı sabırsızım her sabah test yapıyorum ki daha çatlamanın üstünden 7 gün anca geçtiKızlar ben karar verdim ya haftaya pazartesi test yapmayı düşünüyorum 29 gün falan oluyo adet olmazsam tabiii
Bozma sakın moralini belki bebişin tutunma aşamasında ve bu sırada stres yapmamak çok önemli en erken yumurtlamadan 12 gün önce yap onda bile ihtimal yani geçmeden yapma çok çok erken daha güzel haberler alalım inşAllahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?