Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

O zaman yüksek ihtimal canım, ister regl tarihini bekle ister test ver 20nin üstündedir beta kasette cıktı gına göre
Teşekkür ederim çok silik çıktıgı için şimdi olumsuz olursa üzülürüm regl günümü bekleyip tekrar test yapacgm ona göre kan verırım artk nasip

Teşekkür ederim çok silik çıktıgı için şimdi olumsuz olursa üzülürüm regl günümü bekleyip tekrar test yapacgm ona göre kan verırım artk nasip
Fazla testin varsa çarsamba sabah tekrar test yap koyulaşacaktır bence var allahım bize de nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah bebeğin senledir canım benim haberdar et bizi ve bu süreçte bol su iç günde bir tane de sade maden suyu ve yumurta tüket + bir muz. Tutunmasına destek oluyor

Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin tekrar test yaptgmda atacgm mutlaka çok sağolun

Ben iyiyim sanki psikolojik de olabilir ufak belirtiler var gibi aşırı yorgunum sanki beni dövmüşler sol kasığımda hafif bişeyler hissediyorum şişlik gibi idrara çok değil ama bi tık fazla çıkıyo gibiyim bi de uykum var dün öğleden beri uykum var bş de hazımsızlık çok var

Aynen birazcık moralim bozuldu ama erken olduğunun farkındayım bir hafta test yapmam artık sishdksjejjendn
Bozma sakın moralini belki bebişin tutunma aşamasında ve bu sırada stres yapmamak çok önemli en erken yumurtlamadan 12 gün önce yap onda bile ihtimal yani geçmeden yapma çok çok erken daha güzel haberler alalım inşAllahhhh

Kızlar ben karar verdim ya haftaya pazartesi test yapmayı düşünüyorum 29 gün falan oluyo adet olmazsam tabiii

Kızlar ben karar verdim ya haftaya pazartesi test yapmayı düşünüyorum 29 gün falan oluyo adet olmazsam tabiii
Vallahi helal olsun o kadar dayanabilirsen:) ben aşırı sabırsızım her sabah test yapıyorum ki daha çatlamanın üstünden 7 gün anca geçti

Teşekkür ederimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…