Merhabaaaa nasılsınnnnnnÇok teşekkür ederim canım tez zamanda güzel haberler almanı nasip etsin Hazreti Allah
İyiyim canım sen nasılsınMerhabaaaa nasılsınnnnnn
İyi bendee nasıl gidiyor hamislikİyiyim canım sen nasılsın
Güzel gidiyor aşkım bel ağrısı dışında bir belirtim yok gibi seninİyi bendee nasıl gidiyor hamislik
2 Li test sonucum çıktı bir deGüzel gidiyor aşkım bel ağrısı dışında bir belirtim yok gibi senin
Bende öyleyim belim de ve bacaklarımda ağrı varGüzel gidiyor aşkım bel ağrısı dışında bir belirtim yok gibi senin
Anladım aşkoooBende öyleyim belim de ve bacaklarımda ağrı var
Bu sorun yok inşallah2 Li test sonucum çıktı bir de
Çok şükür lenBu sorun yok inşallah
Ayyyyyy testini atsana kızzz buraya inşallah vardırKızlar merhaba uzun zamandan sonra yazıyorum. Gecikmenin 2. Günündeyim ve doktor Day testi yaptım ve baya çizgi belirgin çıktı. Şimdi test vermekten geliyorum. Dua edin 10 ay sonra hayırlı haberi almış olayım
Ahahhaha mutluluktan burayı unuttum sonuçlar çıktı direk beta 84Ayyyyyy testini atsana kızzz buraya inşallah vardır
Ayyyy çok mutlu oldum çooookkkkkkkAhahhaha mutluluktan burayı unuttum sonuçlar çıktı direk beta 84
Nasıl yunurtlamam 13 temmuzdu
Hic iyi değilim valla canım açıkçası sen nasilsinn naoiyorsunAşkoooo nasılsın iyi misinnnnnnebraarrr
Aaa ne oldu kızzzHic iyi değilim valla canım açıkçası sen nasilsinn naoiyorsun
Ya yediğim bişey alerji yapmış herhalde 3-4 gündür onunla uğraşıyorum yüzüm boynum kollarim ellerim her yerim beneklenmis gibi kırmızı kırmızı kaşınıyor yanıyorAaa ne oldu kızzz
Yaaaa çok geçmiş olsun bebeğimYa yediğim bişey alerji yapmış herhalde 3-4 gündür onunla uğraşıyorum yüzüm boynum kollarim ellerim her yerim beneklenmis gibi kırmızı kırmızı kaşınıyor yanıyor
Yaaaa çok geçmiş olsun bebeğim
Bende dün kızımın olduğunu öğrendimSagol canım sen nasılsın napiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?