Ciddimisin yiiaaa erkek dememismiydinBende dün kızımın olduğunu öğrendim
Banada erkek dediler 12. Haftada ikili taramada sonra 2 haftadır kız diyorlardı dün kesinleştiCiddimisin yiiaaa erkek dememismiydin
Ayyyy bende yaaa çok mutluyumAyyyy çok mutlu oldum çooookkkkkkk
İyyii canım hayırlısı olsun inşallahBanada erkek dediler 12. Haftada ikili taramada sonra 2 haftadır kız diyorlardı dün kesinleşti
Yaaaa naptın nasılsın tekrardan kan verdin miAyyyy bende yaaa çok mutluyum
Vermedim daha yarın vereceğim canımYaaaa naptın nasılsın tekrardan kan verdin mi
Nasılsınnnnnn napiyorsunnnnnYaaaa naptın nasılsın tekrardan kan verdin mi
NasılsınnnnnnSanmıyorum da hadi bkalaım olursa sürpriz olur
İyiyim kızzz sen napıyorsun bakalımNasılsınnnnnn napiyorsunnnny
Aşkooo naptın bebek nasılVermedim daha yarın vereceğim canım
Çok şükür hayatımmm iyiyimmmm nasıl gidiyor hamilelikİyiyim kızzz sen napıyorsun bakalım
Bugün kürtaj oldum canımAşkooo naptın bebek nasıl
Geçmiş olsun bebeğim ne oldu canım benimBugün kürtaj oldum canım
Şükür güzel gidiyor yaaa senin aşkomÇok şükür hayatımmm iyiyimmmm nasıl gidiyor hamilelik
Tesekkur ederim canım pazar günü kanamam oldu gece doktora gittim yerlesme olabilir dedi yerleşmeye benzemiyor diyince düşük yapıyorsun dedi keseyim göremedi progestan yazıp gönderdi. Özele gidince kese var ama etrafında pıhtılaşma var dedi. Zaten dün de kürtaj oldum. Rahmi güzel temizlediği çok başarılı geçti dedi zaten küçük olduğu için kolay toparlarsın ilk adetten sonra denemeye devam dedi ama önlem amaçlı kan sulandırıci kullanıcam çarşamba günü genetik test vereceğiz kesin olsun diye. Dualarınızı bekliyorum kızlarGeçmiş olsun bebeğim ne oldu canım benim
Elbette dua edeceğim bebeğim allahtan çok küçükken olmuş hemen toparlarsın ağrın var mı düşüğün arkası tez gelir derler büyüklerimiz benimde öyle oldu senin de öyle olur Allah’ın izniyle bende kan pıhtılaşması yoktu ama gene ben kullanıyorum, sende kullanmaya başla, tekrardan çok güzel haberler al, canını ve moralini asla bozmaTesekkur ederim canım pazar günü kanamam oldu gece doktora gittim yerlesme olabilir dedi yerleşmeye benzemiyor diyince düşük yapıyorsun dedi keseyim göremedi progestan yazıp gönderdi. Özele gidince kese var ama etrafında pıhtılaşma var dedi. Zaten dün de kürtaj oldum. Rahmi güzel temizlediği çok başarılı geçti dedi zaten küçük olduğu için kolay toparlarsın ilk adetten sonra denemeye devam dedi ama önlem amaçlı kan sulandırıci kullanıcam çarşamba günü genetik test vereceğiz kesin olsun diye. Dualarınızı bekliyorum kızlar
Ayyy güzelim dün aklıma geldin ya napıyosunElbette dua edeceğim bebeğim allahtan çok küçükken olmuş hemen toparlarsın ağrın var mı düşüğün arkası tez gelir derler büyüklerimiz benimde öyle oldu senin de öyle olur Allah’ın izniyle bende kan pıhtılaşması yoktu ama gene ben kullanıyorum, sende kullanmaya başla, tekrardan çok güzel haberler al, canını ve moralini asla bozmaRabbim bu üzüntünün ardından tekrardan nasip ediyor
Kaybın için çok üzgünüm balım geçmiş olsun inşallah hemen toparlarsın rabbim tez zamanda yeniden versinTesekkur ederim canım pazar günü kanamam oldu gece doktora gittim yerlesme olabilir dedi yerleşmeye benzemiyor diyince düşük yapıyorsun dedi keseyim göremedi progestan yazıp gönderdi. Özele gidince kese var ama etrafında pıhtılaşma var dedi. Zaten dün de kürtaj oldum. Rahmi güzel temizlediği çok başarılı geçti dedi zaten küçük olduğu için kolay toparlarsın ilk adetten sonra denemeye devam dedi ama önlem amaçlı kan sulandırıci kullanıcam çarşamba günü genetik test vereceğiz kesin olsun diye. Dualarınızı bekliyorum kızlar
İyyii gidiyor benimde bı sıkıntımız yokŞükür güzel gidiyor yaaa senin aşkom
Bebeğim napayım doktora gittim de bebek hiç hareket etmedi doktor uyandırmaya çalıştıAyyy güzelim dün aklıma geldin ya napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?