Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Geçmiş olsun bebeğim ne oldu canım benim
Tesekkur ederim canım pazar günü kanamam oldu gece doktora gittim yerlesme olabilir dedi yerleşmeye benzemiyor diyince düşük yapıyorsun dedi keseyim göremedi progestan yazıp gönderdi. Özele gidince kese var ama etrafında pıhtılaşma var dedi. Zaten dün de kürtaj oldum. Rahmi güzel temizlediği çok başarılı geçti dedi zaten küçük olduğu için kolay toparlarsın ilk adetten sonra denemeye devam dedi ama önlem amaçlı kan sulandırıci kullanıcam çarşamba günü genetik test vereceğiz kesin olsun diye. Dualarınızı bekliyorum kızlar

Elbette dua edeceğim bebeğim allahtan çok küçükken olmuş hemen toparlarsın ağrın var mı düşüğün arkası tez gelir derler büyüklerimiz benimde öyle oldu senin de öyle olur Allah’ın izniyle bende kan pıhtılaşması yoktu ama gene ben kullanıyorum, sende kullanmaya başla, tekrardan çok güzel haberler al, canını ve moralini asla bozmaRabbim bu üzüntünün ardından tekrardan nasip ediyor

Ayyy güzelim dün aklıma geldin ya napıyosun

Kaybın için çok üzgünüm balım geçmiş olsun inşallah hemen toparlarsın rabbim tez zamanda yeniden versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…