- 19 Aralık 2024
- 1.965
- 441
- 38
- 25
1 2 saat sonra tekrar ultrasona gireceğimAyyy güzelim dün aklıma geldin ya napıyosun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 2 saat sonra tekrar ultrasona gireceğimAyyy güzelim dün aklıma geldin ya napıyosun![]()
Uyumuştur annesiBebeğim napayım doktora gittim de bebek hiç hareket etmedi doktor uyandırmaya çalıştıtık yok kahvaltı yap gel dedi
Haberdar et beni de minnoş kızmıymış1 2 saat sonra tekrar ultrasona gireceğim
Evet de korktum işte yaaa baya uğraştı doktor uyandırmak için şimdi eve geldim kahvaltı yapıp öyle çıkacağım tabi çikolata ve Türk kahvesi içip öyle gideceğimUyumuştur annesi![]()
Kaç haftalık oldu sen hareketlerini hissediyorsun dimiEvet de korktum işte yaaa baya uğraştı doktor uyandırmak için şimdi eve geldim kahvaltı yapıp öyle çıkacağım tabi çikolata ve Türk kahvesi içip öyle gideceğim
Aşkım 18+2 de pek hissetmiyorum yaaa doktor 20 den sonra hissedersin dediKaç haftalık oldu sen hareketlerini hissediyorsun dimi
Evet daha minikmişAşkım 18+2 de pek hissetmiyorum yaaa doktor 20 den sonra hissedersin dedi
Timam canım şimdi kahvaltı yaptım 2 çikolata bir de Türk kahvesi içtim uzandım biraz sonra giderimEvet daha minikmişDoktora gidince haber verrr
![]()
Timam canım şimdi kahvaltı yaptım 2 çikolata bir de Türk kahvesi içtim uzandım biraz sonra giderim
Kızmış bu aradaEvet daha minikmişDoktora gidince haber verrr
![]()
Çok şaşırdım amaaa hiç mide bulantısı tiksinme olmadı şimdi doktora gideceğimCimcime yakandırmış seni
Bir şey yoktur inşallahÇok şaşırdım amaaa hiç mide bulantısı tiksinme olmadı şimdi doktora gideceğim
İnşallah öğle arasına girmişler bende bilerek gittim bu saatte salak gibi fkkerkdowkeBir şey yoktur inşallah![]()
Ayyy doktor erken geldi şansıma bir şey yok hareketliydi elini yüzüne koydu eheheheBir şey yoktur inşallah![]()
OyyyAyyy doktor erken geldi şansıma bir şey yok hareketliydi elini yüzüne koydu ehehehe