Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Benim 4 haftalık dediler sata göre 5 haftalık ama geç dollenmeydi sanırım 1250 den sonra düştü. Zaten ne kadar küçük haftalar olsa o kadar rahim o kadar erken kendini toparlar. Bu arada çiçeğim bilgiler için çok teşekkür ederim. Bitanesin🌸🩷
1250 bir şey değil hemen toparla hatta ilk adetten sonra dene bence canımsın ne zaman ihtiyacın olursa buradayım🌸🥹

Hayır uaa doktor 20 den sonra hissedersin dedi 😅😅 yaaa önceden aç gittiğimde de bile hareketliydi şimdi aç gittim uyuyordu doktor uyandırmaya çalıştı olmadı😅😅bi kahvaltı bi çikolata kendine geldi eheheh
İyi iyii kız bebeklerde daha geç hissediliyormus ben hissediyomuyum bilmiyorum ama icimdw bı kıpırtı var 🥹

Bir beceremedim hamile kalmayı 🥹
Tövbe de kız. Bak ben örnek olayım sana sağlıksız gebelik yaşayıp yıpranmaktansa biraz uzun sürsün gebeliğin. Stres ve sürekli düşünmekten uzak dur. İnan hiç beklemediğin bir anda o mutlu haberi alacaksın inanıyorum 🌸

Tövbe de kız. Bak ben örnek olayım sana sağlıksız gebelik yaşayıp yıpranmaktansa biraz uzun sürsün gebeliğin. Stres ve sürekli düşünmekten uzak dur. İnan hiç beklemediğin bir anda o mutlu haberi alacaksın inanıyorum 🌸
Lütfen artık olsun ya ..

Oyyyy ne kadar mutlu oldummmm varya anlatamam hayırlı olsunnn askmmm inşallah sağlıkla kucağına alırsın bende kullandım 8 haftaya kadar progestan hem iğne hem happ inşallah sağlıkla ilerler süreç
İnşAllah canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sen ne durumdasın kaç hafta oldu ben burayı kaybedince yazamadım bi daha

Back
X