Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Sağlıksız çok uzun süre ilerlemesindense böyle olmasını bile lütuf sayarım her şerde vardır bir hayır diyerek kendime teselli veriyorum. Agrım cok yok kanama vs de yok cok az geliyor peceteyle temizlendikce bu iyi birsey mi bilmiyorum ama ... Sende coraspin mi kullandın. Amin inşallah çok bekletmeden tekrar istiyorum.
Bebeğim ben coraspin değil de ecopirin kullandım aspirinmiş normalde kullandığım, elbette lütuf çünkü ilerleyen zamanlarda kürtaj olsaydık çok üzülürdük aynı benim senin gibi oldu kesem oldu sonra sağlıksız dendi sadece tek fark kanamam olmadı hiç,

Bebeğim ben coraspin değil de ecopirin kullandım aspirinmiş normalde kullandığım, elbette lütuf çünkü ilerleyen zamanlarda kürtaj olsaydık çok üzülürdük aynı benim senin gibi oldu kesem oldu sonra sağlıksız dendi sadece tek fark kanamam olmadı hiç,
Canım kanaman nasıl oldu

Kaç haftalık senin düşük oldu. Sonraki süreç hakkında bilgi verir misin vitamin vs rahmi nasıl toparladın. Etrafımdakiler bir kere düşük olduktan sonra arkasından sağlıklı geleceğini söylüyor. İnşallah öyle olur

Kaç haftalık senin düşük oldu. Sonraki süreç hakkında bilgi verir misin vitamin vs rahmi nasıl toparladın. Etrafımdakiler bir kere düşük olduktan sonra arkasından sağlıklı geleceğini söylüyor. İnşallah öyle olur
Dedim ya sana ben aşko düşüğün arkası tez gleir diye, aşkımmmm 33 veya 37 günde rahim toparlandı adet oldum ilk adetim uzun sürdü biraz, sonra 22 gün sonra tekrar adet oldum normal olması gereken gibi sürdü, sonra ki adete kalmadan hamile kaldım🥲🥲🥰 vitamin vs kullanmadım açıkçası, doktor bi kaç hap vermişti ağrı kesici gibi kürtajdan sonra onları kullandım sadece

Ayyy sağol çiçeğim çok yardımcı oldun. Sen mi korunmak için ara verdin doktorun tavsiyesiyle mi?
Aşkım doktor bana 3 adet bekle dedi ama ben 2. Adetimi olduktan sonra denedim, bir de ara ara kontrole gittim rahim toparlanmış mı diye 2 kere mi ne gittim

Aşkım en önemli soruyu cevaplamamışım 4.5 haftalıktı ve benimki düşük olmadı gelişimi olmadı bebeğimin boş kese oldu, 2 hafta kadar bekledim yime gelişim göstermedi betam 7.000 kadar yükselmişti

ebraarrr ebraarrr Zeytincii Zeytincii kızlar ben bu grubu bulamadım sayfa bi değişik geldi bi şeyler oldu 7+4 haftalık hamileyim 2 hafta once ilk kalp atışı duyuldu su an her sey iyi ama her ihtimale karşı progestan kullanıyorum

ebraarrr ebraarrr Zeytincii Zeytincii kızlar ben bu grubu bulamadım sayfa bi değişik geldi bi şeyler oldu 7+4 haftalık hamileyim 2 hafta once ilk kalp atışı duyuldu su an her sey iyi ama her ihtimale karşı progestan kullanıyorum
Oyyyy ne kadar mutlu oldummmm varya anlatamam hayırlı olsunnn askmmm inşallah sağlıkla kucağına alırsın bende kullandım 8 haftaya kadar progestan hem iğne hem happ inşallah sağlıkla ilerler süreç

Bebeğim napayım doktora gittim de bebek hiç hareket etmedi doktor uyandırmaya çalıştı🥲tık yok kahvaltı yap gel dedi
Nedense benimkide öyle tok gidiyorum genellikle muayeneden hemen önce bol bol çikolata yiyorum meyve suyu içiyorum tık yok hep kıçını dönüyor bize ve genellikle tepesi aşağı duruyor doktor bile şaşırdı geçen bide sen hareketlerini hissetmeye başladı mı🥹🥹

Aşkım en önemli soruyu cevaplamamışım 4.5 haftalıktı ve benimki düşük olmadı gelişimi olmadı bebeğimin boş kese oldu, 2 hafta kadar bekledim yime gelişim göstermedi betam 7.000 kadar yükselmişti
Benim 4 haftalık dediler sata göre 5 haftalık ama geç dollenmeydi sanırım 1250 den sonra düştü. Zaten ne kadar küçük haftalar olsa o kadar rahim o kadar erken kendini toparlar. Bu arada çiçeğim bilgiler için çok teşekkür ederim. Bitanesin🌸🩷

Nedense benimkide öyle tok gidiyorum genellikle muayeneden hemen önce bol bol çikolata yiyorum meyve suyu içiyorum tık yok hep kıçını dönüyor bize ve genellikle tepesi aşağı duruyor doktor bile şaşırdı geçen bide sen hareketlerini hissetmeye başladı mı🥹🥹
Hayır uaa doktor 20 den sonra hissedersin dedi 😅😅 yaaa önceden aç gittiğimde de bile hareketliydi şimdi aç gittim uyuyordu doktor uyandırmaya çalıştı olmadı😅😅bi kahvaltı bi çikolata kendine geldi eheheh

Back
X