İnşallah bebeğimmm yaaa inşallah heyecanlıyım yaa inşallah yüzünü gösterirOyyyy inşallah bı sıkıntı çıkmaz ama ben randevuyu devlete aldım bide özele alicam
Normal kontrol 25 inde detaylı 27 sinde temmuzun 25 den beri gün sayıyorum 1 ay 1 sene gibi geçiyorAyyy benim de 27sinde. Zaman geçmek bilmiyor
Oyyy inşallah canım gitmeden önce bir fincan kahve ic giderken de çikolata ve meyve suyu al giderken yee emin ol hareketlenecektirİnşallah bebeğimmm yaaa inşallah heyecanlıyım yaa inşallah yüzünü gösterir
Hahahah evet ya bu kadar uzun süreli randevu verilmesi canımı sıkıyor benim de, bana kalsa ben her gün giderimNormal kontrol 25 inde detaylı 27 sinde temmuzun 25 den beri gün sayıyorum 1 ay 1 sene gibi geçiyor
Heee yaaa özel olmasa haftada bir giderimde isteeeHahahah evet ya bu kadar uzun süreli randevu verilmesi canımı sıkıyor benim de, bana kalsa ben her gün giderim
İnşallah yaaaa benim bebek bu arada hep ters duruyor ne zaman gitsemOyyy inşallah canım gitmeden önce bir fincan kahve ic giderken de çikolata ve meyve suyu al giderken yee emin ol hareketlenecektir
Aşkım iyiyim iyidir inşallahAşkımmmm nasılsın nasıl gidiyor hamileliknryyy
Benimkisi tepesi aşagi duruyor dogacakmis gibi hemde her defasındaİnşallah yaaaa benim bebek bu arada hep ters duruyor ne zaman gitsemneden ki acaba
Aşkım gitme dedim sana ben artar o artık Allah’ın izniyleeee haftaya keseyi görürsünAşkım iyiyim iyidir inşallahkorkuyorum bir şey olacak diye beta artışı iyi olunca bugün kan vermedim artık belki yarın baktırırım ya da pazartesi, çarşamba zaten doktora gideceğim . 2.5 günde 32 dek 123 e çıkmıştı
Dur fotoğrafını atıcam yeni yok da küçüklük fotoğrafı varBenimkisi tepesi aşagi duruyor dogacakmis gibi hemde her defasında
Yok yok gitmiycem bu randevuyu ben gebeliği öğrenmeden almıştım bebek olmuyor diye gidecektim yine , hayat başka planlar kurmuşAşkım gitme dedim sana ben artar o artık Allah’ın izniyleeee haftaya keseyi görürsün
Böyle rahat ediyor herhalde çocuk dkzkekdjsjekdf bu küçüklük fotoğrafı tabi haahahhaaDur fotoğrafını atıcam yeni yok da küçüklük fotoğrafı var
Evet bebeğim en som ne zaman 123 çıktıYok yok gitmiycem bu randevuyu ben gebeliği öğrenmeden almıştım bebek olmuyor diye gidecektim yine , hayat başka planlar kurmuş
YiiaaaDur fotoğrafını atıcam yeni yok da küçüklük fotoğrafı var
Ne zaman gitsem böyle yaa ters hepYiiaaa
Ben n devlete gidiyorum da kocam kızıyor sürekli gitme diye anlamıyor beni ben meraktan ölüyorum acaba bi şey olcak mı diye triplere beklemek zor hahahaHeee yaaa özel olmasa haftada bir giderimde isteee
Aşkom ben senin haftalarında her hafta gidiyordumBen n devlete gidiyorum da kocam kızıyor sürekli gitme diye anlamıyor beni ben meraktan ölüyorum acaba bi şey olcak mı diye triplere beklemek zor hahaha
Ben en son pzt gittim işte dayanamadım sımdı 27sine kadar sabretmeye çalışıyorumAşkom ben senin haftalarında her hafta gidiyordum
Ayy çok geçe almışsın aşkommmBen en son pzt gittim işte dayanamadım sımdı 27sine kadar sabretmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?