- 25 Eylül 2024
- 1.599
- 834
- 38
- 29
Doktor o tarihte gel dedi aşkım ya mecbur o tarihe aldım randevuyuAyy çok geçe almışsın aşkommmben sabredemezdim
İşte 11 i 32 ydi 13ünde 123 çıktıEvet bebeğim en som ne zaman 123 çıktı
Çarşamba veya perşembe gitmen ideal ama ben vajinal baktırmak istemiyorum dersen cuma falan gitİşte 11 i 32 ydi 13ünde 123 çıktı
Çok zor hemde beklemek normalde beni 2 haftada bir cagiriyordu başlarda şu iki defadır ayda bir cagiriyorBen n devlete gidiyorum da kocam kızıyor sürekli gitme diye anlamıyor beni ben meraktan ölüyorum acaba bi şey olcak mı diye triplere beklemek zor hahaha
Beni direkt ayda bir çağırdı ben 3 haftaya düşürttüm surat asıp hahaha dayanamayıp hafta başında pzt de gittim ekstraÇok zor hemde beklemek normalde beni 2 haftada bir cagiriyordu başlarda şu iki defadır ayda bir cagiriyor
Baktırırım sıkıntı yok da o randevuyu iptal edemem almışken gideyim zaten sonra özele kendi doktoruma gideceğim bundan sonraÇarşamba veya perşembe gitmen ideal ama ben vajinal baktırmak istemiyorum dersen cuma falan git
Sence pazartesi kan versem olur mu şimdi sağlık ocağına versem zaten pazartesi çıkacak ondan diyorumÇarşamba veya perşembe gitmen ideal ama ben vajinal baktırmak istemiyorum dersen cuma falan git
Çarşamba git bence bebeğim, ya pazartesi yâda çarşamba gideceğim dedin yaSence pazartesi kan versem olur mu şimdi sağlık ocağına versem zaten pazartesi çıkacak ondan diyorum
Sürekli beta vermiyim yani demiÇarşamba git bence bebeğim, ya pazartesi yâda çarşamba gideceğim dedin ya
Hayır 2 kere vermişsin zaten sıkma kendini akışına bırakSürekli beta vermiyim yani demi
Tamam bebeğimHayır 2 kere vermişsin zaten sıkma kendini akışına bırak
Beni direkt ayda bir çağırdı ben 3 haftaya düşürttüm surat asıp hahaha dayanamayıp hafta başında pzt de gittim ekstraşimdi yüzüm yok hst ye gitmeye
Kız bişi dicem sana benim 1-2 saattir sancım var sanki alt karımda bu ağrı var hareket ederken yürürken oluyor bazen kasıklarıma vuruyor ve bacaklarımda aşırı bir ağrı var sende de oluyor mu korkuyorum açıkçası belki idrar torbası doludur dedim lavaboya gittim yine geçmediSence pazartesi kan versem olur mu şimdi sağlık ocağına versem zaten pazartesi çıkacak ondan diyorum
Aşkım benim de kan var mı diye korka korka tuvalete gidiyorumKız bişi dicem sana benim 1-2 saattir sancım var sanki alt karımda bu ağrı var hareket ederken yürürken oluyor bazen kasıklarıma vuruyor ve bacaklarımda aşırı bir ağrı var sende de oluyor mu korkuyorum açıkçası belki idrar torbası doludur dedim lavaboya gittim yine geçmedi
Canimmm ben yanlış yazmışım inşallah sende sıkıntı çıkmaz sağlıkla kucağına alırsın yavrunu zeytinciye yazmistimm bennnAşkım benim de kan var mı diye korka korka tuvalete gidiyorum
Kiizzz bak biHayır 2 kere vermişsin zaten sıkma kendini akışına bırak
İnşallahCanimmm ben yanlış yazmışım inşallah sende sıkıntı çıkmaz sağlıkla kucağına alırsın yavrunu zeytinciye yazmistimm bennn
Ne oldu kızzzKiizzz bak bi
Aşkım şimdi nasılsın istersen bi doktora git enfeksiyon vardır belkiKiizzz bak bi
Aşkım şimdi nasılsın istersen bi doktora git enfeksiyon vardır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?