Çok normal bebeğimmmmm yaaa benimde haftaya bakalım ben ne yapacağımAskmmm napiyorsunn ben bugün aşıya gittim de yapılırken hiç bişey hissetmedim saat 11 de yaptırmıştım şimdi yeni yeni ağrımaya başladı kolumu indirip kaldırırken çok ağrıyor
Napiyorsun bebekKorkma korkma geçcek hemen nelere katlanıyorsun 9 ay işte öyle düşün
Bjsey olmaz yaaa öyle çok ağrımiyorÇok normal bebeğimmmmm yaaa benimde haftaya bakalım ben ne yapacağım
Ay ne yapayım evde yatma modundayım sen napıyosun tatlışNapiyorsun bebek
Aynı bende iştahım aşırı derecede açıldı yiyip içip yatıyorumAy ne yapayım evde yatma modundayım sen napıyosun tatlış
Ooooh maşallah kan olsun can olsun sana da bebeğe deAynı bende iştahım aşırı derecede açıldı yiyip içip yatıyorum
Ayy sağol canimmm ama sadece iki ay bekler on dakikada bir yiyecek yemek arayacaksınOoooh maşallah kan olsun can olsun sana da bebeğe debenim hala çok iştahım yok sabah ilk defa peynir yedim iyi oldu
Ya benim sürekli ağlayasım geliyo ya dünden beri, dışarı cıkamıyorum ya düşük tehdidi yüzünden hep evdeyim o da tetikledi heralde aşırı ağlayasım var ya normal mi buAyy sağol canimmm ama sadece iki ay bekler on dakikada bir yiyecek yemek arayacaksın
Çok normalYa benim sürekli ağlayasım geliyo ya dünden beri, dışarı cıkamıyorum ya düşük tehdidi yüzünden hep evdeyim o da tetikledi heralde aşırı ağlayasım var ya normal mi bu
Hahahah ay valla kendimi öyle bi mutsuz öyle bi depresyonda görüyorum ki anlatamam ya insan hamile oldugu için mutlu olur ben de mutluyum ama sürekli mutsuz gibiyim iki gündür iyice şaşırdım kendimi gibi geldiÇok normalduygusal dalgalanmalar en dibine kadar yaşadım söyle bı düşünüyorum da ben bütün belirtileri dolu dolu yaşamışım
Şey dusunuyosun dimi hamilelik depresyonumu acabaHahahah ay valla kendimi öyle bi mutsuz öyle bi depresyonda görüyorum ki anlatamam ya insan hamile oldugu için mutlu olur ben de mutluyum ama sürekli mutsuz gibiyim iki gündür iyice şaşırdım kendimi gibi geldi
Of evet hahahaha bi de sürekli acaba yine düşücek mi korkusu zaten beni benden alıyor valla yıldım ya nasıl geçcek kalan 7 ay acabaŞey dusunuyosun dimi hamilelik depresyonumu acaba
Bende öyle diyordumOf evet hahahaha bi de sürekli acaba yine düşücek mi korkusu zaten beni benden alıyor valla yıldım ya nasıl geçcek kalan 7 ay acaba
Oh maşallah işte aslında korkular yersiz, doğacak olan doğuyorBende öyle diyordumneredeyse 5 bitecek 4 aydan az kaldı
Aşkım sen perinatolojiye gittin mi ne dedi doktorBende öyle diyordumneredeyse 5 bitecek 4 aydan az kaldı
Yok canım gidemedim daha randevum ayın 27 sineAşkım sen perinatolojiye gittin mi ne dedi doktor
Aynen öyle ama istemsiz oluyorOh maşallah işte aslında korkular yersiz, doğacak olan doğuyor
Benimde pazartesi 09:40 da randevum var detaylı ultrason içinYok canım gidemedim daha randevum ayın 27 sine
Ayyy benim de 27sinde. Zaman geçmek bilmiyorYok canım gidemedim daha randevum ayın 27 sine
Oyyyy inşallah bı sıkıntı çıkmaz ama ben randevuyu devlete aldım bide özele alicamBenimde pazartesi 09:40 da randevum var detaylı ultrason için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?