Amin inşallah hayatimmAyyy amin bebeğim inşallah rabbim çok güzel haberlerle senin de dönmeni nasip eyler
Güzel geçsinnnnn sevindiren haberlerle dön aminnn
Her sey yolunda gider inşallah , dualarım seninle
Naptinn kiizz nasıl geçtiAyyy amin bebeğim inşallah rabbim çok güzel haberlerle senin de dönmeni nasip eyler
Kızzz 10 da bi gittim daha yeni çıktım hastaneden doktorun istediği pozisyona en son bu saatte döndü çok şükür bir şey yok dedi ama bugün beni 8.000 adım attırdı dönsün diye imanım gevredi dkzkekdksksNaptinn kiizz nasıl geçti
Nsbsjsbsksbjsbsjs oyyy yazık yaaa yarında ben gidixem inşallah randevu geçmedi elime devlette özele gidicem vermek istediğin bir tavsiye varmıKızzz 10 da bi gittim daha yeni çıktım hastaneden doktorun istediği pozisyona en son bu saatte döndü çok şükür bir şey yok dedi ama bugün beni 8.000 adım attırdı dönsün diye imanım gevredi dkzkekdksks
Aşkım tok git Türk kahvesi falan iç bitter çikolata ye azıcık da yürüyüş yapNsbsjsbsksbjsbsjs oyyy yazık yaaa yarında ben gidixem inşallah randevu geçmedi elime devlette özele gidicem vermek istediğin bir tavsiye varmı
Anladimm canım bitter cikolataya alerjim var ama başka tatlı şeyler yerimm mutlaka ve kahveyi unutmamAşkım tok git Türk kahvesi falan iç bitter çikolata ye azıcık da yürüyüş yap
Haberdar et beni de güzel haberlerle gel inşallah randevu ne zamanAnladimm canım bitter cikolataya alerjim var ama başka tatlı şeyler yerimm mutlaka ve kahveyi unutmam
Saati kesin değil kahvaltıya geldim şimdi aç gitmemek için haber ederim mutlaka canımHaberdar et beni de güzel haberlerle gel inşallah randevu ne zaman
Dün resmen delirdim yani benSaati kesin değil kahvaltıya geldim şimdi aç gitmemek için haber ederim mutlaka canım
İçtim canım tatlıda yedim biraxDün resmen delirdim yani benTürk kahvesi falan da kafeteryadan iç
Dün ne varsa yedimmmmm patlayacaktımİçtim canım tatlıda yedim birax
Valla bende çok yedim bugünDün ne varsa yedimmmmm patlayacaktım
Dün hastane önünde 8.000 bin adım attım 10 dan 4 e kadar ve doktor karnımı çok bastırdı ekmek mayalar gibi hala alt karnım ağrıyor yaValla bende çok yedim bugün
Ayy bilmiyorum yaa benim ramdevuyu 2.45 e verdiDün hastane önünde 8.000 bin adım attım 10 dan 4 e kadar ve doktor karnımı çok bastırdı ekmek mayalar gibi hala alt karnım ağrıyor ya
Aaaaa napıyorsunAyy bilmiyorum yaa benim ramdevuyu 2.45 e verdi
Yeni eve geldim canım ultrason yaklaşık 1 saat sürdü çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı ama yüzünde göstermedi pekAaaaa napıyorsun
Ayyyy benimki de yaaaa çok güzel çok sevindimYeni eve geldim canım ultrason yaklaşık 1 saat sürdü çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı ama yüzünde göstermedi pek
Ayyyy benimki de yaaaa çok güzel çok sevindimAllah’ın izniyle sağlıkla doğarlar bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?