Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Senin geçenlerde alt karnım ağrıyor falan demiştin doktora söyledin mi aynısı bende de olmaya başladı idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba bende
Askm kendi doktorum defalarca ilaç yazdı onun için evet idrar yolu enfeksiyonu ama yapacak bişey kalmadı sanırım artık

Benimde pazartesi 09:40 da randevum var detaylı ultrason için
Canım günaydın hayırlı sabahlar nasılsın ne yapıyorsun bebiş nasıl durumun nasıl kaç haftalık oldunuz nasıl gidiyor hamilelik merak ettim seni canım benim cinsiyeti falan belli oldu mu kuzucum

Canım günaydın hayırlı sabahlar nasılsın ne yapıyorsun bebiş nasıl durumun nasıl kaç haftalık oldunuz nasıl gidiyor hamilelik merak ettim seni canım benim cinsiyeti falan belli oldu mu kuzucum
Canım benim 20 haftalık olduk, çok şükür cinsiyetimiz kız güzel gidiyor ya hamilelik çok şükür, sen napıyorsun nasılsın iyi misin

Canım benim 20 haftalık olduk, çok şükür cinsiyetimiz kız güzel gidiyor ya hamilelik çok şükür, sen napıyorsun nasılsın iyi misin
Yaaa maşallah sübhanallah prenses sağlıkla gelsin inşallah canım benim iyyim bende işte çok şükür tam kurtajin 2. Ayında kendiliginden regl oldum 60. Gün geldi sonra 3.Gunu hormon tahlili verdim her şeyi çok iyi de değerlerim gayet güzeldi doktor devam edebilirsiniz Bir dahaki ay seni hamile bekliyorum dedi İnşallah bir sıkıntı bir sorun yok dedi öyle biz çalışmalara başladık bakalım bir hafta kaldı adetime inşallah güzel haberlerle gelirim canım benim

Ayyy çok heyecanlı yaaa gerçekten deeee bende senin zamanlarında hamile kalkıştım çok güzel günler heyecanı ilk öğrenme şeysi falan Rabbim nasip etsinnnn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…