Zeytincii Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 2.071 459 38 25 Dün 18:09 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #5.541 ebraarrr .!.: İnşallah canimm Genişletmek için tıkla... Senin geçenlerde alt karnım ağrıyor falan demiştin doktora söyledin mi aynısı bende de olmaya başladı idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba bende
ebraarrr .!.: İnşallah canimm Genişletmek için tıkla... Senin geçenlerde alt karnım ağrıyor falan demiştin doktora söyledin mi aynısı bende de olmaya başladı idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba bende
ebraarrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 1.137 417 38 21 Dün 18:21 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #5.542 Zeytincii .!.: Senin geçenlerde alt karnım ağrıyor falan demiştin doktora söyledin mi aynısı bende de olmaya başladı idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba bende Genişletmek için tıkla... Askm kendi doktorum defalarca ilaç yazdı onun için evet idrar yolu enfeksiyonu ama yapacak bişey kalmadı sanırım artık
Zeytincii .!.: Senin geçenlerde alt karnım ağrıyor falan demiştin doktora söyledin mi aynısı bende de olmaya başladı idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba bende Genişletmek için tıkla... Askm kendi doktorum defalarca ilaç yazdı onun için evet idrar yolu enfeksiyonu ama yapacak bişey kalmadı sanırım artık
Zeytincii Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 2.071 459 38 25 Dün 18:27 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #5.543 ebraarrr .!.: Askm kendi doktorum defalarca ilaç yazdı onun için evet idrar yolu enfeksiyonu ama yapacak bişey kalmadı sanırım artık Genişletmek için tıkla... Bende gideyim doktora yaa
ebraarrr .!.: Askm kendi doktorum defalarca ilaç yazdı onun için evet idrar yolu enfeksiyonu ama yapacak bişey kalmadı sanırım artık Genişletmek için tıkla... Bende gideyim doktora yaa
ebraarrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 1.137 417 38 21 Dün 18:27 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #5.544 Zeytincii .!.: Bende gideyim doktora yaa Genişletmek için tıkla... Git canım için rahatlar en azından
Zeytincii .!.: Bende gideyim doktora yaa Genişletmek için tıkla... Git canım için rahatlar en azından
Zeytincii Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 2.071 459 38 25 Dün 19:10 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #5.545 ebraarrr .!.: Git canım için rahatlar en azından Genişletmek için tıkla... Bebek konusunda bir tedirginliğim yok da daha dün gördüm ama ağrım var biraz enfeksiyon büyük ihtimalle
ebraarrr .!.: Git canım için rahatlar en azından Genişletmek için tıkla... Bebek konusunda bir tedirginliğim yok da daha dün gördüm ama ağrım var biraz enfeksiyon büyük ihtimalle
ebraarrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 1.137 417 38 21 Dün 21:14 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #5.546 Zeytincii .!.: Bebek konusunda bir tedirginliğim yok da daha dün gördüm ama ağrım var biraz enfeksiyon büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... Ben enfeksiyon ilerledikce bebeği ve anneyide riske sokuyor diye biliyorum hem ilerlerse basetmesi daha zor olur
Zeytincii .!.: Bebek konusunda bir tedirginliğim yok da daha dün gördüm ama ağrım var biraz enfeksiyon büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... Ben enfeksiyon ilerledikce bebeği ve anneyide riske sokuyor diye biliyorum hem ilerlerse basetmesi daha zor olur
Zeytincii Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 2.071 459 38 25 Dün 21:27 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #5.547 ebraarrr .!.: Ben enfeksiyon ilerledikce bebeği ve anneyide riske sokuyor diye biliyorum hem ilerlerse basetmesi daha zor olur Genişletmek için tıkla... Ağrım bugün başladı yarın gideyim ya inşallah
ebraarrr .!.: Ben enfeksiyon ilerledikce bebeği ve anneyide riske sokuyor diye biliyorum hem ilerlerse basetmesi daha zor olur Genişletmek için tıkla... Ağrım bugün başladı yarın gideyim ya inşallah
ebraarrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 1.137 417 38 21 Dün 21:28 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #5.548 Zeytincii .!.: Ağrım bugün başladı yarın gideyim ya inşallah Genişletmek için tıkla... Aynen canım neolur ne olmaz bı gitt bişey kaybetmezsin zaten
Zeytincii .!.: Ağrım bugün başladı yarın gideyim ya inşallah Genişletmek için tıkla... Aynen canım neolur ne olmaz bı gitt bişey kaybetmezsin zaten