İyiyimmn canım benim bebiş pek rahat durmuyor içeride bir an önce çıkmak istiyor onunla uğraşıyorum günlerdir hastanede sen nasılsınnnnnn napiyorsunnnnn
Yaaaa erkekti seninki dimi pek hareketli oluyo erkek bebekler diyolarİyiyimmn canım benim bebiş pek rahat durmuyor içeride bir an önce çıkmak istiyor onunla uğraşıyorum günlerdir hastanede sen nasılsınnnnnn napiyorsunnnnn
Erken doğum riski var gibi rahim ağzında gevşeme görüldü salı günü su gelmesi oldu neyseki durdu yatış yapılması gerektiği söylendi ama şuan ilaçlarla evde yatıyorum progestan tedavisi başlandı 1 aylık salı günü tekrar kontrole gidicemYaaaa erkekti seninki dimi pek hareketli oluyo erkek bebekler diyolarkötü bi şey yok dimi erken doğum riski vs Allah zamanında kolaylıkla doğurmayı nasip etsin aşkım
Sağlıklı ve kolay bi şekilde doğsun vaktinde inşallah, sen stres yapma her seyin başı stres sakın yorma kendiniErken doğum riski var gibi rahim ağzında gevşeme görüldü salı günü su gelmesi oldu neyseki durdu yatış yapılması gerektiği söylendi ama şuan ilaçlarla evde yatıyorum progestan tedavisi başlandı 1 aylık salı günü tekrar kontrole gidicem
Öyle yapıyorum zaten sağolsun eşim çok yardımcı oluyor kafaya takmama bile izin vermiyorSağlıklı ve kolay bi şekilde doğsun vaktinde inşallah, sen stres yapma her seyin başı stres sakın yorma kendini
Takma takma her sey güzel olcak keyfin yerinde olsun oğluş tez canlı hepsi buÖyle yapıyorum zaten sağolsun eşim çok yardımcı oluyor kafaya takmama bile izin vermiyor
Eşim egilmis karnıma doğru sanki burası çok güzel bir yermis gibi ne durmuyorsun içeride diyor ne güzel sıcak yerin var diyor çocuğqTakma takma her sey güzel olcak keyfin yerinde olsun oğluş tez canlı hepsi bu
Hahahahahah o kadar haklı ki adamEşim egilmis karnıma doğru sanki burası çok güzel bir yermis gibi ne durmuyorsun içeride diyor ne güzel sıcak yerin var diyor çocuğq
Ayyy çok geçmiş kızz nasılsın iyi misinErken doğum riski var gibi rahim ağzında gevşeme görüldü salı günü su gelmesi oldu neyseki durdu yatış yapılması gerektiği söylendi ama şuan ilaçlarla evde yatıyorum progestan tedavisi başlandı 1 aylık salı günü tekrar kontrole gidicem
Canım sen nasılsınHahahahahah o kadar haklı ki adamBen mesela çıkmak istememişim ayaklarımdan geliyormuşum çevirmişler 180 derece zorla çıkarmışlar
Günaydınnn iyiyim arada enfeksiyon oluyorum antibiyotikle geçiyo bu sefer de mantar oluyo antibiyotik yüzünden. Kısır döngüde bebiş büyüyorCanım sen nasılsın
İyiyim aşkımmmm yaaa çok şükür 10 gün sonra randevum var benimde doğum şeklim belli olacak, ikili yaptırmış mıydın canım?Günaydınnn iyiyim arada enfeksiyon oluyorum antibiyotikle geçiyo bu sefer de mantar oluyo antibiyotik yüzünden. Kısır döngüde bebiş büyüyorsen nasılsın aşkım
Doğum tarihin belli mi aşkom, evet yaptırdım temiz çıktı sorun yok şükür ama daha cinsiyet öğrenemedik sen kaçta öğrenmiştinİyiyim aşkımmmm yaaa çok şükür 10 gün sonra randevum var benimde doğum şeklim belli olacak, ikili yaptırmış mıydın canım?
12 de öğrendim ama yanlıştıDoğum tarihin belli mi aşkom, evet yaptırdım temiz çıktı sorun yok şükür ama daha cinsiyet öğrenemedik sen kaçta öğrenmiştin
16dan oncesi kesin olmuyo dedi doktor bekletiyor bizi de12 de öğrendim ama yanlıştıaralık sonu canım doğum inş
Bekle bebeğim ilk erkek diye hazırladım kendimi 16 dan sonra kız olduğunu öğrendim16dan oncesi kesin olmuyo dedi doktor bekletiyor bizi de
Ben de bekliyorum ama erkek diyo herkesBekle bebeğim ilk erkek diye hazırladım kendimi 16 dan sonra kız olduğunu öğrendim
Yaaa ebrar da cumadan beri yazmamış merak ettim en son suyum geldi yazdı yaBen de bekliyorum ama erkek diyo herkes
Selam canım ben de onu merak ettim bugün etiketleyip yazacaktım.Yaaa ebrar da cumadan beri yazmamış merak ettim en son suyum geldi yazdı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?