Aşko cevap vermedin sorduğum soruyaOlabilir ama siddetlenirse geçmezse git doktora aklında en ufak şüphe varsa bekleme devletlerde kadın doğum acil var oraya git
Dün çok iyi anladım canım aniden geldi önce sırtımda başladı sonra karnıma yayıldı tam bıçak saplanıyor gibiydi aşırı ağrılıydi 1-2 dk sürüyor geri geçiyor 4-5 dk sonra geri geliyor yarım saat içinde 6 -7 defa oldu ve vajinada sızlama vardı o da çok büyük bi belirti doğum icin doktorum öyle dedi bebek kanala baskı yapıyorsa öyle olur dedi söyler soylemwz sancı olduğunu anladıAllah’ın izniyle bir şey olmaz hiç merak sen, bu açıklık nasıl oluyor anladın mı hiç sancı kasık bel ağrısı mı bende de arada oluyor o yğzden sormak istedim canım benim
Görmemişim canım kusura bakmaAşko cevap vermedin sorduğum soruya
Olabilir ama siddetlenirse geçmezse git doktora aklında en ufak şüphe varsa bekleme devletlerde kadın doğum acil var oraya git
Ay hemen evham yapıyorum yaGayet normal canım rahim yukarıya çıkıyor batmaların sebebi bu
Çok normal yaaa 23 e kadar ben düzenli hissetmedim canımAy hemen evham yapıyorum yabebeği de bir kere hissettim bi daha hissetmedim kontrole daha var diye her günüm evhamla geçmeye başladı ufacık şeylerde kötü bi şey mi diye düşünüyorum
Önemli değil canım benim, Allah’ın izniyle 1 ay daha sabreder bebiş inşallahhhGörmemişim canım kusura bakma
15 cm uzunlukla 1 ay 2 ay bekleyen varAy hemen evham yapıyorum yabebeği de bir kere hissettim bi daha hissetmedim kontrole daha var diye her günüm evhamla geçmeye başladı ufacık şeylerde kötü bi şey mi diye düşünüyorum
Bi düzenli hissetsem rahatlarım biraz.. Deprem oldu iyi misiniz Manisa ve Balıkesir merkezliÇok normal yaaa 23 e kadar ben düzenli hissetmedim canım
Antep'teyim canım ben çok geçmiş olsun sana iyimisinBi düzenli hissetsem rahatlarım biraz.. Deprem oldu iyi misiniz Manisa ve Balıkesir merkezli
Öyle öyle doktor da diyor biz bilemeyiz 3 haftada sürebilir 3 ay da diye zaten sancılar bitse normal servise çıkaracaklar şuan dogumhanedeyim sancılar geçmiyor15 cm uzunlukla 1 ay 2 ay bekleyen var
Hissettik yaa bizde iyi ki cana gelen bir şey yok canımBi düzenli hissetsem rahatlarım biraz.. Deprem oldu iyi misiniz Manisa ve Balıkesir merkezli
Oyyy oyyy Allah’ın izniyle geçer inşallah hastane çantan hazır mıydı hazırlamış mıydın bir şeylerÖyle öyle doktor da diyor biz bilemeyiz 3 haftada sürebilir 3 ay da diye zaten sancılar bitse normal servise çıkaracaklar şuan dogumhanedeyim sancılar geçmiyor
Yok canım hiç bişeyim hazır değilde sadece bebisin bı kaç tulumunh ve zibinj ni utuleyip kaldırmıştim benim bı kaç pijamam vardı onları getiricek eşim zaten doğsa bile kuveze koyulacagi için giyemez bişeyOyyy oyyy Allah’ın izniyle geçer inşallah hastane çantan hazır mıydı hazırlamış mıydın bir şeyler
Anladım canım şuan nasılsın iyi misin ağrın devam ediyor muYok canım hiç bişeyim hazır değilde sadece bebisin bı kaç tulumunh ve zibinj ni utuleyip kaldırmıştim benim bı kaç pijamam vardı onları getiricek eşim zaten doğsa bile kuveze koyulacagi için giyemez bişey
Askm sonda takıldı onun acısını çekiyorum çok acıyor enfeksiyon dan dolayı dedi serum takıldı falan sancida gidip geliyorAnladım canım şuan nasılsın iyi misin ağrın devam ediyor mu
Hemen sancıların geçer de normal odaya geçersin inşallah Allah’ın izniyleAskm sonda takıldı onun acısını çekiyorum çok acıyor enfeksiyon dan dolayı dedi serum takıldı falan sancida gidip geliyor
İnşallah canım inşallah rabbim kimseye vermesin inşallah böyle bişeyiHemen sancıların geçer de normal odaya geçersin inşallah Allah’ın izniyle
Amin amin canım enfeksiyon mu tetikledi seniİnşallah canım inşallah rabbim kimseye vermesin inşallah böyle bişeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?