Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Allah’ın izniyle bir şey olmaz hiç merak sen, bu açıklık nasıl oluyor anladın mı hiç sancı kasık bel ağrısı mı bende de arada oluyor o yğzden sormak istedim canım benim
Dün çok iyi anladım canım aniden geldi önce sırtımda başladı sonra karnıma yayıldı tam bıçak saplanıyor gibiydi aşırı ağrılıydi 1-2 dk sürüyor geri geçiyor 4-5 dk sonra geri geliyor yarım saat içinde 6 -7 defa oldu ve vajinada sızlama vardı o da çok büyük bi belirti doğum icin doktorum öyle dedi bebek kanala baskı yapıyorsa öyle olur dedi söyler soylemwz sancı olduğunu anladı

Gayet normal canım rahim yukarıya çıkıyor batmaların sebebi bu
Ay hemen evham yapıyorum ya bebeği de bir kere hissettim bi daha hissetmedim kontrole daha var diye her günüm evhamla geçmeye başladı ufacık şeylerde kötü bi şey mi diye düşünüyorum

Öyle öyle doktor da diyor biz bilemeyiz 3 haftada sürebilir 3 ay da diye zaten sancılar bitse normal servise çıkaracaklar şuan dogumhanedeyim sancılar geçmiyor
Oyyy oyyy Allah’ın izniyle geçer inşallah hastane çantan hazır mıydı hazırlamış mıydın bir şeyler

Oyyy oyyy Allah’ın izniyle geçer inşallah hastane çantan hazır mıydı hazırlamış mıydın bir şeyler
Yok canım hiç bişeyim hazır değilde sadece bebisin bı kaç tulumunh ve zibinj ni utuleyip kaldırmıştim benim bı kaç pijamam vardı onları getiricek eşim zaten doğsa bile kuveze koyulacagi için giyemez bişey

Anladım canım şuan nasılsın iyi misin ağrın devam ediyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…