Hi tamam canım dikkat et kendine oralardaYok canım erkek yasak tek kişilik annemle kalıyoruz erkekler sadece ziyaretçi saatinde gekiyir
Ben emin ellerdeyim siz iyi olun bı tek birazcık uykusuz kalıyorum o kdrHi tamam canım dikkat et kendine oralarda
İyiyim canım çok şükür kan tahlillerim temiz çıktı mutluyum uykusuz olsam daebraarrr nasılsın aşkom
Olsun yaaaa gelip geçici şeyler eve gidince bol bol uyursun canımBen emin ellerdeyim siz iyi olun bı tek birazcık uykusuz kalıyorum o kdr
Ayneeennn Canim sende ne var ne yok nasılsınOlsun yaaaa gelip geçici şeyler eve gidince bol bol uyursun canım
Canım bende uykumu düzene koymaya çalışıyorum o yüzden eşimle bir erken kalktım 12 ye kadar uyuyunca bu sefer gece zor uyuyorumAyneeennn Canim sende ne var ne yok nasılsın
Günaydınnn balımm uyuyabildin mi biraz, sancıların nasılİyiyim canım çok şükür kan tahlillerim temiz çıktı mutluyum uykusuz olsam da
Evet ya 1-2 saat uyudum yine arada gidip geldiler ama samcimda yok yani hem ben hissetmiyorum hem nst de çıkmıyor belki taburcu olurum bugünGünaydınnn balımm uyuyabildin mi biraz, sancıların nasıl
İyi canım iyi inşallah sıkıntı çıkmazCanım bende uykumu düzene koymaya çalışıyorum o yüzden eşimle bir erken kalktım 12 ye kadar uyuyunca bu sefer gece zor uyuyorumbebek de çok şükür iyi haftaya bugün randevum var bu randevuya daha bir heyecanlıyım artık doğum da yaklaşıyor ya 32den sonra 2 haftaya bir gel dedi bakalım
Açıklık ne durumda aşkoEvet ya 1-2 saat uyudum yine arada gidip geldiler ama samcimda yok yani hem ben hissetmiyorum hem nst de çıkmıyor belki taburcu olurum bugün
Dün en son 2bucuk cm ölçüldüAçıklık ne durumda aşko
Dinlene dinlene zamanını doldurcan bence senDün en son 2bucuk cm ölçüldü
Aynenn öyle ama bugün taburcu olucam kontrol şartıyla mecburen olucam ama napalimDinlene dinlene zamanını doldurcan bence sen
Sen evde de sadece dinlen hiçbir şey yapma kendini yormaAynenn öyle ama bugün taburcu olucam kontrol şartıyla mecburen olucam ama napalim
Ben elelenin madre olanını alıcam Kasım indiriminde kaçırma bence ben gebeliğin başından beri çok araştırdım
Kız bide şampuanı falan almadiysan ben gratisten aldım bugün ecowell e bebekte 480 TL di ben gratisten 230 gibi biseye aldım kaçırma onuda bence uygulamasi varsa bak bi
Kanz ve elele madre arasında kaldım ben de. Nerde indirim olacak pekiBen elelenin madre olanını alıcam Kasım indiriminde kaçırma bence ben gebeliğin başından beri çok araştırdım
Aaaa tamam aşkım bakayım hemenKız bide şampuanı falan almadiysan ben gratisten aldım bugün ecowell e bebekte 480 TL di ben gratisten 230 gibi biseye aldım kaçırma onuda bence uygulamasi varsa bak bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?