Yok onunla alakası yokmuş yani bunun bı nedeni yok bunun için böyle oldu diyebileceğimiz bişey yok dedi Allah'tan gelen bişey bu dedi bız durdurmak için uğraşıyoruz dediAmin amin canım enfeksiyon mu tetikledi seni
Anladım canım yaa bence durduracaklar diye düşünüyorum, Allah’ın izniyle 1 aycık daha dursunnnn yaaaa, devlette misin beybiYok onunla alakası yokmuş yani bunun bı nedeni yok bunun için böyle oldu diyebileceğimiz bişey yok dedi Allah'tan gelen bişey bu dedi bız durdurmak için uğraşıyoruz dedi
İnşallah durur canım ya evet devletteyim şehir hastanesindeAnladım canım yaa bence durduracaklar diye düşünüyorum, Allah’ın izniyle 1 aycık daha dursunnnn yaaaa, devlette misin beybi
Biraz daha iyi hissediyorsundue kendini ilk geldiğine göreİnşallah durur canım ya evet devletteyim şehir hastanesinde
Yok canım ya sonda takıldıktan sonra hem onun acısını çekiyorum hem sancı vuruyor aglicam resmenBiraz daha iyi hissediyorsundue kendini ilk geldiğine göre
Rabbim kolaylık versin tez zamanda evine geçersin inşallah canım benim gelişmelerden haberdar et lütfenYok canım ya sonda takıldıktan sonra hem onun acısını çekiyorum hem sancı vuruyor aglicam resmen
İnşallah canım yazarım mutlakaRabbim kolaylık versin tez zamanda evine geçersin inşallah canım benim gelişmelerden haberdar et lütfen
İyiyim şükür canım geldi geçti bi daha olmaz inşallahAntep'teyim canım ben çok geçmiş olsun sana iyimisin
İnşallah canım inşallahİyiyim şükür canım geldi geçti bi daha olmaz inşallah
Sen naptın nasılsın sancılar ne durumdaİnşallah canım inşallah
Azaldı biraz normal odaya alındım sabah 5 gibi açıklık olduğu için bırakmıyorlar onu takip ediceklerSen naptın nasılsın sancılar ne durumda
Ohhh çok şükür bari ne zaman taburcu olursun kiAzaldı biraz normal odaya alındım sabah 5 gibi açıklık olduğu için bırakmıyorlar onu takip edicekler
Belli değil canımOhhh çok şükür bari ne zaman taburcu olursun ki
Sağlıklı haberler inşallah aşkımAzaldı biraz normal odaya alındım sabah 5 gibi açıklık olduğu için bırakmıyorlar onu takip edicekler
Canım nasılsın iyi misinBelli değil canım
İyiyiz çok şükür canımCanım nasılsın iyi misin
Ağrıların hafifledi miİyiyiz çok şükür canım
Sancı hissetmiyorum nst de çok yok zaten ama işte açılma nedeniyle tutuyorlae bide rahim ağzı aşırı kisalmisAğrıların hafifledi mi
Anladımmm canım oda tek kişilik mi rahat edebilir musun eşinle beraber mi kalıyorsunuzSancı hissetmiyorum nst de çok yok zaten ama işte açılma nedeniyle tutuyorlae bide rahim ağzı aşırı kisalmis
Yok canım erkek yasak tek kişilik annemle kalıyoruz erkekler sadece ziyaretçi saatinde gekiyirAnladımmm canım oda tek kişilik mi rahat edebilir musun eşinle beraber mi kalıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?