Trendyol ve Hepsiburada da olur yüksek ihtimalle olmasa bile mecbur alırız daKanz ve elele madre arasında kaldım ben de. Nerde indirim olacak peki
Sen bana bi detaylı yazar mısın müsait olunca, yenidoğan için kaç adet ne aldın kıyafet? Göğüs pompası vs her seyiniBen elelenin madre olanını alıcam Kasım indiriminde kaçırma bence ben gebeliğin başından beri çok araştırdım
Bak bak ben sudocrem falanda aldım pişik kremi mamaauranin da yağını ve temizleme sütünü aldım hepsi indirimdeAaaa tamam aşkım bakayım hemen
Yazayım canım hemenSen bana bi detaylı yazar mısın müsait olunca, yenidoğan için kaç adet ne aldın kıyafet? Göğüs pompası vs her seyini
Kaç adet aldın onlar da lazım djxkxkcYazayım canım hemen
Canım biz beşiği mobilyacıya yaptırıyoruz büyük olacsk bizim yatak yaşına kadar kullanacak inşallah
Hi ben pişik kremi aldım bayaKız bide şampuanı falan almadiysan ben gratisten aldım bugün ecowell e bebekte 480 TL di ben gratisten 230 gibi biseye aldım kaçırma onuda bence uygulamasi varsa bak bi
Aşkım ben herşeyden 4 tane 5 tane aldım zıbını kıyafeti vsKaç adet aldın onlar da lazım djxkxkc
Nasılsın birtanem eve geçtin miKız bide şampuanı falan almadiysan ben gratisten aldım bugün ecowell e bebekte 480 TL di ben gratisten 230 gibi biseye aldım kaçırma onuda bence uygulamasi varsa bak bi
Evet canım dün geçtik eve kontrol şartıyla bıraktıNasılsın birtanem eve geçtin mi
Kontrole ne kadarda bir gideceksinEvet canım dün geçtik eve kontrol şartıyla bıraktı
Bişey demedi ama ben çok yakında bı özel hastane var günlük bir defada olsa nst ye gitmeyi düşünüyorum yürüme mesafesiyle 4-5 dk falanKontrole ne kadarda bir gideceksin
Aaa çok iyi olur nst ne kadar sizde ??Bişey demedi ama ben çok yakında bı özel hastane var günlük bir defada olsa nst ye gitmeyi düşünüyorum yürüme mesafesiyle 4-5 dk falan
Ayneeenn az önce aradım hastaneyi 150 TL misAaa çok iyi olur nst ne kadar sizde ??
Çok iyi kız bizde 350 tlAyneeenn az önce aradım hastaneyi 150 TL mis
Hastaneden hastaneye değişiyor ya burda da öyle olan varÇok iyi kız bizde 350 tl
Gün aşırı ilişki olabilir ve muz tutunmayı desteklerKızlar merhaba benim ovulation testim büyük ihtimal pozitif test yaptım tutunamayı ve döllenmeyi ne destekler bu süreçte ne yapmalıyım bir fikriniz var mı test koyu olduğu sürece ilişki olmalı mı
Teşekkür ederim gün alırı değerlendirdik muzu da hemen yiyeceğimGün aşırı ilişki olabilir ve muz tutunmayı destekler
Günlük 1 tane yiyebilirsinTeşekkür ederim gün alırı değerlendirdik muzu da hemen yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?