Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Kaset test yapmışsın bide bence o yalan çıkarmaz hayırlısı olsun sağlıkla ilerler inşallah
Amin çiçeğim Allah razı olsun yani bende öyle düşünüyorum bukadar da olmaz ki 1 dakika bile olsa bekledikten sonra çıkmadı hemen anında bu şekilde oldu

Gecikme oldu mu sende canım yoksa regline var mı daha

Amin çiçeğim Allah razı olsun yani bende öyle düşünüyorum bukadar da olmaz ki 1 dakika bile olsa bekledikten sonra çıkmadı hemen anında bu şekilde oldu
Senden de canım , ben Bi ay çok belirti yaşadım testler de yaptım hiç birinde gölge bile çıkmadı, gönlünü ferah tut baya bildiğin pembe çıkmış çizgi

Senden de canım , ben Bi ay çok belirti yaşadım testler de yaptım hiç birinde gölge bile çıkmadı, gönlünü ferah tut baya bildiğin pembe çıkmış çizgi
Rabbim seni de ciceklendirsin inşallah ben çok dua ettim niyetler ettim hepsini yerine getireceğim inşallah çok bekledim bu günü hamd olsun rabbim sanada ve isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarimdasiniz ama demi bu sekidle çıkmaz yani olmasa bende okdr yaptım resmen çizgi arıyordum ama hicbitane bile yoktu

Yaaa Allahımmm çok sevindim ben de yapacaktın daha çok erken diye bekliyorum Allahım sağlıklı olur inşAllah hadi güzel haberler başladı

Yaaa Allahımmm çok sevindim ben de yapacaktın daha çok erken diye bekliyorum Allahım sağlıklı olur inşAllah hadi güzel haberler başladı
Rabbim seninde ve tüm bekleyenlerin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canım benim ya pazar günü yaptigim artı Med di çok fazla sevinemedim çünkü kime sorduysam burda yalancı pozitif çıkarıyor dediler bende farklı test ile yapayım dedim sabah yaptım kaset olanı anında çıktı bide

Oh çok şükür bi rahatladım bi anne adayının da yüreği çiçeklendi

Hayırlı olsunnnn umarım sağlıkla alırsın kucağına bizede dua etmeyi unutma

Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın ekstra bir şey yaptın mı bu ay kaç aydır deniyoaun tüyo ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…