- 8 Nisan 2024
- 689
- 177
- 23
- 32
Amin çiçeğim Allah razı olsun yani bende öyle düşünüyorum bukadar da olmaz ki 1 dakika bile olsa bekledikten sonra çıkmadı hemen anında bu şekilde olduKaset test yapmışsın bide bence o yalan çıkarmaz hayırlısı olsun sağlıkla ilerler inşallah
Senden de canımAmin çiçeğim Allah razı olsun yani bende öyle düşünüyorum bukadar da olmaz ki 1 dakika bile olsa bekledikten sonra çıkmadı hemen anında bu şekilde oldu
Rabbim seni de ciceklendirsin inşallah ben çok dua ettim niyetler ettim hepsini yerine getireceğim inşallah çok bekledim bu günü hamd olsun rabbim sanada ve isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarimdasinizSenden de canım, ben Bi ay çok belirti yaşadım testler de yaptım hiç birinde gölge bile çıkmadı, gönlünü ferah tut baya bildiğin pembe çıkmış çizgi
Yaaa Allahımmm çok sevindim ben de yapacaktın daha çok erken diye bekliyorum Allahım sağlıklı olur inşAllah hadi güzel haberler başladıGünaydın hanımlar yaa elim ayağım titriyor sabah yaptım bu testi anında çıktı yaaa kan verdim sonucu öğleye doğru çıkacak beyaz olanı sabah yaptım anında çıktı digerini pazar sabahı yapmistim
Ben de bilmiyorum ki adet olcak gibiyim ama midem le başım çok kötü ağzımın tadı yok daha erken beklicem ben bakalım hayırlısı hakkımızda
Rabbim seninde ve tüm bekleyenlerin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canım benim ya pazar günü yaptigim artı Med di çok fazla sevinemedim çünkü kime sorduysam burda yalancı pozitif çıkarıyor dediler bende farklı test ile yapayım dedim sabah yaptım kaset olanı anında çıktı bideYaaa Allahımmm çok sevindim ben de yapacaktın daha çok erken diye bekliyorum Allahım sağlıklı olur inşAllah hadi güzel haberler başladı
Oh çok şükür bi rahatladım bi anne adayının da yüreği çiçeklendiRabbim seninde ve tüm bekleyenlerin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canım benim ya pazar günü yaptigim artı Med di çok fazla sevinemedim çünkü kime sorduysam burda yalancı pozitif çıkarıyor dediler bende farklı test ile yapayım dedim sabah yaptım kaset olanı anında çıktı bide
Ya hemen umudunu kesme geç döllenme falandır belki adet olana kdr bı umut vardır her zaman
Hayırlı olsunnnn umarım sağlıkla alırsın kucağınaGünaydın hanımlar yaa elim ayağım titriyor sabah yaptım bu testi anında çıktı yaaa kan verdim sonucu öğleye doğru çıkacak beyaz olanı sabah yaptım anında çıktı digerini pazar sabahı yapmistim
Dualarimdasiniz burda isteyen kim varsa rabbim naisp eylesin inşallah sağlıkla ve hayırlaHayırlı olsunnnn umarım sağlıkla alırsın kucağınabizede dua etmeyi unutma
Amiinnn inşallah bende bekliyorum test yapmayı klomen kullandım bu ay umudum yüksekDualarimdasiniz burda isteyen kim varsa rabbim naisp eylesin inşallah sağlıkla ve hayırla
Allah razı olsun çiçeğim dilerim sizlerede nasip olsunOh çok şükür bi rahatladım bi anne adayının da yüreği çiçeklendi
Ben de olcak gibiyim dün belim tuttu başım aynı ağrıyor cmt regl olurum artıkBen de bilmiyorum ki adet olcak gibiyim ama midem le başım çok kötü ağzımın tadı yok daha erken beklicem ben bakalım hayırlısı hakkımızda
Aşko 10-11inde çatlama gördüm geç döllenme olması için geç yumurtlama olması gerekirYa hemen umudunu kesme geç döllenme falandır belki adet olana kdr bı umut vardır her zaman
Kaset test yanlışmış işte demekki prodoctor yanıltmadı hiç çünkü neyse bakcaz canım ucunda ölüm yok sonucta yumurtam gelişip çatlıyorTest bozuk olabilir regl gelmediği sürece umut var derler hep
Aşko 10-11inde çatlama gördüm geç döllenme olması için geç yumurtlama olması gerekirbakcaz artık cumartesi bat günüm
Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın ekstra bir şey yaptın mı bu ay kaç aydır deniyoaun tüyo ver bizeRabbim seni de ciceklendirsin inşallah ben çok dua ettim niyetler ettim hepsini yerine getireceğim inşallah çok bekledim bu günü hamd olsun rabbim sanada ve isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarimdasinizama demi bu sekidle çıkmaz yani olmasa bende okdr yaptım resmen çizgi arıyordum ama hicbitane bile yoktu
Amin aşkım ay inşallah sen pozitifi görürsün yaHayirlisi olsun ne diyelim bende bekliyorum hala kafayı yicek gibiyim
Canım bi sonraki aya hazırla vücudunu hiç sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?